🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 583
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 240
Тъй като  вече стана твърде предсказуемо и  скучно, аз предлагам тази седмица да изгони Виктория и Александра !

Малко да се върне интригата и да живне предаването   Joy  Joy  Joy

# 241
Вярно е, че Капатонова не знае как да си иска. Тя и затова още не се е сдобила ни с Шанел, ни с Ролекс. От мои наблюдения успелите и богати мъже не обичат жените така директно да им искат подаръци и това по-скоро ги отблъсква. По-скоро една жена трябва така да си изиграе картите, че той сам да желае да й купува подаръци.

# 242
🤣🤣🤣 Определено ще предизвика фурор!
Тъй като  вече стана твърде предсказуемо и  скучно, аз предлагам тази седмица да изгони Виктория и Александра !

Малко да се върне интригата и да живне предаването   Joy  Joy  Joy

# 243
По-интересно ще е да остави Сашка за да бръмчи вилата, а да отпрати Виктория, тогава вече темата ще прелее от мнения Sweat Smile И финала да е Гери срещу Блага, но Ергенът да си тръгне с двете под ръка.

# 244
Искам Блага да натири, лигава, ужасна, от първия епизод реве като магаре при раздаването на розите.
Ако ѝ беше само реването на Блага, с мед щяхме да я намажем. Ама тя и злобна, и ехидна, и нагла. Освен всичките ѝ други драми, сякаш забрави, че допреди 3 мин рева като на заколение и веднага започна да хвърля кал по Гергана - мислела, че Гергана ще си тръгне. Абе, седи си, Блажке, мирно на г*за и си ближи раните, че те оставиха още една вечер. Голям рев за тоя Виктор. Хем сама си казва, че Виктор не я отразява, дори не я поглежда, хем  говори и си фантазира "разни погледи". Хем никой не я ще нея на среща, хем тя за някакви приказки пак говори. Актьорската игра не ѝ е сила.
Напада който ѝ е пред очите. И Александра ѝ е крива. Имала различно поведение пред Виктор. Вярно е, има. Но и Блага е същата. И тя с премрежения поглед и заваляното говорене е само на интервютата и с Виктор. И дразни зверската. И останалите са с друго лице пред него. С всички е така. Но си е и в реда на нещата. Ролите на "желан" партньор(в лицето на мъжката част) и компания по принуда(женската част) са съвсем различни.
Блага и срещу Виктория злобя, че Виктор пак нея я завлякъл навън, а 'ходещият се*с' дори не бил удостоен с поглед. Но срещу Виктория не смее големи думи да казва.
По-интересно ще е да остави Сашка за да бръмчи вилата, а да отпрати Виктория, тогава вече темата ще прелее от мнения Sweat Smile И финала да е Гери срещу Блага, но Ергенът да си тръгне с двете под ръка.
Може и да си тръгне с двете под ръка. Sweat Smile
Както Дениз ни уведоми, се*сът във вилата далеч не е бил мираж. Кой знае какви са ги спретнали.

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 19:35 от geri1919

# 245
Всички ме дразнят мен !!
Изнерви ме т'ва предаване, дето не свършва и не свършва и не свършва бе....кой туй нЯщо Rolling Eyes...то край няма.

# 246
Дълго е, за да могат да го открият повече зрители, иначе докато чуят за него и то свършило Smile

# 247
Много са ми смешни с това "Александра е различна пред Виктор". А те да не би да не са?! Изобщо кой е еднакъв с всеки във всяка една ситуация?

# 248
Малко клюки от фейсбук групата:

# 249
Това видяхте ли? Не ни казва нещо, което да не знаем, но било записано преди влизането на Виктория в предаването и потвърждава образа, който си изградихме за нея. Представям си как е съобщила на гаджето-спонсор, че ще трябва да влезе в една напредвара за мъж, но й е важно,  за да си гради бранда.
https://www.facebook.com/1692388052/videos/1417869961981408

И още нещо забавно в случай, че не следите фейсбук групата
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1110849663089808&set=gm.463292345595729

# 250
Айде ся пак. Разни "свидетели" из фейсбук потребителите пак са правили съчинение по картинка .
От цялата история за достоверно мога да приема само твърденията за "Аз, аз, аз..." и голямото его да изплува. Останалото всичкото го пиша 'съчинения'.
Приятелка не се задържала до него. Ами има поне 3 дето са се задържали дълго. Последната има-няма 7 години. Наистина ли мислят, че някоя ще го търпи да я пошляпват (не в интимния смисъл) в продължение на години?
А и при нас се появиха доста хора, които го познават лично и казаха точно обратното - бил точно такъв в реалния живот. Харесван или нехаресван на форумците тук, всички мнения от първо лице, които "пристигнаха" са, че е такъв.
А да не говорим, че през половината коктейли в началото е бил доста пиян. Да е хванал да налети на някого. А ние точно обратното виждаме. Дори си изяжда попарата, че е прекалено пасивен в реакциите.

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 22:45 от geri1919

# 251
Хвърли един сталк и на моя профил, и познай какво има на снимката

В четвъртък залагам че Дениз ще изгони.

Аз имам абсолютно същия зимен шал като на снимката.
Аз си мисля, че ще изгони Люси.

# 252
Секс у ЕргенЯ ще има три поредни вечери три дами ще останат с него във вилата му, накрая обаче остават ДениЗа и Алекс.
   Аз пък нямам търпение в който Многострадалната Геновева(разбирайте Блажка) ще остане обезрозена. Не 112 и линейки ами и хемикоптери ще викат сигурно за нея Simple Smile . Предпочитам да си тръгне Деница или Люса, втората последно време е като част от интериора за разлика от преди.

# 253
Трите поредни вечери по регламент ли?
С три различни "дами" ли?
Или някоя ще я заФтори? Joy
Ох, тежкО и на първата.
Следващите са за оплакване по други показатели.

Съжалявам, че го обърнах на майтап, но не мога да я приема ситуацията насериозно. Първо тестдрайв на много коли преди да вземеш една. Close Sweat Smile Persevere

# 254
Хаха...еми шоО е....така трябва, съспенЦ да има...

Общи условия

Активация на акаунт