🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 586
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 225
Добре го описахте за турците, аз като четох коментарите, се чудех бъзици ли бяха коментарите, че са светли. Най- лесно  е да се разходите по улиците на държавата, кристално ясно се вижда. Иначе има много красиви туркини.

# 226
Имах предвид принципно нечии други, а не на някоя друга от предаването.
Приличат но ръцете на Деница. Но съвсем лесно може и да са нечии други.
огледах ги всичките. Най-наподобяват нейните. На Марта са прекалено кокалести, на Дениз са едни големи и с дълги пръсти, на Александра.... Там не съм сигурна, но тя обича да си кълчи пръстите в странни позиции често на снимките. Ръката от второто беше спокойна.
Разбира се, че не пише че това е победителката 😂
Това си е мое разследване тип разгадай загадката. Повече ми е по вкуса от това само да обсъждаме външния вид на останалите.

# 227
Допълвам, ръцете лично за мен въобще не са същите, маникюрът ясно- не е същият, но и палецът на Деница ми е по- грубоват. 😂

# 228
Допълвам, ръцете лично на мен въобще не са същите, маникюрът ясно- не е същият, но и палецът на Деница ми е по- грубоват. 😂
да, груби са. Личи си, че жената си обработва сама градината.
Ще изчакаме още 4 седмици и ще видим...ако не е с никоя след предаването поне може да спре да се крие

# 229
Не може да е Деница, твърде неприятна женица е - визуално и като манталитет, имам предвид нейното поведение и в реалния живот.
На снимката от сторито ръцете са красиви. На Деница - не са.
Не бих проумяла, ако Витя избере нея. Дори навън не би се показал с Деница, той я има за душеприказчик, не за потенциална невеста/партньорка. Мое мнение.

# 230
Хора, хвърлих един сталк на профила на Алекс във фейсбук. Не е тя на снимката май, има бенка на дясната ръка, освен ако не е фотошопирана самата снимка:

# 231
Хвърли един сталк и на моя профил, и познай какво има на снимката

В четвъртък залагам че Дениз ще изгони.

# 232
Аз залагам на Люса. Никакви допирни точки с нея няма.

# 233
Дениз не ли пак на среща в четвъртък? Иначе съм супер “за” след срещата да си ходи. Даже може един нови цървулки да ѝ подари

# 234
На среща е, но то не пречи след спускането с въжето там, да литне със самолета къмто дОма.

# 235
Той в промото поставя въпроса за предложение за брак, вие я пратихте вкъщи Joy . Може да не му е харесал отговорът й. Stuck Out Tongue Winking Eye Sweat Smile

# 236
Става обратно на това, което е в промото.
На промото ли вярвате....тц..тц..

# 237
Как Дениз ве, нали за малко не се ожениха на срещата. Марта да изпрати, че ми омръзна да го гледам как се чуди, тя си каза как вече й липсва домашната обстановка, така съвсем няма да може да му задели пълното си внимание. Ако Люса замине ще трябва да слушаме само мрънкащите коментари на Блага.

# 238
Искам Блага да натири, лигава, ужасна, от първия епизод реве като магаре при раздаването на розите.

# 239
Доста наивно ми се струва да си мислите, че Виктор е с някоя от участничките. Всички са там за слава, а Виктор и за пари. Да, в чужди формати може да има примери за това как има двойки след предаването и наистина да са се открили там, но това ми се струва невъзможно да стане в българския такъв.

Общи условия

Активация на акаунт