🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 688
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 590
Скрит текст:
Докторът е казал на Бо, че е имало предварителна коалиция между Джули, Драго, Пейо, Ивайло и Ванко. Според нея и Док е бил в нея. Останах с впечатлението, че тъкмо те са се събирали при Агонцев.
Скрит текст:
Коалицията на разбирачите е било това. Nerd
Скрит текст:
Пейо не плюваше ли от самото начало Ивайло, и се заяждаше с него. Каква коалиция? Или всичко е било поза?

# 1 591
Мислех да не пиша повече, но се загледах във видеото с Бо и възникнаха въпроси:).
Приятно говори, ама много дълго. Може ли минутите на по-ключовите моменти?
И не мога да се сдържа - филипинския ѝ стил в облеклото ми харесваше много повече.

Николай Мартинов не говори ли винаги, каквото си мисли и така малко по-провокативно? Докато има кой да му се връзва, ще провокира, получава му се. А какво реално да го гложди победата на Ваня, при условие, че самия той е бил победител, пък било то и с вота на публиката, но пък доста категоричен вот на публиката!, паричната му награда беше по-голяма и към момента вече едва ли му се участва в подобни състезания.

# 1 592
Трябва ли да слагаме под спойлери? 😬 защото аз почнах да си отварям устата извън скрит текст. Кажете, ако искате да сложа всичко в скрит текст. Няма проблем да го направя, просто предполагам, че ще е по-лесно да се дискутира извън 😁

Но допълнение към другите постове - целият първоначален скандал между Илиан и Ванко е бил за това. Сещате ли се като се чудихме какви ги дрънка Илиан като каза "Ванко се заяжда с мен още от първия съвет" или нещо подобно като тогава тяхното племе изобщо не е било на съвети? Ами, за тази среща става въпрос. Ванко е много мазен наглец обаче. Той почна първи да говори за достойна игра, а тоя плъх е имал предварителна уговорка с половината участници 😈

Допълнение - Бо казва, че и Ивайло, Ивана и Маргарита също е била друга малка коалиция с хора, които са се разбрали от преди предаването.

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 21:09 от Oliboo

# 1 593
Скрит текст:
Докторът е казал на Бо, че е имало предварителна коалиция между Джули, Драго, Пейо, Ивайло и Ванко. Според нея и Док е бил в нея. Останах с впечатлението, че тъкмо те са се събирали при Агонцев.
Скрит текст:
Коалицията на разбирачите е било това. Nerd
Скрит текст:
Пейо не плюваше ли от самото начало Ивайло, и се заяждаше с него. Каква коалиция? Или всичко е било поза?

Скрит текст:
Според Бо Ванко, Ивайло и Илиан са се отметнали.

# 1 594
  • Другата България
Скрит текст:
Трябва ли да слагаме под спойлери? 😬 защото аз почнах да си отварям устата извън скрит текст. Кажете, ако искате да сложа всичко в скрит текст. Няма проблем да го направя, просто предполагам, че ще е по-лесно да се дискутира извън 😁

Но допълнение към другите постове - целият първоначален скандал между Илиан и Ванко е бил за това. Сещате ли се като се чудихме какви ги дрънка Илиан като каза "Ванко се заяжда с мен още от първия съвет" или нещо подобно като тогава тяхното племе изобщо не е било на съвети? Ами, за тази среща става въпрос. Ванко е много мазен наглец обаче. Той почна първи да говори за достойна игра, а тоя плъх е имал предварителна уговорка с половината участници 😈

Допълнение - Бо казва, че и Ивайло, Ивана и Маргарита също е била друга малка коалиция с хора, които са се разбрали от преди предаването.
А, значи имаше защо да не ги харесвам и тримата, сякаш съм знаела...
Няма нужда от скрит текст, поне според мен, много ви благодаря, момичета! Heart

# 1 595
  • София
Николай Мартинов не говори ли винаги, каквото си мисли и така малко по-провокативно? Докато има кой да му се връзва, ще провокира, получава му се. А какво реално да го гложди победата на Ваня, при условие, че самия той е бил победител, пък било то и с вота на публиката, но пък доста категоричен вот на публиката!, паричната му награда беше по-голяма и към момента вече едва ли му се участва в подобни състезания.
Не мисля, че това дали някой е победил има общо с мненията му за други бъдещи победители в играта (за 42 сезона на Сървайвър дори водещият си позвоялва да определя някои победители като незаслужили, скучни и пр., без да има за какво да им завижда). В случая Николай ясно казва, че той не уважава подобна игра, която очевидно вижда като толкова различна от своята, а е всеобща истина, че негови бивши съплеменници и участници от други сезони възроптаха срещу начина, по който той спечели, никога не е бил "одобряван" от хората, участвали в Сървайвър. Той твърди, че това няма значение за него и сигурно е така, но пък дава своето мнение за други играчи. Ваня се е изказвал положително за него, дори и по време на настоящия сезон и изявите, свързани с него.

# 1 596
Алукард, това със събирането у Агонцев няма общо с този сезон и въпросната коалиция. Той си говори за Сървайвър Камбоджа, когато участваше и той и беше част от договорката.

# 1 597
  • Другата България
Алукард, това със събирането у Агонцев няма общо с този сезон и въпросната коалиция. Той си говори за Сървайвър Камбоджа, когато участваше и той и беше част от договорката.
Напротив, напротив, върни се и прочети поста на Джаферович.

# 1 598
Това не съм го и дочела. И откъде Агонцев знае кои са избрани и как и Ваня знае, че ги е викал? Изобщо такива врътки сигурно само в български сезон могат да станат.

# 1 599
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
По-добре по 2-3 хапки сандвич в стомаха пред нищо.
За мен те направиха правилният избор,а че Кари е лакома и досади на всички ни с това плюскане,не го отричам.

Агонцев пък как не го е срам да се показва?! Същия този дето се напи в ефир,прави непозволени договорки за пари и за капак - жалката му жена се опита да измами по време на игра,а Агонцев след товa се чудеше,докато бърше пот от лицето си,как да я оправдава.

Много искам да има нов Сървайвър.

# 1 600
Това не съм го и дочела. И откъде Агонцев знае кои са избрани и как и Ваня знае, че ги е викал? Изобщо такива врътки сигурно само в български сезон могат да станат.
Аз не издържах до сутринта и започнах да го слушам подкаста. Ами, супер интересен е, на края на първия час съм. Препоръчвам на всички да го изслушате. Отговор на въпросите ти в скрит текст.

НадкасТ 42:10 до 45:35
Скрит текст:
При Агонцев са били - Пейо, Драго, Джулиана, Ивайло, Ванко и Илиян. Имало е някаква прословута снимка Simple Smile
Бо е разбрала от Док по време на пътуването.
Причината за изгонването на Илиян е бил скандал с Ванко след началото на играта, където Ванко е защитавал тезата, че не е участвал в предварителни алианси. Джулиана, според Туджаров също отрича участие в тази среща.

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 21:55 от Bengun

# 1 601
  • Другата България
Ама откъде Агонцев е знаел кои са участниците, координатите им и как изобщо се стига до такова нещо?
И Драго....затова бяха толкова близки с ПеыО, и се защитаваха един друг, и бяха "приятели". Помните ли, че всички се чудехме как за толкова малко време може да станат такива приятели? И Ивана, която не се беше виждала с Марго изобщо, когато се изказваше колко ѝ е близка, и как като дойде Маргото на острова си говореха като първи дружки? И съжаляваха една за друга?

# 1 602
Днес въобще не е трудно да се свържеш с когото искаш.
Агонцев сигурно е активен в соц. мрежи, обаждат му се, казват му, че ще участват в Сървайвър и той ги кани на сгледа и инструктаж 😀
Някои са се запознали и разменили координати още на кастинга, други са се сдушили по време на пътя натам.
Начини много, желание също.

# 1 603
Ама, разбира се, като искаш съвет как да си успешен в Сървайвър, точно към Агонцев ще се обърнеш - участвал 2 пъти и двата пъти отпаднал преди финала и винаги свързано с някаква изцепка - дали ще е препил, дали ще е разпределял пари. Joy
Птица, иронията не е към теб, а към желязната логика на Агонцев да дава съвети и на участниците да ги търсят от него.

# 1 604
Така е. Затова и не всички са го търсили за съвет, а потърсилите го май са от неговата кръвна група.

Общи условия

Активация на акаунт