🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 62 410
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 675
А някой знае ли в оригинала какво става при равенство 3-3-3?
Четох, че за 36 сезона веднъж имало равенство между 2ма и третият финалист дава вот за победител. Май първо се прави прегласуване с 2ма кандидати, а това бел някакъв по-осабен случай с 10 члена жури и 5 на 5, когато третият финалист е гласувал.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 00:37 от EdelV

# 676
На мен надеждата ми е във Ванко.
Да гласува за Гани.
Освен това се надявам и на Драго, и той да даде глас за нея.
И двете неща май са химера....Imp

Второто защо?
Драго беше в съюз с Ганка.
Със Зоран имаше някаква договорка да си кажат един на друг, ако си чуят името. Зоран не само не му каза, ами и гласува срещу него.

# 677
  • Другата България
Ами заради това, именно заради него предположих глас за Гани.
Но си мисля, че може и за някой от другите двама да гласува.
А как според вас ще гласува Ани?
Ако е за Ганка,  няма да се стигне до СМС.

# 678
Ани за мен е 100% Зоран. Въпреки че уж увери Ганка, че тя е нейният победител 
Драго ми е малко първичен тип, който ще действа по симпатии и ще подкрепи Зоран. Ще видим де.

# 679
Да де, не е химера. 😆 Но ти разбирам притеснението - има един аспект в Драго... оставя (у мен поне) впечатление за леко назадничаво мислене. Не знам как по-дипломатично да се изразя, но подозирам, че може да има проблем с това жена да (го) бие. Дано не съм прав.

Според мен Анелия ще гласува за Зоран. Доста товар понесе заради отношенията си с Гани и след всичките хвалби, които изсипа по Зоран днес, по-скоро я броя в неговия лагер. Евентуално Бо и Йо може да я обработят в единия оставащ ден...

# 680
  • София
Аз мисля, че Ани ще е за Зоран, тя го обожествява. Драго мисля, че ще е за Гани. Ама вече не смея да правя прогнози. Grinning

# 681
Ани ще гласува 100 % за Зоран според мен.

Зоран - Анелия, Йо, Денис, Бо
Ганка - Мила, Драго, Алекс, Джулиана
Жени...опс, Ванко - Кари

И идват смсисититити. 😁

# 682
  • Другата България
Ами, в Ани ми е надеждата.
Драго по-скоро не.
Именно заради изложените от вас мотиви.
Сега е момента да покаже лоялност към Ганка и че не предава приятелите си.

Бо, Йо и Денис за Зоран?
Не мисля.

# 683
А как според вас ще гласува Ани?
Сърцето ѝ ще е за Гани, но ще се страхува, че с такъв вот ще изневери на американската идея на формата.Simple Smile
Та, ще има голяма дилема Ани. Отделно, тя самата наистина много заслужаваше да е на финал, особено с последните си игри и имайки предвид, че Кари пък е финалист. От друга страна, Кари в журито е категоричен глас за Зоран, докато имам все още надежда, че Анелия може да е дала гласа си за Ганка. Категорично не искам Зоран да е победител. А изтърваните думи на Бо, че Ганка последните дни разбрала какво играе, са чиста проба ревност. Сама си призна, че и мъжа ѝ е казал, че трябва и игра да спечели, не само по храсти и пещери да шушука.

Ако спечели Ганка, дори и да имало смс вот няма да ме е яд, но ако Зоран спечели заради смс вот, ще се обидя, че вота е бил манипулиран. Simple Smile

# 684
Още от първите дни, освен Драго, финалист за мен и мой фаворит беше Зоран!
После Драго ми поолекна, захаресвах Бо, леко се поразочаровах от Зоран, но както винаги съм казвала, искам и заслужава той да победи!
Стискам му палци.

Жал ме е за Бо и за Ани. Браво и на двете, бориха се, колкото можаха.
Браво и на Ганка, машина е.

Отдавна писах за финал Кари, Ганка и Зоран.
Ани, Йо, Бо, Денис - Зоран
Джули, Драго, Алекс, Мила - Ганка
Ванко - Кари 😁

И sms..😡

Победител - Зоран! 🥳🥳🥳

Зоран ❤️❤️❤️❤️❤️
Бо ❤️❤️
Ани ❤️
Ганка ☺️
Кари 🤮

# 685
Аз съжалявам за Ганка, Карин и Зоран. Които и да спечели от тях над победата му винаги ще тежи обезценяването и от СМС гласуването. И тримата финалисти не го заслужават. Галошев е за много дълга серия от възвратно-постъпателни движения там, където слънцето не огрява никога.

# 686
Според мен щом от сега го казват значи ще има гласуване утре (да не бързаме да си даряваме заплатата Grinning ).
Относно за отненаме на лиценза в Испания победителите се определят от публиката, така че няма шанс да им го отнемат.

# 687
В днешно време въобще кой пуска sms. Най-много някой тийн да се излъже да пусне, макар че покрай мен (хора на различни възрасти) почти никой не гледа Сървайвър (за съжаление).
И като му пуснат 5000 sms-a по 2лв и спечели 10 000лв, бълха ги ухапала, те тия пари от 2 рекламки и т.н си ги вадят в ТВ.

# 688
  • София
Е, все още има вероятност и да няма смс-и. Ще видим утре, но дори и това, че го обмислят, е достатъчно.

Цял сезон следих всичко, подкастове, участници, чаках си епизода, не исках да свършва предаването, от миналата седмица не е така. Разочаровах се от доста неща.

Въобще не бих пускала смс.

# 689
  • София
Да кажа и нещо положително, днес открих с изненада, че моя възрастна съседка (на почти 80 години) гледа "Сървайвър" и то с интерес. Смятам, че предаването има потенциала да бъде интересно на различни възрастови групи, проблемът е в маркетинга, що се отнася до достигане на масовата публика.

Общи условия

Активация на акаунт