🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 62 324
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 750
И на мен ми е тъжно, че свършва.

# 751
Мен ме е яд, че един толкова хубав сезон го провалиха от Продукцията за само няколко дни с една поредица от лоши решения.

1. Намесиха се в играта на играчите, като позволиха на Журито да им задава въпроси преди финала.
2. Броя на полуфиналистите - шест ?!?
3. Преминаването от Сървайвър към Игри на Волята за определяне на тримата финалиста през сезон, ясно заложен и изигран като американски.
4. И логичен завършек - СМС гласуване.

# 752
Мен ме е яд, че един толкова хубав сезон го провалиха от Продукцията за само няколко дни с една поредица от лоши решения.

Айде, чак не бих казала провалили, но дано четат тук.

# 753
  • София
Само ще вметна, че Неделчо не е тренирал пъзели преди ИВ, той просто си е натурален талант в това, Туджаров беше човека, който беше решавал повечето пъзели и това му помогна факт.
Явно не са имали в Сървайвър много време (до колкото знам около месец след като са ги одобрили), та е трудно да тренираш всичко, но съм съгласен - съвета на мъжа й е много верен.

Иначе аз все си мисля, че ще е 5-3-1, може би съм оптимист, но това е най-заслужено за мен. Джули по принцип не се харесваше много с Ганка, та не знам как ще й даде вота си, но за мен тя е най-голпмата питанка  най-важния вот.

Напротив, Дечо сам е казвал, че е тренирал като луд пъзели. До припадък. Питай го, нали се познавате.
Туджаров май не е тренирал или да е тренирал е било малко, той си разчиташе основно на стратегия и че няма да ходи на Арената. Ама как ще спечели ИВ само по този начин, не знам. Защото то там играта рано или късно ще дойде, дори и на финала. Както и да е.

За 5-3-1 аз съм много 'за' Ха, дано Simple Smile

ето мнението ми дадено преди няколко часа в което съм дал дори и 7 възможни гласа за Зоран
https://bg-mam.ma/p/1438375/44676832

# 754
Вота на журито, прогноза
Скрит текст:
Иначе аз вота го виждам така
Карин - Легендата
Зоран - Анелия, Йо, Бо, Денис
Ганка - Алекс, Драго, Мила, Джулиана
Съгласна съм, но смятам, че има три условности: гласовете на Анелия, Драго и Джу. Другите според мен са сигурни.
Анелия - изцяло симпатизира на Зоран, но пък всичките тези обещания и приказки с Ганка задължават. Да я видим какво ще измисли. Склонна съм да смятам, че ще подкрепи Зоран.
Драго - логично е да подкрепи Ганка, с която играха, но пък мъжката солидарност при него може и да играе роля. Все пак и Зоран участваше в изгонването
Джу - не харесва Ганка, но беше лоялна на коалицията на Ганка /според мен извън всякаква логика/. Подозирам, че може и за Зоран да гласува

# 755
Съжалявам, че Бо отпадна. Sob
В тази конфигурация ми е все едно кой ще спечели, но предпочитам Зоран.
Той и Бо направиха сезона.

Вота на журито, прогноза
Скрит текст:
Карин - Легендата
А представяш ли си Ванко да гласува за Ганка и довечера да имаме жена победител без зрителски вот?
Верно ще е Легенда, ако гласува за Карин. Sweat Smile
Направо недоумявам защо Ванко би гласувал за Карин (според повечето прогнози тук), при положение, че има чувства към Ганка, а и в момента са заедно.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 10:14 от Фран

# 756
Анелия не 100 ами 200 процента ще гласува за Зоран. Едва ли е случайност, че сега е близка с него вместо с Ганка. И аз честно казано в началото не харесвах Ганка, точно заради монтажите, ама е факт че в последствие си промених мнението за нея - че не е злобна, което не мога да кажа за псуващия постоянно Зоран.
За Гани - Мила, Драго, Алекс, Джули
за Карин - Ванко
за Зоран - Бо, Йо, Денис, Анелия ( не случайно и тия четиримата са нон стоп дружки в инстаграм)
Факт е че Зоран имаше страхотни ходове, но ги направи САМО заради БО и ЙО. Преди това можеше да се прави само на умряла лисица по съветите, за да го спасят от другото племе. Ами предпочитам Ганка да спечели. Разсъждаваше изключително трезво и доста неща научи в движение. На мен пък това ми харесва - когато играча се опита да играе играта с поведение,което не му е присъщо в реалния живот.

# 757
Вота на журито, прогноза
Скрит текст:
Карин - Легендата
Съгласна съм, но смятам, че има три условности: гласовете на Анелия, Драго и Джу. Другите според мен са сигурни.
Simple Smile
Счетоводството затвори при мен. Каквото - такова.
Дано все пак ни се размине СМС вота. Искам да победи някой без СМС-и, почти ми е все едно кой. Най-много заслужава Зоран с оглед на играта си през сезона и ходовете, които направи. Но за мен е много по-важно да имаме пообедител без СМС-и, отколкото да имаме конкретен победител.

# 758
Успях да ви наваксам с четенето, пропуснала съм вчерашната анкета Sad В общи линии, каквото е имало да се казва, сте го изписали вече, но ще си споделя и аз, че съм леко разочарована от развоя на събитията. Кари на финал... Ами, не ми е финалист на мен, но може би си го заслужават, като не я изгониха до тук. Играта , с която си осигури първото място си беше като по мярка за нея, бетон беше на тази дъска, не трепна. За куба си очаквах да е Ганка, макар в един момент Зоран сериозно да дърпаше за победа, но си се замота с пъзела. А, последващия дуел за мен си беше мъжка игра. Още като каза Владо, какво ще се играе, вече нямах почти никакви надежди за Ани, чудо щеше да е да спечели, но много силно държа до последно, адмирации, за което. Игра честно и излезе достойно. Нямам изявен фаворит за победата аз. Кари, разбира се твърдо НЕ, между Гани и Зоран ми е много трудно да определя, преди известно време твърдо бих била за Зоки, но ме разочарова в последните седмици и някак ми внесе неприятен послевкус с играта си. Към момента симпатизирам дори повече на Ганка, макар да имаше момент, в който пък тя ми беше доста анти като образ, но не мога да си изкривя душата, че все пак играта на Зоран беше по- цветна, по- красива, повече Сървайвър имаше в нея.
Това с смс анонса снощи, дори няма да го коментирам, само до последно ще стискам палци да няма зрителски вот.
Някакви бегли надежди имам за гласа на Ванко, но по- скоро не би изменил на Кари.

# 759

Напротив, Дечо сам е казвал, че е тренирал като луд пъзели. До припадък. Питай го, нали се познавате.
Туджаров май не е тренирал или да е тренирал е било малко, той си разчиташе основно на стратегия и че няма да ходи на Арената. Ама как ще спечели ИВ само по този начин, не знам. Защото то там играта рано или късно ще дойде, дори и на финала. Както и да е.

Не че е много важно, но и аз мислех така, но точно в подкаста те обясниха, че Туджаров си е бил направил всички (буквално - бая се изненадах) пъзели от предния сезон и си ги е тренирал в къщи, а Неделчо когато ме посъветва каза да наблягам на това, което не мога - той така е правил, не е имало нужда да тренира пъзели (даже май това го има във видеото).
Наистина не е от значение точно, факта е, че пъзели задължително трябва да се тренират.
Аз примерно съм доста зле на тях и знам, че са ми слабост.

# 760
И аз го помня това - Неделчо каза, че е наблягал на нещата, в които не е силен, а не е тренирал пъзели. Но май ставаше дума за времето, в което вече му е било потвърдено, че е участник или още по време на кастингите.
Реално в "живота" си е тренирал много пъзели, защото му е хоби.

Мисля, че всички сте прави Grinning

# 761
Респект към Ани за последната игра, но отново ме разочарова. Казва на Ганка, че тя е нейният победител. Ами очевидно не е.

# 762
  • София
Ами тя Ани цял сезон е така. Аха да направи нещо и хоп като раче един ход назад. Сега пак така, аха - каза на Ганка, че ще е зад нея, но почти сигурно ще гласува за Зоки. Wink

за мен Зоран има 4 бетон гласа, защото Бо/Йо/Ани/Денис навсякъде са заедно, а много често с тях е и Зоран. Жената на Зоран е гъста с Бо. Заяждат се из инстаграм ама чисто приятелски, ходят заедно да гледат епизодите при Ваня и Жени.
И Зоран знае, че те са гласували за него (спекулирам, може и да не са му казали).
Изобщо в тази отбрана компания Ганка никога не съм я виждал. Тя се мъкне с някакви моделки и миски, на друго ниво е.
Джулиана също е станала гъста с Бо/Денис/Ани. Нейния глас ми е мистерия малко. Ако гласува и тя за Зоран никакъв есемес няма да има. Ще станат 5. Алекс и Драго също ги виждам (макар и контигент на Ганка) потенциално да гласуват за Зоран.

# 763
Да си напиша и аз.Добре ,че е темата,че да разбера смисъла на играта-социална такава и физическо оцеляване.
Преди много години бях гледала един нецял американски сезон и това което запомних беше оцеляване в пустоща т.е. за никаква социална игра не идеше реч.Та на този етап според мен повечето зрители гледат на играта като такава.В този смисъл гласуването с смс, е като пряко участие на публиката в играта.За кого се прави тя за публиката.В този ред на мисли не виждам нищо лошо във вода на пуликата.Та дано има и следващ сезон.
Забелязах,че някои играчи играят не само за журито ,но и за зрителите т.е. очакват тяхното одобрение,значи трябва да се играе за спечелване на игра,минавене през съвет,нагласа на жури и на публика.Това за мен е перфектният играч.

# 764
Абсолютно съм сигурна, че Ани ще гласува за Зоран, а Ванко за Кари.
А дали има възможност, ако има смс-и българите да изберат Ганка? Защо никой не предполага такъв вариант? Какво ще кажете по този въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт