🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 578
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 270
Лошото е, че “ноу проблемс”, а гледа все едно има да решава всички световни проблеми.

# 271
  • Берлин
Семейната среда за мен е много важна и има огромно влияние за формирането на личността /няма значение дали в положителна или отрицателна посока/. Но точно в този формат ще е нелепо. Ясно се видя кой какво търси и създаването на връзка/семейство не е част от търсеното. Та, дори да спретнат подобни срещи, за нас ще е само материал за писане в темата и с никаква добавена стойност за участниците.

# 272
Каква добавена стойност може да се търси за участниците от срещата с родители, като от много време насам е ясно, че връзка оттам не може да излезне? Дори е крайно препоръчително да не се напъват изобщо да излезне.

И момите едниииии такива.......... И момъкът и той......... Може и в риъл лайфа да са много по-свестни в свои води и среда, ама от това, което излезна от изкривената действителност на затворената среда... Ц.

Коя е влезнала да си търси връзка?
Едните продават себе си.
Вторите напомнят за себе си на публиката.
Певиците увеличават аудиторията си.
Другата призна, че влезнала, за да натрупа опит в трудна среда.
Четвъртата влезнала с ясната идея, че иска книга да издава.
Петата отишла, за да накара гаджето да ревнува и сработи - сега сгодена.
Следващата си популяризира онлайн магазина.
Тази след нея искала терапиите си и пръскала от народната медицина да представи на широка публика.
Другата просто искала да се очупи в различна среда.
А... имаше и една дето отишла на безплатна почивка щото много обичала да го прави сама.
Имаме и една дето, колкото е по-далеч от бившия, толкова повече осъзнава колко готин и свестен е той и колко значи за нея.
Една Зори Джи беше от друга планета и със свой собствен филм. Може и да беше заради любов, но не случи на среда и ерген.

За капак онзи, който по презумпция би следвало да е най-голям мераклия за връзка и затова на него му предлагат цял харем, дава ясно да се разбере дори още преди да започне излъчването, че и заснемането по всичките интервюта и в отговори на отделни обикновени онлайн потребители, че той е там за изживяването, за смяната на средата и избягване на фокуса към стара връзка; за сумата, която му плащат; защото е възможност веднъж в живота; заради факта, че ще добие популярност; защото работодателите са го насърчили да изчезне за повече от два месеца без последствия....... и накрая на опашката..... ако от някой ъгъл вземе, че изникне любов, добре е дошла.

За каква стабилна връзка, за каква любов, за какви срещи със семействата говорим, като всичките участници ясно заявяват, че на първо място влизат с някакъв свой личен мотив и чак след това каквотото стане на емоционалния фронт.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 10:03 от geri1919

# 273
Аз ви казах...всеки е там за да си оплете терлика.

Продължавам да смятам, че среща с родата, НЕМА да има, в българския фУрмат. Пък вие чакайте...я ще си плета Joy

# 274

Продължавам да смятам, че среща с родата, НЕМА да има, в българския фУрмат. Пък вие чакайте...я ще си плета Joy

Плети,плети...
Роднина на участничка е пътува до Бодрим миналото лято.Защо ли?

# 275
Като питаш, е хубаво да си отговаряш също Joy иначе въпросът увисва...

И аз пэтувам в момента, какъв е изводът? Лятос ще пътувам пак, пак ли извод има? Човекът е човек, когато е на път..пътуват си хората.
Моето мнение е такова. Твоето друго...драма не виждам...

# 276
Плети,плети...
Миналото лято или есен?
Подхвърли сега трохи. Хайде изплюй камъчето.
В скрит текст разбира се.
Чия роднина е попътувала дотам?

# 277
Скрит текст:
Сестрата на Дениз по покана на предаването.

Защо ли?Беше риторичен въпрос.

# 278
Всички ме дразнят мен !!
Изнерви ме т'ва предаване, дето не свършва и не свършва и не свършва бе....кой туй нЯщо Rolling Eyes...то край няма.

И мен!

Новия ергенин сигурно ще е никому неизвестен блогър, инфлуенЦър или нещо подобно.
Както Виктор, вие знаехте ли го преди?
Най-желяния ерген в страната  пък като се показа -  повечето не са и чували за него 😆

# 279
Аз искам пак да има обща среща-вечеря, на която да са  Виктория,  Александра, Марта, Деница, Дениз, Блажка. Ще се избият, ще има екшън. Joy

# 280
Скрит текст:
Сестрата на Дениз по покана на предаването.

Защо ли?Беше риторичен въпрос.

Скрит текст:
И аз така подозирах.
Скрит текст:
Дори все си мислех, че от страната на Дениз няма да е баща ѝ със сигурност. Сигурна бях, че Дениз отива в топ 3. Като нищо дори и да спечели. И то не заради нещо кой знае какво, ами подхвърлянията на Виктор на няколко пъти, че я бил преоткрил в положителна насока. Подготвя публиката.
Много ми се връзва и със спойлера, че остават на финал Дениз и Александра и Александра е избраната, но го отрязва, защото предаването ѝ оставя много лоши спомени от отношението на жените към и тя не иска да започва връзка, която по един или друг начин ще и навява подобни спомени. И Денизчето....... хоп..... победител.

Аз искам пак да има обща среща-вечеря, на която да са  Виктория,  Александра, Марта, Деница, Дениз, Блажка. Ще се избият, ще има екшън. Joy
Хахахаха! Sweat Smile  Много добра идея.
За нас голямо шоу. Определено не искам да съм на мястото на Виктор на такава среща.

# 281
Приятелката на Виктория
- Анастасия също пътува до Фет(х?)ие ,Турция миналата есен.

# 282
М,да и аз чакам вече победителката.
Скрит текст:
Ресторантът в Драгалевци е на приятеля на Дениз.Тя е само реклама.Та не знам дали тя е финалиската.
Баща и мниго пътума и изначално не одобрява някои неща,така че не е бил опция да я подкрепя в предаването.

# 283
  • у дома...

Плети,плети...
На почивка? Предаването се снима някъде от средата на септември и октомври.

# 284
Явно ще дойдат техни сестри/приятелки, а не семействата им в шоуто. Честно казано мисля, че така ще е по-добре. Другото би било супер криндж.

Аз не разбирам Виктор какво намира в Дениз, че да я остава на финала. Те дори нямат химия. Не помня на романтичните им срещи да са се целували.

Повече от ясно е, че ресторантът не е на Дениз. Момичето продава парцали в Инстаграм, откъде пари за такава инвестиция. Тя е лицето, зад нея стои някой спонсор.

Общи условия

Активация на акаунт