🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 761
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 455
Много ме подразни и мен това с детето на Милен. Как може да се манипулира дете да участва в уреждане на сметки между възрастни и то единият  баща му. Да беше той го дал, че и да го е направил и увил, какво възпитава детето в отмъстителност и злопаметност? И какво е обяснил на детето?

Започват да излъчват предаването и го гледаш с детето си и то те пита, -Тате видя ли клипчето, което записах за теб. И той, какво да обясни на детето си. Не го гледах, защото една какичка избра да похапне, вместо да ми го покажат. Трябваше да му каже още в предаването, тогава щеше да го приеме по лежерно от колкото след време да научаваш, какво се е случило зад гърба ти.

# 1 456
Преди малко изгледах “Преди обед” със Зоран. Каза, че не се радва на победата, защото е наранил Бо. Държал се егоистично и лошо. Наистина не изглеждаше доволен/щастлив от случилото се. Искрен ми се стори.

Също така сподели, че той никакви стратегии не е правил. Йо и Бо са изградили всички схеми (в положителен смисъл).

Все едно някой е натиснал копчето и е върнал онзи, стария Зоран от преди 2-3 седмици...

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 03:58 от Hope4C

# 1 457
  • София
Не съм гледала Зоран при Цитиридис, но сега го гледам в повторението на Преди обед и... все по-неприятен ми става тоя човек. Хем се оправдава за част от постъпките си, хем миг след това така маже отгоре, че разбираш всъщност, че изобщо не му пука... адски е неискрен, просто иска да остави по-добро впечатление след последните си изцепки. Абсолютен хитрец!
Виждам че Силвия хич не е долюбвана тук, но да живееш с този е такова огромно изпитание, че си е направо героиня.

# 1 458
Колко различни сме хората. 😆
Едно и също сме гледали, но го усещаме съвсем противоположно. На мен той наистина НЕ ми се стори щастлив от победата. Когато говореше за Бо - мисля, че искрено съжаляваше за поведението си в последната седмица.

# 1 459
Освен, че беше 7-8 дни след началото на снимките, Милен си тръгна съвсем скоро след това и е успял да се чуе и види с детето си. И за мен цялата тема се преекспонира.
Проблема не е в решението, а в думите които са се казали (или не казали). Не го направиха хубаво.
Имам всички епизоди изтеглени и мога да проверя кой да е момент ако трябва.
Имам също целия 29-ти епизод, т.е. предпоследен в специална "телефонна, компактна версия" - само 112Мб, някой ако го иска, казвайте.

Цитат на: Jenaiassez
Това обаче го определям като част от балканския синдром. Ние така си обичаме: може да те псуват всеки ден хората ама.... Поне са честни!
Колко пъти са ме питали дали не ме дразни, че се държат фалшиво мило с мен, където живея. Ами не, не ме дразни, даже ми е приятно. От непознати хора, които не са ми близки, фалшива любезност е всичко, което искам и очаквам.
Само че Балканците обичаме да се държим неуважително един с друг и да го отдаваме гордо на това, че сме искрени и сме себе си.

По-добре от теб, не можех да го кажа.  Hands Clap

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 04:47 от Soney

# 1 460
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да,сигурно много съжалява,че прибра едни 150 бона,докато си плажуваше на Филипините. Laughing

Нито смятам,че има за какво да се извинява.Бо,Who cares пък за нея..да си беше спечелила игра,та да беше отишла на финал..

# 1 461
На мен ми е много смешен и чекът, който дадоха, все едно е билет за театър, кино или каквото и да е. Не можаха ли нещо по-представително да измислят.

# 1 462
Много ме подразни и мен това с детето на Милен. Как може да се манипулира дете да участва в уреждане на сметки между възрастни и то единият  баща му. Да беше той го дал, че и да го е направил и увил, какво възпитава детето в отмъстителност и злопаметност? И какво е обяснил на детето?

Започват да излъчват предаването и го гледаш с детето си и то те пита, -Тате видя ли клипчето, което записах за теб. И той, какво да обясни на детето си. Не го гледах, защото една какичка избра да похапне, вместо да ми го покажат. Трябваше да му каже още в предаването, тогава щеше да го приеме по лежерно от колкото след време да научаваш, какво се е случило зад гърба ти.

Ауу и това е голяма травма , после цял живот на психолози , следва неуместен брак с насилник , наркотици и прочие. Хайде стига драматизирате , смешно е вече, Милен не си е виждал детето цяла седмица ДОБРОВОЛНО , по негово лично желание, дори се е натискал активно това да се случи - КАНДИДАТСТВАЛ Е АКТИВНО и е изял мястото на някой уважаващ играта човек. А Кари просто нахрани няколко гладни човека

# 1 463
Едно и също сме гледали, но го усещаме съвсем противоположно. На мен той наистина НЕ ми се стори щастлив от победата. Когато говореше за Бо - мисля, че искрено съжаляваше за поведението си в последната седмица.
Съгласна съм. Ама просто този ден е бил на тази вълна. След седмица може да мисли друго, да говори трето, а след още 10 дена - пето. Не можеш да му хванеш спатиите на Зоран.

Иначе и аз се изненадах колко различни неща виждаме при разговора на Бо с мъжа й. Тук прочетох колко мъчно им е станало на някои хора от неговото отношение към нея. Аз нищо такова не чух - само нежност, радост и любов. Мисля, че няма защо да я жалите Бо.

# 1 464
На мен ми е много смешен и чекът, който дадоха, все едно е билет за театър, кино или каквото и да е. Не можаха ли нещо по-представително да измислят.

Чекът беше брутален!
Не че ако беше табела метър и половина е много гениално, но това тука на мен ми заприлича на регистрационен номер за кола от преди 100 години, замазан отгоре с черно да не се вижда номерът и направен на "чек".

Не става нито да си го сложиш на стената, нито на витрина. Едно на ръка че е грозен и отделно че е "чек".

Ами замислете се малко бе господа организатори - не можехте ли да платите за една огърлица като тези за имунитет само че с някаква дървена плочка в средата, на която пише "Сървайвър, Сезон 6, Последният Оцелял.

Ами мислете за това -- нещо красиво да му остане на човека като спомен. Като медалите и купите на спортистите.
Парите ще свършат, палатката ще се протрие и какво ще му остане - една грозна табела.

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 08:58 от Soney

# 1 465
  • Стара Загора
 Аз съм от твоята "кръвна група". Даже си имам теория, че всички гледаме едно и също, но всеки вижда нещата пречупени през собствената си същност, т.е. това което той самия би направил и говорил в съответната ситуация.
  И понеже темата вече на приключване да си споделя и моите усещания от сезона : Достави ми удоволствие да гледам предаването и да чета в темата , нещо повече - денят ми минаваше по-леко и приятно с мисълта , че вечерта ще гледам Сървайвър. Приемах всички участници такива ,  каквито са. Някои не съм харесвала, но не е имало такива, които категорично не понасям ( за разлика от Фермата и ИВ ), дотолкова , че да превключа на друга програма. И бях спокойна, защото вярвам, че продукцията не би си позволила да се намесва и режисира (както в ИВ ).
 Най-много харесвах Бо, Зоран, Анелия (и Йо , но мн.рано отпадна и не успях да я опозная ). Смятам, че единствена Бо имаше визия за развитието на играта в дългосрочен план при различни варианти. Другите, които играеха в Сървайвър, ( Анелия, Зоран, Ганка ),мислеха нещата от съвет за съвет. Останалите (с малки изключения)  само участваха. Имам чувството, че те не търсеха идола, не само защото ги мързеше, но и защото после трябва да МИСЛЯТ как и кога да го използват най-удачно (пример Ивайло).
  Според мен Зоран си спечели заслужено, (помощта от продукцията беше в това, че са ни спестили някои негативизми за него, напр. ругаенето в началните епизоди ). Но благодарение на него гледахме с усмивки, а не само с лист и молив в ръка.  Бо също заслужаваше и беше "на косъм", малкото торпедо я отнесе.
 Благодаря ви ,дами и господа ,за споделеното удоволствие.

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 18:51 от wanconboy

# 1 466
  • София
Освен миниатурния чек за който споменахте, студиото също беше камерно, без фенове и евтин декор. Нямаше ги и Евтим и Христина, нито пък се появи някой от bTV като продуцент, да връчи чека.
Все едно всички искаха час по-скоро да се отърват от някакъв лош израстък. Явно от bTV се срамуват много от провала на сезона като рейтинг и не уважиха най-скъпия си продукт, с което ми паднаха още повече в очите.

Не искате Сървайвър, за това и не ви се получава. Тази игра се прави с любов, а не по задължение и набързо.
И нов бардак със стари *урви не се прави, хората отдавна са го казали.

Жалко, защото участниците, които направиха един незабравим сезон (и много по-стойностен от пошлата ви Ферма и от скандалните ИВ) за истинските ценители на играта не заслужаваха това отношение, за което изцяло вина носите ВИЕ от bTV!

# 1 467
Да попитам знаещите има ли друг Сървайвър ,в който да са сменили водещия,защото тук в темата и това прочетох?
И дрего се сетих -по памет мисля,че и друг сподели за глада,май Денис.Е, него що не го оплюхте.Просто не наблегнаха на това от продукцията.

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 10:06 от Sause baus!

# 1 468
Аз не чух някой редовно да е отстъпвал на Денис храната си, не го видях да ходи всеки път в колибата да яде там, после да яде и от занесеното в лагера, ако изобщо занесе. Няма как - какавото ни показват, върху това разсъждаваме. Затова и не теябва да има зрителски вот. И не само в това предаване.

# 1 469
Разбрахте ли за какво ще похарчи Зоран парите до стотинка? Бях сигурна и очаквам хубави нови проекти от него.

Общи условия

Активация на акаунт