🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 672
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 485
При финал, на който са Зоран и Бо, не бих заложила, че Йо ще успее да "мотивира" много хора в полза на Бо.

# 1 486
  • София
Сега в момента гледам на Ауткаста подкаста Grinning
Пак много добър, винаги го гледам с голям кеф! Страхотен анализ, много добри разсъждения. Адмирации.
Видях, че  ме е цитирал или мислим еднакво, за което максимално се накефих...
Наистина ти благодаря за всичко, което правиш, за да популяризираш тази велика игра!
Та, понеже гледам разсъжденията му за последния съвет и съм на Борислава и изведнъж осъзнах следното.
Защо Зоран държеше на всяка цена да изключи участието на Борислава, да принизи нейния основен принос към победата му. Дори и след конретния въпрос на Ванко предпочете да включи общо всички в благодарностите си, като по тоя начин отново обезличи Бо. И въобще от девет кладенеца вода извади, минуси, точки, тъпотии, само и само дебело да зачеркне Борислава от участието му в Сървайвър.
Припомних си и последните му дни, как не спря да й се подиграва и да я храни.... буквално до последно.
И в един момент просто осъзнах, че той се е срамувал. Не знам кога изведнъж е решил, че го е срам от коалицията му с Бо. Или от Бо, знам ли вече....
Върнах нещата назад. За първи път това всъщност си пролича си когато я обвини в параноя, т.е. още преди гоненето на Алекс.Той я подигра пред всички и даже тя му направи забележка впоследствие. И оттам нататък само подигравки и обиди. Основно зад гърба й, но постоянно. До края, до паленето на снимката й...
Не знам, може и да бъркам. Защото наистина нямам обяснение каква би била причината ИЗВЕДНЪЖ да реши, че го е срам от Бо и тяхната коалиция... Но някакси натам ми избиват нещата.
Може би го е хванало срам, че благодарение на жена е на финал?!? Все пак е балканец.... Звучи ми леко абсурдно, ама де да го знам....

# 1 487
  • Пловдив
Според мен е някаква комбинация-страх, че ще го надиграе и срам, че всички ще видим, че Бо го добута до финалната част...Каквото и да си говорим, той даже лично в началото каза, че оставя мисленето на Йо и Бо, а на него не му се мислело толкова напред. Аз симпатизирах на Зоран отдавна, до последните две седмици, когато тъпо и упорито отказваше да признае голямата роля на Бо в неговата игра. Много удобно реши да се разграничи от нея и да стане индивидуалист в края на играта. Ми не ми е мъжко това поведение! Иначе от тримата финалисти той заслужаваше най-много титлата.

# 1 488
Чувство за вина, което преминава в обвинения.

# 1 489
  • Другата България
Моят отговор е много по-простичък - страх.
Зоран изобщо не е глупав. Той прекрасно осъзнаваше, че и други, освен него разбират и виждат, че най-сериозната му конкуренция е всъщност Борислава. Сам си каза, че е искал Ванко и Карин със себе си на финал именно защото НЕ са конкуренция. Наясно беше, че Анелия си спечели "неприятели" в журито, а и продължавам да смятам, че и той е знаел за вероятността Йоана да ги обработва в полза на Бо, ако тя е на финал.
Така че с Бо до себе си Зоран изобщо не би бил сигурен в победата, която "не искаше".

# 1 490
Почти не гледам интервюта, а Зоран никакъв интерес не ми представлява. Снощи прескачайки по каналите го мернах да се лигавят със Силвия при Цитиридис. За 5 мин. нищо интересно, само, че островите били диви и дори кокоси нямало, намерил два изхвърлени от морето. И че естествено бил за парите, какво да стоял на тоз див плаж и нощем да зяпал звездите и небето от Филипините...не го догледах. Правилен подход има, видяхме екскурзианти бол. Като ще се мъчиш близо два месеца поне да имаш цел - чек.
 Борислава се огорчи на финала, но нямаше как да не гласува за него, не само заради финалистките, които баха в нейните очи недостойни, просто би си плюла на собствените усилия тя/коалицията ѝ да е на финал.
Може би са се затоплили отношенията при завръщането и сега след излъчените и видени за пръв път кадри отново да се е дистанцирала. Нормално.

# 1 491
Според мен не го е срам, колкото, че оригиналната му идея беше Борислава да измисля идеите, а той просто да обира овациите, но мисля, че в един момент се притесни, че Борислава всъщност може да получи заслужените адмирации и той да излезе, че е втората цигулка в тяхната групичка. Даже ще кажа, че не беше въпрос само да спечели играта като я разкара, но и много чувствително мъжко его.

Той за това и още повече се озлоби срещу нея, след онзи съвет, в който не успя да я изгони, защото именно тогава му беше доказано, че не е цар и господар на всичко. Доказано най-вече чрез действията на Анелия и Денис, които не го послушаха и спасиха Борислава, тоест приоритизираха нея пред него. Той и досега непрекъснато прави уж, шеги към Анелия на тази тема. Никога няма да го преживее, въпреки че се оказа големият победител.

# 1 492
Не се надявам на нов Сървайвър още догодина, защото се снима лятото, а кастинг няма обявен. По-скоро догодина на пролет да пуснат инфо за кастинг и да се надяваме или есен 2023(ако Фермата след 120 сезона и дадат по-дълга пауза, ама надали) да има Сървайвър или пролет 2024.
Паузата на Фермата не е нещо невъзможно, но ме съмнява БТВ да рискуват със скъпия Сървайвър срещу Игри на волята, което е във вихъра си.
По-скоро ще дават някакъв сериал...

Много ме е яд за слабия рейтинг на Сървайвър, опитах се да зарибя няколко човека, но не ми се получи.

Аз също съм на мнение, че Зоран не даде кредит на Бо, защото го беше страх да не изгуби другите от журито - ако колебливите гласове разберат, че идеята за някои от брилянтните му ходове е била нейна, можеше да пренасочат гласа си към Ганка, която макар и по-скромна откъм ходове, си ги беше измислила сама.

# 1 493
Предвид това, че според мен гласът на Ванко се промени "изненадващо" от Карин на Зоран /убедена съм, че Йо и Бо имат основна "вина" за това/, то не изключвам ако Бо беше в тройката, Йоана да убеди Ванко да гласува за нея. Звучи нереално, но не го изключвам. Ако прибавим и намесата ѝ /вероятна/ върху Алекс, то победата на Борислава съвсем не е имагинерна, според мен разбира се. Това са вече спекулации от моя страна, но щеше да е по-завързано и да се очаква някаква интрига.
Мери, ние двете, а и доста хора предвиждахме и интрига между Ганка и Зоран, а не беше така. Според мен никой нямаше да успее да му измъкне титлата.
При Бо на мястото на Ганка щеше да дръпне гласовете на Йо и Денис и може би да се надява на Джу и Алекс, но трудно. Даже и за Денис не съм сигурна. А Анелия е просто заслепена от Зоран.
А пък при финал Бо-Зо-Ганка най-вероятно Йо и трудно Денис за Бо, Алекс и Мила за Ганка и другите 5 за Зоран.
Ако беше Анелия вместо Ганка, в един супер супер случай да вземе гласовете на Ганка, Мила, Бо, Йо и Алекс и да го бие, ноо много трудно. Съмнявам се дали Йо и Бо биха я подкрепили, както и за Алекс.

# 1 494
Направо Зоран да седне да режисира един нов сезон и готово.

# 1 495
  • Другата България
Според мен не го е срам, колкото, че оригиналната му идея беше Борислава да измисля идеите, а той просто да обира овациите, но мисля, че в един момент се притесни, че Борислава всъщност може да получи заслужените адмирации и той да излезе, че е втората цигулка в тяхната групичка. Даже ще кажа, че не беше въпрос само да спечели играта като я разкара, но и много чувствително мъжко его.

Той за това и още повече се озлоби срещу нея, след онзи съвет, в който не успя да я изгони, защото именно тогава му беше доказано, че не е цар и господар на всичко. Доказано най-вече чрез действията на Анелия и Денис, които не го послушаха и спасиха Борислава, тоест приоритизираха нея пред него. Той и досега непрекъснато прави уж, шеги към Анелия на тази тема. Никога няма да го преживее, въпреки че се оказа големият победител.
Blush "Притесни се" е съвсем възпитан аналог на "уплаши се".
Ама аз съм зодия близнаци, та цедка на устата понякога нямам и аз, точно като ЗокичА.
Иначе с всичко съм съгласна.

# 1 496
Хаха, да, баш си се уплаши, но да кажем, че се е притеснил.

Иначе Денис 100 % щеше да гласува за Борислава. Той каза в инстаграм, че така са то изиграли в монтажа да изглежда, че много се колебае дали да послуша Зоран и да се обърне срещу Бо, но всъщност веднага след разговора със Зоран е отишъл при Борислава да й каже какво крои Зоран. Доколкото разбрах май някои от разговорите не са били поставени в хронологическа последователност.

# 1 497
Каlista, малко като всички разбраха, че готиното момче излиза със зубрачката. Wink
Да не забравяме, че Зоран тръгна в коалиция точно с яките спортяги, но като окапаха отстранени от умниците, а той самия спасен от другия отбор - Ганка и Анелия, която пък си призна, че отначалото го харесвала и искала да играе с него...Просто чудно му се наредиха филипинските звезди.

# 1 498
  • Другата България
Предвид това, че според мен гласът на Ванко се промени "изненадващо" от Карин на Зоран /убедена съм, че Йо и Бо имат основна "вина" за това/, то не изключвам ако Бо беше в тройката, Йоана да убеди Ванко да гласува за нея. Звучи нереално, но не го изключвам. Ако прибавим и намесата ѝ /вероятна/ върху Алекс, то победата на Борислава съвсем не е имагинерна, според мен разбира се. Това са вече спекулации от моя страна, но щеше да е по-завързано и да се очаква някаква интрига.
Мери, ние двете, а и доста хора предвиждахме и интрига между Ганка и Зоран, а не беше така. Според мен никой нямаше да успее да му измъкне титлата.
При Бо на мястото на Ганка щеше да дръпне гласовете на Йо и Денис и може би да се надява на Джу и Алекс, но трудно. Даже и за Денис не съм сигурна. А Анелия е просто заслепена от Зоран.
А пък при финал Бо-Зо-Ганка най-вероятно Йо и трудно Денис за Бо, Алекс и Мила за Ганка и другите 5 за Зоран.
Ако беше Анелия вместо Ганка, в един супер супер случай да вземе гласовете на Ганка, Мила, Бо, Йо и Алекс и да го бие, ноо много трудно. Съмнявам се дали Йо и Бо биха я подкрепили, както и за Алекс.
Да, защото имах усещане за други нагласи на Йо и Бо.
Само това ме подведе.
Иначе, да, аз просто си спекулирам.

# 1 499
  • София
Моят отговор е много по-простичък - страх.
Зоран изобщо не е глупав. Той прекрасно осъзнаваше, че и други, освен него разбират и виждат, че най-сериозната му конкуренция е всъщност Борислава. Сам си каза, че е искал Ванко и Карин със себе си на финал именно защото НЕ са конкуренция. Наясно беше, че Анелия си спечели "неприятели" в журито, а и продължавам да смятам, че и той е знаел за вероятността Йоана да ги обработва в полза на Бо, ако тя е на финал.
Така че с Бо до себе си Зоран изобщо не би бил сигурен в победата, която "не искаше".
Добре, така е, съгласна съм. Но кому беше нуждо да я обижда и да й се подиграва?
И накрая. Вече е на финал, трябва да спечели гласа й. Не! Дори и притиснат, се стараеше максимално да я обезличи. Това защо? Само може да си навреди. Защо тенденциозно я принизяваше?

Аз също съм на мнение, че Зоран не даде кредит на Бо, защото го беше страх да не изгуби другите от журито - ако колебливите гласове разберат, че идеята за някои от брилянтните му ходове е била нейна, можеше да пренасочат гласа си към Ганка, която макар и по-скромна откъм ходове, си ги беше измислила сама.
Съгласна съм, че това поне за финалния съвет е логична причина. Въпреки, че като гледаме "провокиращите въпроси" на голяма част от журито в полза на Бо, не би трябвало и това да е основната причина.

Cafelate, туше. Наистина поведението му беше тип разкритието за готиното момче и зубрачката Joy
Но не мисля, че и това е логично, защото въпросното обръщане стана в последната седмица.... Не е като да се е крил, че е в коалиция с Бо. Крил е (според неговите думи) тази с Кари.

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 12:20 от Каlista

Общи условия

Активация на акаунт