🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 62 044
  • 1 709
  •   2
Отговори
# 960
  • Другата България
Изобщо не съм изненадана, че докторчето липсва.
Аз и не очаквах да е там.
А Маргото си е същата....

Опа, Бо НЯМА да гласува за Зоки.

# 961
Само номер за гласуване нямаше на последния синхрон на Зоран преди да започнат да показват журито.
Този патос и интонация си бяха точно послание към нас, аз поне така го възприех.

# 962
По изказванията ми се струва, че Джули и Ванко ще гласуват за Зоран - думите им не пасват за другите. Д а видим.
Анелия е по-хубава без грим, което е рядкост.

# 963
  • София
Ивана и Ивайло явно наистина са се разделили, не стоят един до друг в публиката в студиото.
Не видях Доктора в публиката, май всички други са там.
От предните сезони само Туджаров е поканен, явно подкаста си е оказал влиянието Simple Smile

Мернах и Ауткаста там, но не виждам Неделчо.
Док е дал тотален игнор на всичко свързано със Сървайвър.

А за Зоран, каквото и да си говорим заслужава най-много победата в сравнение с останалите двама. Но това не значи, че го харесвам. С думите си тази вечер ми падна окончателно в очите. Те може и да са го избрали за победител, но го виждат в момента ще за стока е.

# 964
Ооооо
Голяма греда е това.
Владо им каза за десетия глас ПРЕДИ гласуването.
Това, според мен може и вероятно ще окаже влияние на вота.

# 965
А Кари дори не трябваше да е тук 🙄

# 966
Мола са на сички богове  Жълтия да не спечели!

# 967
Мисля, че видях и Дамяна Матева от предишните сървайвъри до Туджаров в публиката.

# 968
Много слаба реч на Карин, но реално тя нямаше какво да каже така или иначе.

# 969
Мернах и Ауткаста там, но не виждам Неделчо.
Док е дал тотален игнор на всичко свързано със Сървайвър.

А за Зоран, каквото и да си говорим заслужава най-много победата в сравнение с останалите двама. Но това не значи, че го харесвам. С думите си тази вечер ми падна окончателно в очите. Те може и да са го избрали за победител, но го виждат в момента ще за стока е.
Да, вярно е Ауткаста - на мен ми заприлича на Любо, който е тонрежисьор в Надкаста и чак се изненадах.
Неделчо все пак е лице на конкурентна телевизия и едва ли могат да го поканят.

# 970
Уж никой не знаеше дали ще има смс-и, а то е било съобщено още тогава пред тях. Ваня каза тези дни, че ни очаква изненада за която и участниците не знаят?!

# 971
Ганка е - аз, аз, аз. Само, като я слушам ме заболява главата. Карин поне каза, че И благодарение на другите е на финал.

# 972
Хм, Ганка се извини и подкрепи Анелия в речта си.
Насочи се и към Мила и Алекс.
Призна си, че е била надиграна, но отбеляза, че също е успяла да надиграе.
Хубава реч, на качествено по-добро ниво от тази на Карин.

# 973
И на мен Бо ми изглежда много злобна още от първите епизоди на самото предаване, сега като я гледам по лайфове също. Съгласна съм с мнението на Ганка.

# 974
Кари, дето играла с аутсайдерите 😂 Голяма дипломация, голямо чудо 🙄

Анелия със сигурност ще гласува за Зоран.

Общи условия

Активация на акаунт