🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 557
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 300
Какво значение има коя кога ще си тръгне. Дали Деница, дали Гери или Блага сега или др седмица.
Видно е, че Алекс ще спечели, аз съм сигурна.

# 301
А кога се очертава да е финала при нас?

# 302
Хора, съсипвате ми гледането с тези спойлери, дати, гадаене по пръсти. Хайде да гледаме и да видим какво ще стане, това е смисълът на предаването, не да разберем избраницата в началото и да гледаме как се стига до нея в последствие. Тъпо е, обсъждайте ги в темата за спойлери тези неща.

# 303
Аз ви казах...всеки е там за да си оплете терлика.

Продължавам да смятам, че среща с родата, НЕМА да има, в българския фУрмат. Пък вие чакайте...я ще си плета Joy

Плети,плети...
Роднина на участничка е пътува до Бодрим миналото лято.Защо ли?
И аз пътувах до Дидим лятоска,сега наесен пак,но този път ще сигна по-надолу 😄,нЕмам роднина у формата за съжаление,иначе щях всичко да ви кажа 🙈
Я раздухай,тук сме си свои,няма да кажем на никой.

# 304
Предвид, че има спойлери написани в скрит текст е нелепо да се коментират без скрит текст след това. 🙄
В началото на темата е написано с гигантски букви да не се дискутират спойлери, но малко хора зачитат молбата на автора.
Аз лично нямам проблем да чета такива, но е редно да са в скрит текст, за да не разваляме кефа на останалите. ✌️

# 305
Обичам да гледам на някои неща с насмешка, че да минават по-лесно, но това стори колкото и да се пъна ми е противно, арогантно и нехуманно. Нулево чувство за хумор не мога да вкарам. Persevere

# 306
Прави се, че не й пука как й се смее България, ама няма как да е така, щом качва стори на тази тема

# 307
ИНтересното е, че през цялото време на предаването Питонката е публикувала в Инстаграм. Явно някой ѝ е поддържал профила. Чудно ми е само дали е пускала сторита и какви 🤷

# 308
ИНтересното е, че през цялото време на предаването Питонката е публикувала в Инстаграм. Явно някой ѝ е поддържал профила. Чудно ми е само дали е пускала сторита и какви 🤷
"Бизнесът" не спи Simple Smile

# 309
Каза, че нейната асистентка и поддържала профила.  Grinning Grinning Grinning

# 310
Такива срещи с родата не вярвам да има. Като цяло шоуто като линия е скучно. Общо взето е всеки път едно и също индивидуална/групова среща, след това коктейл и разни дребни срещи в храсталака и накрая обезрозовяване. Бих се радвала да има повече разнообразие откъм предвидени дейности.

# 311
https://ladyzone.bg/videa/btv-video/edna-ot-damite-napuska-bez-c … ca-v-ergenat.html
Инфото за тази седмица.

Среща с родата ще има. Част от формата е. А и майката и братята на Виктор са били в Турция. Очевидно близките на част от женския каст също.

# 312
https://ladyzone.bg/videa/btv-video/edna-ot-damite-napuska-bez-c … ca-v-ergenat.html
Инфото за тази седмица.

Среща с родата ще има. Част от формата е. А и майката и братята на Виктор са били в Турция. Очевидно близките на част от женския каст също.
Интересно ми се чини,че ще е тази седмица. Сашка и Дениз дали ще си станат дружки?!А Марта си тръгва май по желание,защото е още влюбена в бившия

# 313
Сега, ако и свекървата ще участва в подбора мисля, че драмата тепърва предстои 😂😂😂

# 314
Някой беше писал по-назад за въпросника при кандидатстване за втория формат, та, влязох и го изчетох. От въпросите ми стана ясно, че това предаване е за всичко друго, но не и за намиране на любовта и създаване на семейство. Някои от въпросите са доста...вулгарни бих ги нарекла. Всичко е за сеир.

Общи условия

Активация на акаунт