🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 62 378
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 555
Наистина браво на Анелия, че си каза! Май Владо не беше видял.. то и ние не видяхме напълно от този ъгъл..

# 556
Окей, познах и тримата финалисти само на база едит още миналата седмица. Като има следващ сезон да знаем какво да гледаме Grinning
Ти ли беше? Набила ми се е тази прогноза, точно защото едитът не бърка никога! Браво за вниманието.

# 557
Йейй, познах тримата финалисти.
Браво на Зоран!

# 558
Много достойна игра.Анелия толкова много удържа и секунда невнимание ...
Аз съм за Ганка.

# 559
  • София
Много жалко за Ани. Исках тя да вземе голямата награда.

Вчера писах, че Бо и Йо сигурно биха избрали дори и Гани пред Зоран, но вече не мисля така. На тръгване Бо беше разколебана вече дали това, което мисли за Зоран е така или не. И при този финал, нищо чудно да изберат Зоран...

# 560
В Сървайвър е имало случай на игра, продължила 16 часа Simple Smile

Браво на Зоран, спечели победата честно и почтено в една оспорвана битка. Въпреки, че бях за Анелия в този дуел финала на сезона щеше да е незавършен без неговото участие в него.

Браво Анелия, хубав Сървайвър направи! Хубава игра, добро мислене показа. Учи се в движение. Надявам се някой ден отново да те видя в това предаване, вече малко по-улегнала. Успех в живота мило момиче!

# 561
Спойлера че ще има вода и Зоран печели се оказа верен 😂.Както и този за финалистите от преди месец и половина.Само Ванко са го объркали с Ганка,ама кво пък.Очаквам Ганка да спечели,но предполагам ще е Зоран.

# 562
Много ме притеснява Ганка да не спечели в тази конфигурация. За Спаска не знам - между нея и Ганка предполагам журито ще предпочете Ганка. Между Ганка и Зоран обаче нямам никаква идея.

# 563
Аз мисля,че Зоран ще спечели тази битка,и всъщност въпреки всички разочарования,Бо и отбор са гласували за него.И вие писахте,че от скоро тя не го следи в ИГ и има разрив в отношенията им.Моята теория е,че са го напрявили победител,а сега вижда как ги е крепал.

Това е доста солидна теория. Преди около седмица и нещо се чудихме защо Борислава толкова охладня към Зоран в социалните мрежи, та е вероятно тя да си е мислила, че всичко негативно, което е било между тях е било обобщено в онзи разговор, който имаха край скалите, когато Зоран я имитираше и все пак да е решила, че поне са имали открит разговор и ще го подкрепи, ама сега да вижда, че той я плюеше доста повече отколкото е предполагала, та даже ако се доверяваме на собствените му думи, цялото им приятелство е било подмолно от неговата страна.

# 564
  • София
Окей, познах и тримата финалисти само на база едит още миналата седмица. Като има следващ сезон да знаем какво да гледаме Grinning
Факт, браво!

# 565
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Голямо напрежение днес.
Давай Зоранче.Ако сега спечели битката,печели и играта!
И аз не мога да си представя финал без Зоран.

Ако Зоран спечели сега Ганка ще спечели Сървайвър.
Ако Анелия спечели този дуел ще спечели и предаването.

НИКОЙ не може да бие Зоран по гласове,защото участниците го уважават. Очаквам почти всички (без Джулияна,Александра, евентуално Мила,Драго ..) да гласуват за него.

# 566
  • Велико Търново
Ох, само да не си махне ръката без да иска Зоран!! Да не започне да жестикулира..
Не заради жестикулиране, но всъщност го направи Анелия. Точно без да се усети стана. Владо ненапразно ги предупреждаваше.
Даже и да не си беше признала, камерите са "хванали" момента, така че нямаше как да остане незабелязан.

Аз също в началото бях на мнение, че играта е "женска", но не отчетох съвсем немаловажния факт, че въжето е ластично. А там мъжката сила е в много голям плюс.

# 567
  • София
Тази игра винаги е била повече за внимание. И друг път са губили по същия начин. Не случайно Зоран се опита да я разконцентрира в началото. Не го харесвам, но от финалистите, той игра най-усилено. Ганка обаче не е за подценяване. И двамата имат шанс да обърнат жури, ако покажат добри ораторски умения. Надявам се да не е Карин, защото тя си беше един фикус.

# 568
Еххх, и Ани отпадна. Но браво, Ани, че си призна, че отпусна ръката си!
Прекрасно момиче! Родителите и' могат да се гордеят с нея!
Успех, Ани!

А Бо ме изненада как съумя да навакса забавянето. Съжалявам много за нея. Много добре го каза, че тя е сценариста на сезона. И много добре, че не приписа всички заслуги за хубавите ходове само на себе си, а призна и Зоран.

# 569
Много достойна игра.Анелия толкова много удържа и секунда невнимание ...
Аз съм за Ганка.

Ми като  слуша на жълтия  простотиите  на последна игра са а   те  приказват се едно са на женския.
Това го прави умишлено той.

Общи условия

Активация на акаунт