🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 63 097
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 105
И ето как току що Зоки загуби 4 гласа в журито, два евентуални и два сигурни.
Бо, Йо, Денис и Алекс.
Честито.
Пропуснах първите 10 минути и не разбрах какво е станало. Защо ги е изгубил?

# 106
Зоран си прави лоша услуга с вкарването на лични мотиви в играта. По-добре да беше казал, че е искал да изгони Борислава защото му е конкуренция, а не тези глупости за отмъщения.

# 107
Зоран е прекалено злобен, когато нещата не станат, както той си е преценил, че трябва да се случат. Не ми харесва това, но оставете личните ми възгледи, дори и да се фокусирам само игрово и сървайвърски - не виждам как другите участници не усещат тази му слабост и грозна черта на характера. Ако беше в сезоните, които е гледал (САЩ и Австралия), тази му склонност така щеше да бъде експлоатирана, че луд щяха да го направят и дори жури нямаше да помирише, а тук дори моралистите в играта му се възхищават и не надушват колко темпераментен е.

# 108
Зоран си прави лоша услуга с вкарването на лични мотиви в играта. По-добре да беше казал, че е искал да изгони Борислава защото му е конкуренция, а не тези глупости за отмъщения.
Много се овъртя сам - за Док ли отмъщава, за Маргото ли ...
Явната заплаха в лицето на Бо за гласовете на журито му издърпват килимчето на здравите нерви изпод краката. Несигурността го кара да говори неща, за които вероятно съжалява в момента.
Смешна работа.

# 109
Зоран сигурно скоро ще каже, че отмъщава за касиерката в кварталния магазин, която Борислава не е поздравила през 2007. Голяма излагация.

Според мен толкова се озлоби, не защото не успя да изгони Борислава, а защото усети, че поне три гласа от журито, които смяташе за сигурни станаха бай бай.

# 110
  • София
Ооо, сега пък за докторчето отмъщавал!
Че той сън не спа да го изгони Grinning

Озлобил се е, защото го разкриха, а той отказал, когато изгуби контрол. Смешник, Бо го направи сам да си говори. Браво, Бо!

# 111

Даа

# 112
Зоран наистина трябва да се научи кога да замълчи или поне да държи на едно..

Последна редакция: пн, 25 апр 2022, 21:33 от 50 Shades of Purple

# 113
  • Sofia
Борислава обаче изглежда му повярва на обясненията на Зоран.

# 114
  • София
Е те щото с Док се съюзиха да гонят Маргото.... Не се е овъртолил чак толкова.
Неприятно отмъстителен Зоран.... Всички казват, че нещата бързо се забравят и всеки ден им е като година... А тоя помни от началото още.... Ужас.

Последна редакция: пн, 25 апр 2022, 21:47 от Каlista

# 115
Играта която предстои си е чисто женска. Ще съм шокирана, ако Ганка не я спечели.

# 116
Хайде и аз да се запиша за последен път.
Не видях в промото кой се завръща,но видях и двете игри.
Как си мислите,че висок мъж с големи ходила би победил малко момиче?Аз лично съм сериозно озадачена от този ход на продуцентите,направо го слагам в графа"намеса".
Та искам да се върне Денис,но ще се върне Ганка.
На база втора игра писах,че ще отпадне другият голям мъж-Ванко.Също си мисля,че Бо би се справила точно на този компонент и стрелях,че тя ще победи Simple Smile
Влагам,разбира се огромна доза надежда,въпреки ръката с бялата гривничка и оранжеви кубчета-може пък да са паднали Simple Smile
Искам Бо победител,а до нея Зоран и Ани-всичко друго е компромис за мен.
Това,че са наредили игри още от топ6 е тотална глупост и вероятно е с цел на финал да има участници с геройски едит.

Точно на такава игра  Ози  би две жени в Кук айлънд - едната  азиатка беше 40 кила

# 117
  • Другата България
И ето как току що Зоки загуби 4 гласа в журито, два евентуални и два сигурни.
Бо, Йо, Денис и Алекс.
Честито.
Пропуснах първите 10 минути и не разбрах какво е станало. Защо ги е изгубил?
Мои интерпретации.
Обърна се против Бо, каза ѝ, че това е отмъщение за/на доктора, когато бяха петорната коалиция и искаха да го гонят, а уж беше заради Маргото - така беше казал преди, Бо си каза, че е разочарована и огорчена, което ме навежда на мисъл, че ако е в журито, няма да гласува за него. Йо също, Алекс също. Денис и той е разочарован от Зоран, това прочетох в разговора му с Ганка. Затова броя тези точно 4 гласа анти Зо. Разбира се, зависи от останалите съперници.
Скрит текст:
Хайде и аз да се запиша за последен път.
Не видях в промото кой се завръща,но видях и двете игри.
Как си мислите,че висок мъж с големи ходила би победил малко момиче?Аз лично съм сериозно озадачена от този ход на продуцентите,направо го слагам в графа"намеса".
Та искам да се върне Денис,но ще се върне Ганка.
На база втора игра писах,че ще отпадне другият голям мъж-Ванко.Също си мисля,че Бо би се справила точно на този компонент и стрелях,че тя ще победи Simple Smile
Влагам,разбира се огромна доза надежда,въпреки ръката с бялата гривничка и оранжеви кубчета-може пък да са паднали Simple Smile
Искам Бо победител,а до нея Зоран и Ани-всичко друго е компромис за мен.
Това,че са наредили игри още от топ6 е тотална глупост и вероятно е с цел на финал да има участници с геройски едит.
Точно на такава игра  Ози  би две жени в Кук айлънд - едната  азиатка беше 40 кила
Точно за него се сетих и затова съм заложила на Денчо.

# 118
  • Sofia
Зоран е отмъстителен, странно.
Кога беше това с доктора.... за него отмъщавал.....
Е нали уж за Маргото беше?
Съвсем се овъртоли.
Аз го разбрах така,че отмъщава за историята с Доктора,когато Док остана,а си тръгна Маргото.
/допълвам-и Kalista така го е разбрала/

Ма къде ги виждате тия спойлери?!Аз нищо не можах да разбера,а сума ти пъти гледах. ooooh!

# 119
  • Sofia
Т.е. ако Зоран е искрен сега, то излиза, че е доста злопаметен, отмъстителен и подмолен Grinning
Дали си дава сметка?!

Общи условия

Активация на акаунт