🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 62 258
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 840
Ами аз нямам представа, факт. Но ти също. Никой от нас не е бил там. Гледаме, каквото ни покажат от играта и всеки си прави изводи. Не следя участниците в социалните мрежи.
Външният вид на играчите и как им е помогнал няма да коментирам. А това, че Борислава нямаше голяма коалиция като Ганка си е чисто неин пропуск. Те с Йо решиха да обърнат гръб на Док, Денис и Мила и да играят със Зоран.
Съгласна съм, че Зоран може би е бутан от продукцията. Но определено не е била продукцията срещу Борислава.
Като социална игра определям умението да влияеш на хората около себе си и да ги караш да действат в твоя полза. Дали явно като лидер, дали като сив кардинал, няма значение. За мен там Ганка и Зоран водят пред Бо.
В крайна сметка основната ми теза беше, че можеш да стигнеш далеч с идол, но не можеш да спечелиш с него. Мисля, че и самата Бо го призна като цитира мъжа си.
Спирам повече по темата, защото в крайна сметка всеки си има мнение и виждане за нещата.

# 841
Аз не влизам в дълбоки конспирации, но е факт, че Зоран твърди, че още в началото се е харесал с Ванко, Кари и Маги. Как пък точно с БТВ лицата се харесаха? А не примерно с Милен, или Илиан? Не е нужно да имало някаква предварителна уговорка, достатъчно е просто да са били познати лица един на друг. Много ясно, че в такава игра ще се довериш на познато лице, а не на абсолютен непознат.

За това и считам за несправедливо да се правят паралели между Борислава и Зоран. Борислава нямаше бонусите, които Зоран имаше. Зоран може да бъде сравнен най-вече с Карин и Ванко и разбира се те не могат да му стъпят на малкия пръст, защото не се възползваха от същия бонус с който разполагаха.

За мен победата на Зоран, която изглежда силно вероятна е сравнима с тази на Дидо от Д2 във Фермата. Зоран игра добре, както и Дидо също си беше генерално симпатяга, но както Зоран беше привилегирован от просъществуващите си връзки и познанства, така и Дидо грабна зрителски симпатии благодарение на вече съществуващата си популярност и добра репутация преди формата.

# 842
Защо Ванко, Кари и Маги да са БТВ лица? Особено пък Маги - снимките на "Фермата" не са били почнали, когато е сниман "Сървайвър". Тя е отпаднала от предаването преди сестра ѝ да влезе във "Фермата" Simple Smile

# 843
Защо Ванко, Кари и Маги да са БТВ лица? Особено пък Маги - снимките на "Фермата" не са били почнали, когато е сниман "Сървайвър". Тя е отпаднала от предаването преди сестра ѝ да влезе във "Фермата" Simple Smile

Защото Мартина се познава с много от популярните лица в БТВ още преди участието си във Фермата, та за това смятам, че нейното участие там хич не е случайно, както и това на Маргарита в Сървайвър.

# 844
Прогнозите на НадкасТ

Неделчо : Карин - 1 (Алекс) / Зоран - 4 / Ганка - 4
Туджаров : Карин - 2(Алекс,Джу) / Зоран - 4 / Ганка - 3

След кратък размисъл и двамата си стиснаха ръцете и преместиха гласа на Алекс към Ганка.

И така, това са официалните им прогнози

Неделчо : Карин - 0 / Зоран - 4 / Ганка - 5
Туджаров : Карин - 1 / Зоран - 4 / Ганка - 4

Записаха Легендата и двамата с глас за Ганка.
Много любопитни две гледни точки към вота тази вечер. И много интересно аргументирани също така.

# 845
  • Другата България
Прогнозите на НадкасТ

Неделчо : Карин - 1 (Алекс) / Зоран - 4 / Ганка - 4
Туджаров : Карин - 2(Алекс,Джу) / Зоран - 4 / Ганка - 3

След кратък размисъл и двамата си стиснаха ръцете и преместиха гласа на Алекс към Ганка.

И така, това са официалните им прогнози

Неделчо : Карин - 0 / Зоран - 4 / Ганка - 5
Туджаров : Карин - 1 / Зоран - 4 / Ганка - 4

Записаха Легендата и двамата с глас за Ганка.
Много любопитни две гледни точки към вота тази вечер. И много интересно аргументирани също така.
Единствените към момента,  които мислят като мен. Blush

# 846
  • София
Нямаше ли македонец победител в ББ ?
Да, в един "all stars" сезон с бивши риалити звезди. И вторият финалист беше Найден от първия Big Brother, правен в България, и беше много обиден, че не е спечелил. Но по това време българинът беше надраснал откровената простотия. По принцип Найден има подобни нагласи, не искам да го наричам ксенофоб, но дори проблем с победата и участията на Ваня Джаферович е имал, въпреки че нямат общо с него.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 00:53 от La Vikinga

# 847
Легендата аз бързо-бързо го прогнозирах като глас за Кари, защото бяха като скачени съдове цял сезон, но може и за Зоран да е гласувал, защото той го спаси и направи хитрите ходове. За Ганка ми е най-малко вероятно, харесваха се, но още не са били двойка на този етап.

Йоана каза, че е имала премеждия с Ванко в къщата на журито (лайфа с Ани и Бо, когато коментираше "човекът с лилавата дреха" зад нея), може да са свързани точно с обработването му в каква посока да гласува.

# 848
  • София
Не съм вярвала, че ще напиша такова нещо, но от вчера ме е яд, че Ванко не взе мястото на Гани на финала. Така щеше да е гарантирано почти, че няма да има смс-и.
Иначе все още тая надежди, че няма да се стигне до това и някак Гани или Зоран да успеят да съберат достатъчно гласове, че да победят без да е нужен измисления вот от нас зрителите. За Кари съм почти сигурна, че ще получи най-много 1, макс 2 гласа, но даже не е невъзможно, особено при Йо в журито и то от най-много време, да не получи нито един.
Иначе стискам палци (тъй като и Бо и Ани отпаднаха) за Гани и в по-малка степен за Зоран.

# 849
  • София
Хахаха, Йо и Бо са направили много як етюд в ИГ. Облекли са се като във формата, даже с банданите на Мапурондо. Заврели са се в някакви храсти и шепнейки разсъждават за кого ще гласуват довечера. Много е яко, в сторитата и на двете е, гледайте го.

# 850
Има доста условности. Например Джули, непредвидима е, леко простовата, емоционална. Ганка я нареждаше и номинира, че само спяла, та за нея се лепна пак. А пък Зоран с нищо не я е обидил Джули.
Драго и той, дали ще има мъжка солидарност или пък ще гласува за Ганка, един вид от завист към Зоран, че е на финал.
Те и някои други жени може да си кажат, че е по-добре да паднат накрая от мъж победител, его..
Не смятам, че Йо ще е взела присърце това да убеждава кой за кой да гласува. Е, Бо ако беше на финал, да, но сега да се хаби за Зоран и Ганка - не.
Пък и всеки си има глава на раменете, той и Денис уж беше навит да гласува срещу Бо, но не го направи и я предупреди.
Сигурни за Ганка са Мила и Алекс.
Сигурни за Карин - Ванко.
Другите винаги могат да ни изненадат, но все пак.. или 4:4:1 или Зоран директно ще спечели.

Надявам се да не се изненадам неприятно и повечето да подкрепят Ганка, не е сигурно до последно.

# 851
Явно, че Йо и Бо са подкрепили Зоран. За Денис бях сигурна. Затова са и тези бъзици как никой нямало да гласува за него.

# 852
Продукцията не се заигра с националността на Зоран, но той самият не можа да се въздържи. Какво беше това мяткане на вчерашното писмо, "да са го прочетели на чист български"!?

# 853
На Зоран обаче му личеше, че харесва Бо. Единствено ме е яд на него, че нямаше топки да каже, да, исках да я изгоня, защото ми е конкуренция за финала и заради гласа и в журито. А почна да вади от 9 кладенеца вода.
Ама няма безгрешни хора, определено.

Браво на всички участници. Както каза Ваня Дж. на интервюто с Бо, наредил е много бързо пъзела, който я провали, но да си в играта е друго, има стрес, адреналин.
Добавям и недохранване, жега, не добри условия на сън и т.н. Така че чудесно се справиха всички. Ще ми липсва предаването.

# 854
Борислава дори извън формата не се е преструвала на много близка на Ганка, или Кари, така че никакъв шанс да ги е подкрепила. Според мен не е било игра, че наистина е била наранена от думите му, както в предаването, така и сега като гледа още повече от плюнките му към нея, но не дотолкова, за да гласува за Ганка, или Карин напук. Още едно доказателство за агендата, която ви пускам, че Борислава всъщност се държа по-достойно от хората, които имаха претенции, че са достойни и с морал. Борислава игра най-моралната игра, не щото така се опитваше да направи, за да получи потупване по гърба, а защото така й идваше. Никаква змия не е, даже в моментите, в които трябваше да е.

Общи условия

Активация на акаунт