🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 412
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 435
Валят пари! Heart Eyes Ритуалите на Капитонова са магически! Joy

# 436

Вижте Антон Стефанов и неговото мнение за днешната среща. Чак и пръстен ще има явно.

# 437
Гледаме го  той на всяка снимка. Уж снимал мястото, па се цвъкнал на всеки кадър...
Бе де са нормалните хора ве? Само кифли останаха....и тоя се селфи ...

# 438
Мерси съм, като гледам страничните ефекти от инфлуенстването ще се придържам към 9 до 5. Аз съм олд скуул. Поне не ми се налага да си лягам с чичковци за едно кафе и джобни. Че за моите години ще да са дядовци направо. Joy

# 439
Къпане на водопад?
Ясно, толкова си могат...

# 440
Залагам на Александра аз. Simple Smile Романтична целувка под дъжда няма как да има с Виктория, нали ще се намокри/ще затъне в кал? А и тя е романтична, колкото стол в дневната, та тотално я изключвам като вариант. Simple Smile

Аз пък залагам на Марта Simple Smile

# 441
Гати ритуалите, тва не е истина. Да взема и аз да искам един за нова работа.

# 442
Ритуалите, ако наистина работеха Капитонова щеше вече да е събрала пари за Шанел или Ролекс, но не би. JoyJoy

# 443
Може да скромничи и да не ги прилага на себе си 😂😂😂

# 444
Абе Деница чува ли се какви ги говори? Наистина ли си мисли, че Виктор я харесва?

# 445
Значи Деница ме убива с това "може да е искал да покани мен". Смисъл, как? То това писмо не го е напечатал за 15 минути като е разбрал, че се е контузила.
За да цитирам Люси - "Логика няма"

# 446
Дениз се чудя как има самочувствието да се показва без грим?

# 447
Дениз обичала разходките сред природата 😂😂😂 разбирам, че има сценарий, ни те хептен за наивни и ни имат.

# 448
"Дръж се мъжката, жено!"
Не мога. Joy

# 449
С Дениз им се получава общуването леко и приятно, много ненатоварващи са заедно. Със Сашка може и да има химия ооообаче ми е голям лигоч и … де да знам, тъпо ми е да ги гледам.

Общи условия

Активация на акаунт