🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 62 424
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 660
Не, не и не! В Сървайвър вотът е само от журито!!!
За нула време окъкакха един сравнително хубав сезон и място не мога да си намеря от бяс.

Ако наистина направят простотията с вота, ще се хвана и ще се оплача на CBS, Survivor Productions, Castaway Television Productions - където сваря, все ще нацеля правилната компания. Това милошевото наистина на нищо не прилича.

Така да се разсърдих, че дори не ми се гледа утре.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 00:09 от Дидичка

# 661
Според мен Милошев очакваше съвсем друго развитие на сезона, а СМС гласуването, искаме ли такова или не, е било заложено още през септември 2021.

Нашичкият си е мислел, че рейтингът ще е като Игри на волята, суперголям енгейджмънт от зрителите (затова Мила, Ванко и Кари са включени в играта, а както случайно разбрахме - и един от най- известните Тиктокъри, който обаче се е отказал малко преди заминаването), инфлуенсъри и хоп - ето ти на финал сладураната с тежка история Ганка, очарователната Карин, която си носи енгейджмънт отпреди снимките и Зоран - шашавият режисьор, който разбърка сезона. Но уви, сезонът се гледаше основно от заклети фенове на формата, които са свикнали със съвсем различна игра, а любимка на публиката стана "смотаната" Бо, която оцеля въпреки всичките заложени в сценария "обръщалки". И падна главоломно по рейтинг от по-евтината продукция, в която някакъв си модел си търси жена сред купа инфлуенсърки.

Фиаско, Милошев, фиаско... ако допреди няколко седмици тръпнех за обявяване на нов сезон, то сега се надявам такъв да няма - поне не и под твоята продукция. Това е някакъв микс от Биг Брадър и Игри на волята, който за твое съжаление се доближи до Сървайвър, благодарение на това, че е имало върли фенове на формата, които са кандидатствали за участие.

# 662
  • София
Моля някой, който помни детайли от финала на трети сезон, да ми обясни защо имаше тогава и състезание по палене на огън, в което участваха и тримата финалисти (включително Силвия Димитрова). Състезанието го спечели Спас и пристъпиха към sms гласуване. Това, което ме озадачава е защо участва и Силвия (ако предположим, че огънят е бил, за да помогне на публиката в избора), след като зрителите би трябвало да избират само между участниците с равен брой гласове?

# 663
Да. Всеки, който влиза в риалити формат в Бг трябва да е подготвен за гласуване на публиката. Лошото е, че не можеш и да си сигурен колко честно броят гласовете.
Изобщо всичко е типично "мейд ин БГ" - полагаш усилия, бориш се, тамън си повярвал, че си успял и накрая държавата ти казва - "Сори, брат! Промяна в правилата. Нищо не зависи от теб."

# 664
Наистина не разбирам. Дори Игри на волята спряха да си обявяват победителите чрез смс гласуване. Как пък това не преписаха след като взеха игрите за определяне на финалист?

# 665
Сигурна съм, че и тук ще имаме някой неочакван глас от Жени-то на този сезон, който ще изравни нещата.
Легендата с глас за Карин ще е в ролята на Жени.

Радвам се малко, че поне Бо, Анелия и Йо няма да са пряко потърпевши от гаврата с финалистите.

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 23:48 от Bengun

# 666
  • София
Намерих паленето на огън на финала на трети сезон, но то изглежда е било за запълване на екранното време, няма някаква цел (нито тежест при определянето на победителя):

https://www.vbox7.com/play:da3fb0ee

Много са ми бледи и разбъркани спомените от този финал, като травма, потисната дълбоко в съзнанието. Satisfied

# 667
Дават парата на Зоран и го привличат в BTV, един вид компенсация. Така и телевизията печели много повече. От парите мисля, че се нуждая най-много Карин. Ганка и Зоран могат да ги препечелят за малко време.

# 668
  • Другата България
Разбира се, че не съм ви прочела, защото много сте писали.
Прочетох само последните няколко страници и бих изчакала все пак утре вечер, преди да се настройвам негативно.
Въпреки че май споделям последните постове. И съм изцяло за Гани.

# 669
# 670
Нека кажа нещо позитивно - Анелия и Борислава заслужават аплодисменти за лайфовете си. Нищо не спойлнаха. Абсолютни скали. А и най-важното според мен - прави им чест, че се опитваха да вдигнат онлайн вниманието към шоуто, въпреки че нито една от двете не е на финал.

И да балансирам с нещо негативно, което споменах няколко пъти в скрит текст - Зоран спойлна, че е на финал още преди няколко седмици, и то в коментар на техен лайф. За да няма объркване, после и в други коментари затвърди това. Демек дори и да не се навираш в профила му, пак беше отчаян да покаже, че е финалист. Не разбирам как човек с 15 години опит в телевизията може така да издъни нещата. Все едно да режисира сериал с голяма мистерия и към осми епизод един от актьорите да реши да разкрие крайния сюжет.

# 671
СМС-иииииии
Зоран не е глупав Trollface

# 672
  • Sofia
Моля се да се стегнат журито след новината от Владо, да си прежалят егото и да гласуват нормално. Дори и Карин да победи, все ми е тая. Само да няма смс-и..
Но самият факт, че го споменаха ме довършиха... Още повече след тоя удар с Бо... че и после, с Анелия.
Аз не съм сигурна дали ще гледам утре. Сега съм прекалено афектирана... може и да ми мине и да гледам. Но нямам желание...
А,точно така се чувствам и аз.Много исках,ама нямам желание...Mr. Green
Може и да ми мине до утре,но за сега съм пас.Ще си пусна някоя тъпотия /май "Един за друг" е посъщото време/ и ще си гледам на спокойствие,без ядове и емоции.
Бясна съм.Меко казано.

Дидичка,ти само намери къде и дай всички да се подписваме.

# 673
Ганка и от мен.
Зоран ми е номер 2 или по-точно - не искам Спаска да печели в никакъв случай. Не съм сигурен, че ще се стигне до СМСи. Това, което Владо каза, беше ПРЕДИ да преброи гласовете. Още таЯ надежда, че няма да накакат сезона безобразно с вот от публиката.

Относно гласовете:
Карин - Ванко
Зоран - някои от Йо, Бо, Анелия, Денис, Джу
Ганка - Алекс, Мила, Драго и някои от същите

Притеснява ме, че днес при тръгването си Бо каза нещо в смисъл “Останаха двама души, които са ми симпатични - Ани и Зоран - и им желая късмет”. Силно се надявам Зоран да не я е облъчил отново в последните дни. Също така в епизода вчера, Бо направо друг коментар - “Ганка разбра, че е в Сървайвър три дни преди финала” - което допълнително ме кара да се съмнявам, че може да подкрепи Зоран.

Не е финалът, който исках, но се надявам да не се превърне във финала, който не искам да си спомням.

# 674
  • Другата България
На мен надеждата ми е във Ванко.
Да гласува за Гани.
Освен това се надявам и на Драго, и той да даде глас за нея.
И двете неща май са химера....Imp

Общи условия

Активация на акаунт