🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 62 445
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia
Аз друго се чудя, тъй като от чуждите съм гледала само американски сезони, но не и други, та – има ли го някъде другаде това с вот на публиката накрая? Някоя добра душа да ме светне, моля! По формат при равенство този с най-малко гласове отпада и също гласува за един от останалите двама. Нали така беше? Достатъчно е честно това. И си е измислено. Обаче разбира се, българинът винаги знае как успешно да подобри чуждия труд... Жалка история.

# 646
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз пък съм доволна,че имаше финални три игри,които да определят финалистите.Това е плюс за зрителите,нали? Колкото повече игри,толкова по-добре!
Не може само шушу мушу из храстите.Аз очаквам финалистите да са добри освен на стратегии,но поне и да имат някакви били и елементарни физически умения.
Бо си отпадна,защото е ходеща смешка на терен,но не очаквах от нея да отпадне на логическа задача за кубче..Срамота!

Не искам смс гласуване,но натам отиват нещата,защото по мои сметки гласовете ще са 4:4 между Ганка и Зоран.Въобще,Ганка във финалната тройка много разбърка играта на Зоран.
Карин не я броя,за нея има един глас от Ванко.Може да се изненадам де,но не ми се вярва кой друг ще гласува за нея.

# 647
Давам една туба нафта да има редовно излъчен победител с вота на журито. Все ми е едно кой. Само да няма СМС-и и да не се обезцени победата на играча, независимо кой е той.

Ама пуста Легенда, ще гласува за Карин. Дано Ганка или Зоки успеят да съберат пет гласа, но уви е много, много малко вероятно Sad

# 648
  • София
Общуването между хората винаги е било по-интересният компунент за почитателите на социални предавания, но дори и феновете на "Игри на волята" не биха определили стоенето върху две трупчета на морския бряг в рамките на три часа за интересна игра. Аз си ровех из телефона през това време, както и докато сголабяваха три (3) стълби в предходната игра.

Ама пуста Легенда, ще гласува за Карин. Дано Ганка или Зоки успеят да съберат пет гласа, но уви е много, много малко вероятно Sad
Поне знаем, че Ванко не заставен от Продукцията, смятам, че щеше да гласува за Карин при всякакви обстоятелства и конфигурации от участници (включващи нея) - просто защото е лоялен и каза, че това е най-важното за него. От тази гледна точка не може да говорим за ситуацията на Жени.

# 649
  • Sofia
За зрителите е плюс, когато познат, успешен, световен формат се изпълнява по правилата на самия формат и лиценз, а не когато местният продуцент си прави свободни съчинения.
Това е като да седна в италиански ресторант в София и да ми донесат пица Маргарита с кремвирш и саламурено българско сирене, щото е по-нашенско и някои сънародници така ги кефи. Ммм, меко казано не е приятно.
Е, ако това ти е първата Маргарита или ти е все тая, или пък и теб така те кефи, да, чуждото негодувания ще ти е странно и пресилено.

# 650
Не се надявайте напразно да няма равенство. Щом го пуснаха в промото, 100% ще има. Просто предупредиха зрителите да се настройват и да заделят пари за смс.

# 651
Значи победителят е ясен - Зоран Sad

# 652
  • София
И Бо да беше на финал sms не пускам.

# 653
  • София

Survivor - епизод 29(26. 04.2022)

# 654
Ще си позволя една асоциация на ситуацията в момента

Скрит текст:
Една стара частушка.

Цитат
Сорок лет как под наркозом
Я работал говновозом
Ой-ой-ой
Не шофёром,не таксистом
А вонючим говночистом
Ой-ой-ой
За три сотенных бумажки
На ЗИЛе возил какашки
Ой-ой-ой
И скажу вам чтоб вы знали:
Ох и много ж вы наср*ли
Ой-ой-ой
Говновоз, говновоз, говновоз
Не отчистить говна от колёс
Если даже духами обдать
Всё равно продолжает вонять
Говночист, говночист, говночист
Должен быть закалён и плечист
Говночист - заклинатель говна
Нужен людям во все времена

# 655
Дали има шарани да пускат SMS- и. Пускат и не знаят за кой се брои. Това с гласовете е отживелица, не вярвам да има някакво ожесточено гласуване, минаха онези години от времето на 1 -вия Брадър Grinning

# 656
  • София
И Бо да беше на финал sms не пускам.
Аз по принцип съм от хората, които изпращат sms-и (ако имам явен фаворит), но не и в предавания, в които това буквално е престъпване на правилата. Никога не бих пратила sms за участник в "Сървайвър".

# 657
Много се зарадвах на победата на Зоран, беше заслужена и изстрадана.
Естествено ще има СМСи, нали продуцентите ще трябва да напълнят гушите.

# 658
Подходящо време да повторя историята, която Жени разказа в един от лайфовете с Бо и Анелия. В нейния сезон Ники Мартинов спечели с глас от публиката, а Жени беше част от журито и като цяло нейният глас можеше да наклони везните в посока на загубилия тогава Спас, но там имаше доста багаж в техните отношения така да се каже. Жени каза, че се е чудила за кого да гласува, когато Евтим Милошев е отишъл при нея и любезно я е информирал, че то и без това ще има смс-и за определяне на победител, та един вид нъдж нъдж пусни празен вот и остави публиката да определи. Така и стана - Жени пусна празен глас за третия финалист, дето нямаше никакъв шанс и в крайна сметка вотът на публиката се оказа решаващ, а тогава Ники Мартинов му правиха образ на Месията.

Сигурна съм, че и тук ще имаме някой неочакван глас от Жени-то на този сезон, който ще изравни нещата.

# 659
  • София
Значи победителят е ясен - Зоран Sad
Точно както той го режисира Wink

Общи условия

Активация на акаунт