🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 62 461
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 630
Аз лично не съм сигурен, че ще гледам финала утре все още.
Вероятно ще го гледам, но с отвращение.

СМС-и ?!? Не стига, че от момента, в които останаха шест човека превърнахте Сървайвър в Игри на Волята, не стига, че позволихте на Журито да задава въпроси на участниците и по този начин се намесихте в играта им ... сега направо я задрасквате с тези СМС от публиката. Какво отношение имам аз от дивана вкъщи към играта на играчите на острова ?!?! Какво ?!?!

Прекрасен сезон, осран брутално за няколко дни само. И за това си трябва обаче талант. Дано няма скоро нов сезон, по-добре без Сървайвър, отколкото с такъв правен от ГАЛОШЕВИ.

# 631
Най-вероятно ще нагласят 4-4-1 с глас за Карин от Ванко, а за Зоран и Ганка:
Зоран-Анелия, Денис, Йо и Бо
Ганка-Мила, Алекс, Драго и Джулияна
или
Зоран-Анелия, Денис, Драго, Джулияна
Ганка-Мила, Алекс, Йо и Бо
3-3-3 трудно ще стане.

# 632
И още нещо искам да напиша.
Много мразя, когато една Продукция не уважава участниците си. Затова и не гледам Ергенските неволи.

Защо трябва да лепвате петно върху играта и победата на някой от тримата финалисти ? Какво са направили Ганка, Зоран и Карин за да заслужават такова отношение на Продукцията към себе си ? Какво са направили останалите членове на журито, за да заслужават участие в този цирк ?

# 633
  • София
Пффф,думи нямам...Връщам само да чета.

# 634
  • София
Какво разбираш под това, че Карин е "сивият кардинал" в групичката им. Тя не определя нищо, не дава насока към стратегия или тактики. Тя просто се приспособява. Да, спокойна е, дружелюбна с всички, послушна към решенията на активистите, но тя самата не е никакъв решаващ фактор.
Ганка беше изгонена точно, защото всички осъзнаха, че е решаващ фактор. Не съм сигурна, че това е най-печелившата стратегия. Знам, че в момента отново е в играта, но това няма нищо общо със социалната ѝ игра или замисъла на "Сървайвър".

Върнах се да прочета постовете от днес преди епизода. Bowtie
Ванко в поста си в Инстаграм от септември казва, че е свалил 13 килограма, в лайфа с Ганка - 18, а при Ваня Джаферович се оказа, че са 6.
В къщата на журито е продължил да отслабва или и това е като "обещах на Бо... ама не - обещах само на Зоран... ама не, не - на никого не съм обещавал"?
Само дето оплаквахме тези 18 килограма, оказа се много шум за нищо. Smile

# 635
  • София
Моля се да се стегнат журито след новината от Владо, да си прежалят егото и да гласуват нормално. Дори и Карин да победи, все ми е тая. Само да няма смс-и..
Но самият факт, че го споменаха ме довършиха... Още повече след тоя удар с Бо... че и после, с Анелия.
Аз не съм сигурна дали ще гледам утре. Сега съм прекалено афектирана... може и да ми мине и да гледам. Но нямам желание...

# 636
Бен, според мен някои участници се готвеха за смс гласуване и ако не са били 100% сигурни са го подозирали. Не знам дали не са намекнали на всички или на избрани само, но действия на Зоран и на Карин(когато се извиняваше за видеото на Милен) ме насочваха натам. Не знам колко са онеправдани.

# 637
  • Sofia
Без значение дали утре ще има вот с смс-и или няма да има, самата опция за това е абсолютно нарушаване на принципите на формата. Та да се надявам да няма равенство изобщо не ме утешава. Много съм афектирана – един изненадващо приятен, интересен, успешен сезон беше буквално съсипан последните 2 седмици с нашенски тарикатлъци и мурафети.

# 638
  • София
Моля се да се стегнат журито след новината от Владо, да си прежалят егото и да гласуват нормално.
Според мен Владо им каза това, след като вече беше взел урната с гласовете им в нея.

# 639
Все тази е кой ще победи. Той сезонът свърши. Иска ми се тази вечер да отдадем заслуженото на всички играчи за хубавото време, което прекарахме с техните битки!

# 640
Както Бо се бореше срещу всички залози, така и този сезон се бореше отчаяно да стане хубав за гледане, въпреки множеството намеси на продукцията. Нека обобщим няколко:

Прекалено голямото количество познати и връзки създадени преди формата сред участниците - Драго и ПеЬослав. Ивана и Ивайло. Ванко и Кари. Зоран и практически всички, които са имали някакво взимане даване с БТВ - телевизията, в която той режисира. Вярвате ли, че толкова е захапал в привързаността си с Маргарита, защото я е заобичал за едната седмица, в която тя беше вътре? Или, просто щото и неговата рода, и нейната рода имат взимане-даване с БТВ. Ама айде, преглътнахме за каста, защото Зоран беше интересен, въпреки множеството си връзки с хора там, а и повечето от останалите участници също бях симпатични и интересни.

Арбитрите, непрекъснатите срещи за плюскане - пак първоначално бе прието с неохота, но като зрители се научихме да приемаме този елемент.

Игрите, които явно толерираха определени участници, особено на острова. Ако е имало 13-14 на острова, сигурно са били 3-4 игрите, които са били справедливи и не са били удобни специфично за един участник.

Намесата на журито по време на съвет - о, колко удобно, че са били накарани от продукцията да се намесят точно, когато Карин бива застрашена и точно Карин отива на финал дни след тази намеса. Отново преглътнато и нека приемем, че е грешка само и единствено на Анелия.

След цял сезон стратегии, накрая финалисти с игри - достатъчно анализирано. Дето някой каза, като да решаваш матура по математика и последната ти задача да е да изтичаш Бостънския маратон.

И накрая смс-и - 🤦‍♀️ поне мога да кажа, че няма да ме е яд изобщо, ако няма сезон другата година. Милошев е прекалено елементарен. На него му дай да пише Забранена Любов, Откраднат Живот и реклами на always ultra. Единствено ми е тъжно за темичката, която развихме тук.

# 641
Според мен ще има и гласуване, т.е да натъкмят нещата в полза на този който е по харесван от зрителите. Карин я отписвам категорично, като 3 -та. Битката ще е м/у Зоран и Ганка. Съжалявам за Анелия, че не зае мястото на Карин. Само на 21 год., а се представи много мъжко в много битки и имаше място за финал.

# 642
  • София
Според мен ще има и гласуване, т.е да натъкмят нещата в полза на този който е по харесван от зрителите. Карин я отписвам категорично, като 3 -та. Битката ще е м/у Зоран и Ганка. Съжалявам за Анелия, че не зае мястото на Карин. Само на 21 год., а се представи много мъжко в много битки и имаше място за финал.
Ако има гласуване на зрителите, можеш спокойно да отпишеш и Ганка.

# 643
  • София
И кога точно утре вечер ще анонсират гласуване?
След като е известен вота ли?
Смях в залата, както се казва.
Няма да има достатъчно време за приходи.
Язък за всички стратегии на достойните Сървайвър участници.

# 644
Много жалко за Бо която ми стана фаворит, но за съжаление не беше силна в игрите, а иначе Зоран беше напълно очакван финалист. Още от началото беше ясно за него и Кари. Дано да не се стигне до смс-си наистина, защото тогава ще е доста нагласено.

Общи условия

Активация на акаунт