🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 428
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 525
Я виж ти. Имам чувството, че на Виктория й е неловко- целият разговор за секс. А това за млада, хубава жена може да означава само едно- не я привлича той явно.

# 526
  • София
Свършил му е бромът на Викторчо.

# 527
Витко бил запалил огъня тази вечер. Ех, къде е Зори Жи Огнеборката, когато най-много ни трябва?

А Бобърът се прави на недостъпен, но ми затвърди убеждението, че сексуалността ѝ е последна грижа.

# 528
  • София
Виктор почна да дава съвети за секс на рускинчето. Тя щеше да падне Виктор като взе розата и я подмина

# 529
  • Бургас
Жабешка уста голямо лигавене пак.

# 530
  • Terra incognita
Казах ви аз, че е асексуална тази. Даже имам чувството, че сексът я отвращава. Влиза в ролята на дървото, за някоя материална облага и толкова.

# 531
Ама и Виктор е голяма лисица! Нарочно даде розата на Алекс пред всички - уж пък бил забравил. И нарочно остави Виктория без роза засега. И тя пък чак сега усети, че той си я проучва и си играе игри. А, добър ден!

# 532
И аз се посмях добре 🤣🤣
Ще полудея с тая Гергана.. хаха..

# 533
Абе може и да се изсексят. Алекс и Витко.

# 534
  • Terra incognita
Да му пуснат Зори Жи и Деница. Същият ефект.
Свършил му е бромът на Викторчо.

# 535
Боже как се смях на разговора с Виктория. Дори аз не знам за какво се смях… какво гледат очите ми, Боже, кой го измисли т’ва предаване Joy

Айде Сашка подпали фитилите сега ще бълват пак змии и гущери.

# 536
Виктория щеше да припадне като чу за секс и за това и няма да получи роза веднага. Виктор трябва да й говори само за подаръци особено ролекси 😂

# 537
Аз изпуснах - за Деница имаше ли целувка?

# 538
Интернета заби точно на тази физиономия 😆

# 539
Ох, хайде пак Александра ще лапне микрофона... надявам се сега все повече хора да виждат защо вътре не я харесват.

Общи условия

Активация на акаунт