🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 638
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 255
Да ви кажа, толкова проблеми имам,шоуто идеално ме разтоварва. В този смисъл - благодарна съм им за цялата драма и дано не го преживяват много:)

# 256
Започва кампания за набиране на средства. Joy

# 257
на тая нивото и е лъки гърл снакс часовник

# 258
Sweat SmileSweat SmileSweat Smile
Аз съм по-щедра, да вземат да и купят един ментак от Капалъ чарши. Пък тя да се снима с него и да му сложи филтър Wink

# 259
Още колко епизода има, кога е финала?

# 260
Има още 7 епизода.
6-ия се пада на 13 май. Не знам за кога е предвиден Гранде финале.
Още колко епизода има, кога е финала?

# 261
Интересно ми е колко време са снимали, защото започна да става като турски сериал. Надявам се, че ще се придържат към американската версия и ще има и срещи със семействата. Тогава вече ще е голям смях мисля.

# 262
Представям си да отведе в неговата вила за ала-бала Блажка, а скоро след това да я обезрози... Леле...

# 263
Срещите със семейства ми се виждат прекалено навлизане в личното пространство. А и са скучни, какво да кажат родителите за децата си - само хубави неща. Както като дават надъхващо думи на финалистите в разни предавания-едно и също, казано с различни думи.

# 264
Идеята за срещите с членове на семействата никак не е лоша като цяло.
Но тя не е лоша, когато наистина се следва лайтмотивът да излезне от това предаване сериозна връзка с потенциал за създаване на семейна единица.
След като два месеца човек е бил в изолирана, изкуствена среда с много хора зад камера, които ти подбутват линията на действие в една или друга насока, не е лошо този, който избира, да е наясно и да има впечатления от първа ръка за семейството на потенциалния партньор. Не е само до това, което ще кажат от семейството ами и чисто наблюдение върху взаимоотношенията и начинът им на комуникация помежду им.
Също така и мнението, подкрепата и корективът на собственото семейство също могат да помогнат много след като вече възприятията на избиращия са леко деформирани от описаната по-горе среда.
Та това всичкото е в идеалния случай. Чистата идея.

В нашия побългарен формат обаче тези срещи са безпредметни и ще ни послужат само и единствено за разчупване на заскучаващият, еднотипен сценарии и за по-пълна представа за финалните 2-3 девойки + ергена.

# 265
Всички ме дразнят мен !!
Изнерви ме т'ва предаване, дето не свършва и не свършва и не свършва бе....кой туй нЯщо Rolling Eyes...то край няма.

И мен!

Новия ергенин сигурно ще е никому неизвестен блогър, инфлуенЦър или нещо подобно.
Както Виктор, вие знаехте ли го преди?

# 266
Новият сезон няма ли да започне след 1 година?

# 267
Да не почва!

# 268
Ергенът - безработен и необвързан. Куул.
Ноу джоб, ноу гърлфренд = ноу проблемс.

# 269
  • Sofia
Ха ха ха.. Правилно действа чилякът, на кого му трябват проблеми. 😅

Общи условия

Активация на акаунт