🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 62 469
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 540
Има много интрига и напрежение в играта, обаче иначе е толкооооова скучна за гледане от зрителска гледна точка. Даже добре подбраната музика не помага особено много.

никъде  не съм го гледал  това  чудо

# 541
Някой има ли спойлер, че вече не издържам 😂
Мои приятели, които не го гледат по принцип, ме питаха за същото. Ама няма, само догадки и в двете посоки Grinning

Скучна игра от телевизионна гледна точка.

# 542
  • Стара Загора
Мисля, че Зоран ще победи.  Под достойнството му ще е , ако падне от мацките и Кари и Гани и Ани. Даже Бо или Ани беше коментирала, че ако той не е на финал ще се самоубие.

# 543
Доста брутална игра. Представям си какви са усещанията им и в двете ръце и в двата крака, кръста, гърба. Иначе за нас е скучна, да, може да превъртят малко. 😁

# 544
  • София
Не бих могла да издържа и 30 Мин в тази игра, а те 3 часа вече! Браво на тях! Давай, Анелия!

# 545
Предпочитам нещо динамично, това ми е пълна тъпня. Аз не бих издържала на такава статика и на твърда земя.

# 546
Ох, само да не си махне ръката без да иска Зоран!! Да не започне да жестикулира..

# 547
Оффф тоя неприятния и хлъзгав македонец  ще спечели играта и май сървайвър. Все нещо се обестява  самохвалкото че е добър , че не обичал скандали , оправдава се .

# 548
Ани се измъчи много! Жал ми стана за нея.

# 549
Айде честито и на Зоран. Ами дано той победи, макар че не вярвам.

# 550
  • София
Анелия е абсолютният фаворит в тази игра.
И съответния победител в последващата конфигурация.
Много съм зле.

# 551
Браво Зоране! Бях 100% сигурна, че е финалист.
Страхотна Анелия, как си призна! Прекрасна мацка!

# 552
Окей, познах и тримата финалисти само на база едит още миналата седмица. Като има следващ сезон да знаем какво да гледаме Grinning

# 553
Каква глупава грешка, а даже не исках Анелия да печели. Достойно е, че си призна.

# 554
  • Варна
Тук вече ми е все тая кой ще спечели, само да не е Спаска.
Браво, Зоран.

Общи условия

Активация на акаунт