🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 65 026
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, да се включа и аз но много се надявам да спечели Бо или може би дори Кари. Зоран играе доста добре, но много искам вече една жена да победи. То и като цяло жените бяха доста по-добри този сезон.

И как да не са, като целият сценарий е направен за тях?  И игрите, и фокусирането върху събитията си бяха изначално за женски победител.

Но мен друго ме учудва - нима наистина очаквате журито там на място да реши кой да стане шампион и то на базата на дискусията и на оценка кой бил играл най-добре и най-много заслужавал??? Аз пък очаквам всеки да отиде с готово решение (още повече те знаят всичко, а не са като нас, само каквото име показано) и да накаже тези, които са го предали/извозили/надиграли...  Една от любимите ми книги е "Кръстникът" и там има едно местенце, където се казва, че дон Корлеоне е станал велик, защото е приемал всичко лично. Нищо, че на думи всички се уверяваха "това е само бизнес, нищо лично".  Та и тук ще бъде така - вярвам, че отпадналите са приели лично това, че този и онзи ги е изиграл и всъщност ще победи този, който е засегнал и прецакал най-малко хора.

# 361
  • София
Аз на тяхно място бих подкрепила Ганка при това положение, за Анелия е ясно. Да, Гани изгони Йо, но с надиграване, а не с унижаване. Така че на тяхно място бих избрала Гани.

# 362
  • Другата България
Аз на тяхно място бих подкрепила Ганка при това положение, за Анелия е ясно. Да, Гани изгони Йо, но с надиграване, а не с унижаване. Така че на тяхно място бих избрала Гани.
Именно, затова така мисля и аз.
При финал Зоран, Ганка и Карин за мен Ганка ще ги отвее.
И това, че била веднъж изгонена изобщо за мен не е фактор "против", дори обратното.
Както и не смятам, че игрите са нагласени за нея.

# 363
И с това съм съгласен.
Йо би кредитирала изгонването си като ход.

# 364
Анелия няма шанс за пъзела,тя или Зоран ще отпаднат днес според мен.Борислава зависи дали въобще ще стигне до него,за мен победата на Ганка днес е очевидна.

# 365
Аз срядата се чудя какво да правя, защото хем ми се коментира с вас в реално време, хем ми се гледа любимия отбор , който ще започне точно, когато ще започне кулминацията на финала с четенето на гласовете. Първи световни проблеми 😁 но за това ми се искаше сезонът да получи типичен финален епизод в събота или неделя, но какво да се прави.

Иначе и на мен ми е интересно, ако Зоран и Ганка се класират на финала с Кари, как ще реши да гласува Борислава. Тя не се поласка особено от вчерашните хвалебствия на Ганка към нея, но пък (следващото поставям в скрит текст, въпреки че не е сигурен спойлер, но пък може някои хора да се почувстват спойлирани)
Скрит текст:
Борислава в лайфовете каза, че няма да гласува за Зоран в никакъв случай, което ме кара да мисля, че или тя е на финал, или Анелия. Не мисля, че ще гласува за Ганка, така че това е логичното заключение, което правя.

Или пък ШОК!! Зоран отпада преди финала 🤪

# 366
И с това съм съгласен.
Йо би кредитирала изгонването си като ход.

Същото мисля и аз.
Ако на финал са Ганка, Кари и Зоран, Ганка ще ги отвее (заслужено) с много гласове - Йо, Бо, Драго, Мила, Алекс, ако не и Анелия и Джу. На Зоран шансът му е един глас от Денис и евентуално втори от Анелия. Ванко ясно, че ще гласува за Кари.

# 367
Малко от ИГ

Анелия

Карин, отговор

# 368
  • Другата България
Първата игра и за мен е по-скоро за Ганка.
Но втората, която не знаем каква е и кои ще са на дуел, е по-интригуваща.
Все още смятам, че има вероятност Зоки да отпадне.
Тогава финал Ани срещу Гани става много интересен. Карин не я броя при тази конфигурация изобщо.

# 369
Първата игра и за мен е по-скоро за Ганка.
Първата игра е за Неделчо Trollface
Или ако Неделчо не е наблизо, за Дамяна Sunglasses
Ако и двамата ги няма - тогава за Гани Sunglasses

# 370
Ами и на Зоран можеше да бъде интересен ход евентуалното изгонване на Бо, ако Ани и Денис си бяха мълчали.
Аз мисля, че той е знаел и за изгонването на Йо, но не си признава.

Анелия не заслужава победата, според мен. Гани и Бо, да, но Ани не.
Ани е младо, красиво и добро момиче. Опита се да го играе на чувства и морал, но реално не беше честна докрай с Ганка. Изпорти и изгонването на Бо, въобще коалициите не са и сила.
Изключително тъпо беше всичко с изгонването на Драго, само защото не го понасяла. Още тогава можеха да чукнат по-силен социално играч. Не ми хареса и това, че спаси Кари. Като цяло много умни ходове от нея не видях.

# 371
  • Варна
Сисе, то си требе акъл за тея работи 😂😂

# 372
  • София
Зоран е силен на водни игри-залагам на този дуел и при всички положения го печели.
За жалост на пъзелите знаем кой е най-добър и това ми прилича на бутане,крайно неприятно ми е да го напиша.
То стана една поредица от късмет-срещу Мила тегли първа на жребий,Алекс забравя къде й е масата( аз в тази игра дори забелязах как казаното за масата в условието е записано допълнително),после срещу Денис изобщо не коментирам,после на последната игра все пак имаше някакъв фал,защото добре видях Бо как си махна ръката и задържа 2 сек,а Драма Куин,просто натисна с кубчето кулата да се задържи.
Така че за мен финалът е Карин,Ганка,Зоран и аз в тази конфигурация предпочитам Зоран.

# 373
Не забравяйте, че при изгонването на Йо освен подценяването на ситуацията от Йо и Бо основен фактор беше гласа на Карин, която гласува срещу Йо.

Ганка ще получи позитиви от изгонването на Йо, но негативите остават за Карин. Това го писах още тогава.

# 374
Изгледах вчера в реално време, ехооо, БТВ, вдигам рейтинга и чакам нов сезон! Моля ви! Smiley

Радвам се за победата на Ганка и завръщането ѝ в играта. Но се получи малко като, ако има пушка...то тя ще гръмне. Та и тук с Острова - харесва ни, не ни харесва, цял сезон бяхме съпричастни с обитателите му и последният не просто се вля, но и ще е финалист, според мен.
Имах предположение - Карин, Ганка, Зоран и май, май ще сбъдна прогнозата си, като по съвсем човешка и лична симпатия ми се иска Ганка да спечели.
Всички повтарят как това е само игра, като защитен механизъм, но с действията си показват и доказват, че не е само игра. Бо, която основно се стараеше да се абстрахира от близост и приятелство, идеално падна в капана на Зоран и е нормално да е огорчена и обидена. Но в същото време с точно тази надменна нотка в синхрон клъвна Ганка, с нарицателното мис Морал, че се усетила едва в последните дни как се играе Сървайвър. А похвалите на Ганка към Зоран и Бо бяха с оператор и много вероятно зададена тема, та пак я поздравявам за добре подбраните думи.

Не ми се смятат гласове. Разбра се, че Карин всъщност е доста лицемерно харесвана, битката ще е между останалите двама, които и да са.

Общи условия

Активация на акаунт