🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 62 360
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 690
А някой знае ли в оригинала какво става при равенство 3-3-3?
Четох, че за 36 сезона веднъж имало равенство между 2ма и третият финалист дава вот за победител. Май първо се прави прегласуване с 2ма кандидати, а това бел някакъв по-осабен случай с 10 члена жури и 5 на 5, когато третият финалист е гласувал.
По принцип е недопустимо да има равенство 3-3-3 защото това е т.нар. deadlock - няма как да се определи едноличен победител.
Точно за това броя на журито трябва да не е кратно на 3 (сиреч да може да има 3-way tie).
Това си е златно правило, но при нас уви го има хода с смс-ите

# 691
Все си мислех, че Драго или Джули могат да имат просветление и да подкрепят Зоран, но надали, щом казаха за sms, значи ще има.
Можеше журито да гласува 2 път иначе при равенство.

# 692
  • Другата България
Чисто технически как си го представяте това с СМС-ите?
Трябва да има още една вечер с предаване.
Продължавам да не го допускам.

# 693
Рядко правя така, но сега под снимката на тримата финалисти в ИГ в прав текст написах на Продукцията какво мисля. Може да се счете за хейт, все ми е едно. Не ми олекна много, но се почувствах малко по-добре.

# 694
Представям си го, още от началото пускат да гласуваме кой харесваме най-много от 3та.
Събират се от публиката най-много гласове за Зоран, не казват нищо, вота е 4:4:1 и вадят внимание 10 решаващ глааас - Зоран е последния оцелял! 😊😊

# 695
  • Другата България
Все още не допускам такъв вариант.
И мисля, че Ганка ще победи с вот.

# 696
С най-добри чувства, но ти мислеше и че Ани ще победи. Ще видим. Simple Smile
И аз се надявам да няма sms въобще!

# 697
Показана ли е пушка е наивно да се смята, че няма да гръмне до края на епизода Simple Smile
Жалко за победителя в сезона, не заслужава смс опорочаването на играта му, независимо кой е той.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 01:38 от Bengun

# 698
  • Другата България
С най-добри чувства, но ти мислеше и че Ани ще победи. Ще видим. Simple Smile
И аз се надявам да няма sms въобще!
Никога не съм мислила, че Ани ще победи.
Исках да е тя, а напоследък исках да е Бо.
Винаги съм писала, че ми е трудно да прогнозирам.
Но при така сигурния вече финал, ако няма външна намеса, мисля, че Ганка има 90% шанс за победата.
Бен, аз съм идеалист. Знам, че е наивно, но така предпочитам.
Понякога.

# 699
Победител - Зоран ще спечели с глас от публиката след реми с Ганка. И съм абсолютно убедена, че той от самото начало е знаел, че ще има смс-и, та за това още много в началото на играта ви казах, че ми се струва, че играе за публиката и имам силното чувство, че ще има гласуване от публиката. Дискутирахме го още първите 2-3 седмици. Пак селски истории.
Бен, според мен някои участници се готвеха за смс гласуване и ако не са били 100% сигурни са го подозирали. Не знам дали не са намекнали на всички или на избрани само, но действия на Зоран и на Карин(когато се извиняваше за видеото на Милен) ме насочваха натам. Не знам колко са онеправдани.
Съгласен съм, че има вероятност Зоран, а защо не и Карин да са знаели за СМС вота предварително. Или поне са предполагали такова гласуване в края. Нали все пак Продукцията удари едно рамо на Карин когато трябваше. Не мога да преценя доколко са оправдани подозренията ни. Но спасяването на Ванко от Зоран ми намирисва точно на популистко насочен СМС ход.

Победата на Зоран никога няма да е чиста, ако мине през СМС-ите на Милошев. Независимо от добрите ходове на Зоран в играта.

Искрено желая победа на един от финалистите с гласовете само на Мапурондо. И за нас като фенове на играта това е възможно най-доброто развитие.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 02:25 от Bengun

# 700
  • Другата България
След всичко, което показа Зокич, след това огромно его, което демонстрира, след като показа колко му е важно мнението на хората - и вътре, и извън формата, и накрая да си позволи да победи с СМС-и! Това си е унижение, ще попържат всички истински фенове и победата му ще се обезцени, което ще е пореден удар по самочувствието му.
Не ми се връзва такава победа точно с него. Дори за мен ще е изненада.

# 701
  • Sunshine state
За никого не съм утре, понеже не харесвам и тримата финалисти. Май ще си пусна тая глупост "Един за друг" като гледам. 🤣

# 702
Здравейте! Чета ви отдавна, но пиша за първи път. Не съм толкова аналитична, колкото повечето, които списват тук и темата ми е суупер интересна. Страхотни сте! Сега към това, което ме провокира да пиша. Гледам предаването на запис от чужбина и ми направи впечатление нещо, което, ако наистина е така, както ми се стори, е брутална намеса в играта с пъзела. Връщах си го няколко пъти, даже и скрийншот направих. Моля, погледнете момента от играта, когато Зоран започва да реди третата стълба. Той е абсолютно сам на тази платформа, всички останали са още на втората. Зоран е поставил първия елемент, който е грешен. Владо стои най-отгоре на конструкцията и посочва в посоката, където стои правилният елемент. Зоран си вдига главата, вижда го и подменя елементите.. Дано съм изперкала и да ми се привижда!

# 703
Здравейте! Чета ви отдавна, но пиша за първи път. Не съм толкова аналитична, колкото повечето, които списват тук и темата ми е суупер интересна. Страхотни сте! Сега към това, което ме провокира да пиша. Гледам предаването на запис от чужбина и ми направи впечатление нещо, което, ако наистина е така, както ми се стори, е брутална намеса в играта с пъзела. Връщах си го няколко пъти, даже и скрийншот направих. Моля, погледнете момента от играта, когато Зоран започва да реди третата стълба. Той е абсолютно сам на тази платформа, всички останали са още на втората. Зоран е поставил първия елемент, който е грешен. Владо стои най-отгоре на конструкцията и посочва в посоката, където стои правилният елемент. Зоран си вдига главата, вижда го и подменя елементите.. Дано съм изперкала и да ми се привижда!
Скрит текст:
Много впечатляващ кадър, но и по друга причина.

Не си изперкала.
Владо посочи наистина на Зоран, че първия му елемент не си е на мястото. Без да говори, сега върнах момента ( линка на Мари, от 13:52 до 13:59, ако искате да го видите ). Може да се приеме за нарушение на феърплея от Владо според мен, но е достатъчно дребно и незначително нарушение на фона на цялата игра. И най-важното - не повлия на крайния резултат от играта по никакъв начин. НО, за съжаление показва малко или много пристрастието на Владо към един от играчите.

Иначе мен ме впечатли разположението на елементите от куба по масите на четиримата играчи. Практически еднакви маси, браво за което. Сървайвър ниво на подреждане на игра, еднакво за всички. Трябва този скрийншот да го пратят на Тъпарев, да види как се прави Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 04:53 от Bengun

# 704
Ако има смс-и довечера. Лесно ще го направят. Ще обявят в началото(пък и вече го споменаха в промото, така че зрителите не са неподготвени), че е възможно крайния победител да се определи от зрителите и към средата на предаването като прочетат гласовете, ако има равенство, ще отворят линиите за гласуване за един час. Достатъчно е.

А помните ли, че след играта с огъня, Кари попита Зоран кой му е казал, че това ще е играта? Странно, че тя допуска външна намеса. Или знае, че го подпират от продукцията?

В темата беше цитирано изказване на Йо или Бо, по повод това, че Зо смята техните гласове за себе, че си прави сметка без кръчмар. Дали пък те не са гласували за друг, а не за него? Или вече знаейки какво се случва при равенство, предполагат, че може зрителите да не гласуват за него?

Общи условия

Активация на акаунт