🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 828
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 320
Така и не разбрах кой беше тоя толкова потресващ ход дето Владо не вярвал на ушите си и за което се "изпусна" при Цитиридис. Чаках го тоя момент да видя как Владо не вярва на ушите си и не го дочаках.

# 1 321
Дайте да го видим този разговор! Кога се е водил?

# 1 322
И откъде дойде това, че Зоран е режисьор в bTV, лице на bTV и всичките там подобни измислици?

Йеееее... Ванко е гласувал за Зоран! Тук тотално не познах.

А Зоран пък тотално е познал, че за Карин няма да гласува никой.

Честита да му е победата!!!
Именно!Честито и от мен на ЗОКИ.
Колкото и Кари е лице на БТВ и национал по ЛА( и това прочетох) и колкото това,че Ванко тренира И&А и те щели да се намесят в негова полза 😂Измислици премислици.
Зоран е снимал сериали и за К1 и Нова и БТВ.

# 1 323
Легендата е добряк. Ако не беше, отдавна да съм ожалила Ганка.

# 1 324
Моят скромен и кратък коментар за събитията.

Зоран напълно заслужен победител. Знам, че има спекулации за нагласяне и бутане, но аз тъврдо не мисля, че имаше нещо нагласено, всеки друг ако беше спечелил щеше да е престъпление към играта. Той игра най-здраво, разумно и стратегически.

Жалко за Кари, че не взе глас, явно Зоран е бил прав да не иска да я елиминира, че не е опасност за него. Тя определено показа хубава игра и не заслужава да й стои това 0 гласа, но и е факт, че на последния съвет, като че ли се беше предала.
А на финала трябва да си най-настървен за победата.

Изненадах се на вота на Драго (но не го изключвах да го направи) и най-вече на Ванко, за който мога да кажа - респект. Въпреки че имаше грешки в играта стратегически на финала гласува достойно, за което голямо БРАВО!
Също докато съм на темата за Ванко - УНИКАЛНО затапи Пейо и с това също много ми се изкачи в очите.

Постъпките на Пейо и Милен ме разочароваха - не можех да повярвам как след толкова дълго време още държат в себе си негативи или искаха да се направят на интересни. Каквото и да е беше грозно.

Йо и Бо за мен не са злобни, даже напротив. На мен ми харесват хапливи коментари на финала, като си от финалистите трябва да имаш дебела кожа да изтърпиш негативите. Дори според мен Йо беше много благосклонна към Зоран, но явно искаше той да победи и то с право.

Страхотен сезон, който ми е много тъжно, че свърши, но имам надежди заради последните думи на Владо, че все някога пак ще има...ще сме готови за тогава Simple Smile

Поздрави за вас за адекватните коментари и готината общност от която всички имахме нужда!

# 1 325
Въпросното видео от детето на Милен също не беше еднолично нейно решение, да не говорим, че остри думи относно видеото използва именно Маргарита (не се е и извинявала за тях), но предполагам не е получила своя сандвич. А това, че Йоана реши да зададе именно въпрос, свързан с тази ситуация, че и да си измисли "точен" цитат, говори повече за нея в случая.
Интересно стана откъде точно Йо знае за думите на Карин относно видеото? Там бяха само тя и Маргото. И операторът.
Маргарита ли е оплюла Карин /като замълчава за себе си/ или ... операторът се е разговорил малко повече? Странна работа е това. И аз като Владо да попитам: "Откъде, Йо, знаеш какво е казала Карин?"
В един епизод Карин си призна за тази случка пред цялото племе. Тогава Александра беше най-възмутена, предполагам, че тя точно може да е казала на Йо в хотела на журито.
За случката знаеха всички, за точните думи - само Карин, Маргото и оператора. "Тъпо детско видео" е доста силно и би дискредитирало всеки. Така, че, ако не си бил на самото място и в самата ситуация, по-добре да не го коментираш.
Доста интересно ми стана как и тук в темата всички скочиха защо Владо се намесва, а никой не попита, аджеба, като него, откъде знае Йо /което за мен е по-важният въпрос/?

# 1 326
Колко време бяха заедно Йо и Кари? Йо не е забелязала, че толкова груб изказ не кореспондира с изказа на Кари, но пък е съвсем като за Марго.

# 1 327
Адекватно беше от страна на Милен подаряването на сандвича. За мен нямаше да е такъв проблем, ако Кари беше отказала видеото и занесе цялата храна, а те плюскаха там. Това си беше подло да ядеш и да им занесеш трохите. Ако трябваше да предаде някого за храна със сигурност щеше да го направи. Ганка е казвала, коя била злобна и т.н, а за нея, какво да кажем, да беше се погледнала в огледалото да види същото умножено по няколко пъти. При изгонването и да се обърне към Анелия и да я нахока пред всички, колкото и да си огорчен, всеки е индивидуален играч, няма подписан договор с др. играч и може да прави, каквото си пожелае.

# 1 328
Колкото и да се връщам на въпросите па Йо- много долно постъпи. Не бяха хапливи, бяха гадни с цел дискредитиране и манипулация.
Бо пък отчаяно искаше признанието на Зоран, че и тя е била силна и важна и той затова е искал да я гони. Е, получи го.

# 1 329
Да, Бо беше силна и мислеща млада дама, която въртя играта доста време.
Зоран постъпи грозно като не и каза директно "страх ме е от теб, Бо". Защото него го беше страх.

# 1 330
Бо пък отчаяно искаше признанието на Зоран, че и тя е била силна и важна и той затова е искал да я гони. Е, получи го.
Ей, затова по нашите ширини има подобни победители. Защото още търсим одобрението на мъжете и оттам ни се качва или смъква самооценката. Кофти. Бях се зарекла в темата да направя поклон "доземи" на Бо, ако гласува за жена-финалист, но както се видя ще си го спестя.
И не, не е гол феминизъм.

# 1 331
Зоран сега по БТВ каза, че не се радвал за победата си. Мъчно му било за някои хора, с които не постъпил добре. Визира Бо. Тя му казала, че само нея не бил похвалил, а той си играл с нея до последно и сега се чувства кофти.

# 1 332
  • Sofia
Ооо беше си го страх Зоран. Ако Бо беше на финал с него, със сигурност щеше да му дръпне няколко гласа. Да, вероятно недостатъчни, но все пак щеше да му е по-голяма конкуренция от Кари примерно.

# 1 333
Адекватно беше от страна на Милен подаряването на сандвича. За мен нямаше да е такъв проблем, ако Кари беше отказала видеото и занесе цялата храна, а те плюскаха там.
Лично аз не видях нищо адекватно в тази случка. След 9 месеца този човек още таи негативни чувства?!
С едно само съм съгласна, че Маргарита и Карин бяха малко по-груби в изказванията си тогава. Но, хора те бяха там едва от седмица! Не е минало толкова много време, за да има стойност видеото. Сигурна съм, че ако това беше към края на играта щяха да му дадат да си види детенцето.

# 1 334
Ооо беше си го страх Зоран. Ако Бо беше на финал с него, със сигурност щеше да му дръпне няколко гласа. Да, вероятно не достатъчно, но все пак щеше да му е по-голяма конкуренция от Кари примерно.
Но сега ми се струва искрен, усеща се тъга от думите му как е наранил Бо.

Общи условия

Активация на акаунт