🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 462
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 420
Без значение коя ще бъде победителката, е повече от ясно, че това момче приятелка, в това предаване - няма да си намери. Дано да е доволен от славата, която му е донесла защото само с нея ще си остане за добро или лошо…

# 421
Тези "инлуенсърки" все обясняват, че работа от 9 до 17 ч. не било тяхното.......някак си работещите в офис с работно време трябва да се чувстват принизени......и какво самочувстиве само демонстрират....хич не са за жалене / понеже се почувствах зле от думите си преди малко/

# 422
Може и Александра да си тръгне.

# 423
missNoir, приемам забележката. Simple Smile
И все пак АЕЦ-а е нелеп прякор. Повече се връзва с Габи и нейните авио централи.

# 424
Тези "инлуенсърки" все обясняват, че работа от 9 до 17 ч. не било тяхното.......някак си работещите в офис с работно време трябва да се чувстват принизени......и какво самочувстиве само демонстрират....хич не са за жалене / понеже се почувствах зле от думите си преди малко/

За тях е унижение работата от 8 до 5, обаче да спят с чичаци за пари и коли не е....Иди ги разбери днешната младеж Imp

# 425
Ние, простосмъртните, защото си умираме да си губим целия ден в работа, налЕ. Едно от явленията, които сериозно ме вбесяват в днешно време, е пръкването на всякакви фалшиви пророци, знахари, лечители, треньори, писатели, предприемачи и т.н., които се опитват да втълпят на хората, че техният начин на живот е правилният, а дори нямат базови познания по темите, в които уж са специалисти.

# 426
Да, бе, те майките и бабите им все инфлуенсърки са били и все не са работили от 8 до 5 щото...

# 427
  • Варна
missNoir, приемам забележката. Simple Smile
И все пак АЕЦ-а е нелеп прякор. Повече се връзва с Габи и нейните авио централи.
В никакъв случай не е забележка 😘

# 428
Аз мисля , че е по-добре изобщо да не свързват Деница с АЕЦ, предвид тоталнта ѝ излагация в състезанието с въпроси. Ако е като нейното нивото на интелигентност на  работещите в АЕЦ, Бог да ни е на помощ.
Някак си не мога да допусна за себе си, че жена с молив- черни вежди като нейните и перхидролена коса  е високо функциониращ специалист в каквато и да е компания .

PS: Продуцент и ко яко са преувеличили образование, професии и хобита на ВСИЧКИ т.нар. дами.
 Нито Марта е художник, нито Венета Фармацевт, нито Александра психолог.
За професията на Карина съм силно озадачена, предвид усещането за меко казано особено поведение и социално функциониране. Как въпросната дама, която твърди , че е "извън мрежата" ни залива с чалга от ИГ профила си...Гледах я и при Цитиридис - изобщо не е било поза , абсолютно както казват хората поведение на"особняк"....Та видяхме и чухме и нейната нереалистична самооценка, на фона на скромни знания. Блага изобщо няма какво да се коментира - какво може да работи дете в детска градина?! Тя е инфантилна и с поведение и когнитивен капацитет на дете в ДГ - предучилищна група. Току що е започнало да срича и открива форми, фигури, събирането и изваждането. Виктория явно проформа е присъствала в списъците на АУБ - само така мога да си обясня вопиющата НЕ-интелигентност и семпла обща култура. Какъв маркетинг очакваме от човек, непознаващ страната в която ще таргетира за някоя компания. Дениз поне си признава с какво се занимава, Гергана и Ева с пеенето ги разбирам, а недоразумението в ПР-а Ния- Косара дори на себе си не успя да ПР-ства....За Людмила нищо няма да пиша, защото предпочитам да не будя "Злото, което спи"Trollface

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 19:10 от ellis

# 429
Капитонова рекламира бельо.
https://www.instagram.com/p/Cc5Z2J_jCcy/

# 430
Блякс. Много странна физиономия вади.

# 431
Без значение коя ще бъде победителката, е повече от ясно, че това момче приятелка, в това предаване - няма да си намери. Дано да е доволен от славата, която му е донесла защото само с нея ще си остане за добро или лошо…

Спокойно, той не е отишъл там да си търси приятелка. За всичко друго, само не и за това.
Както и всички други участници във всевъзможните реалитита – ББ, ВБ, Черешки и т.н. Те са там да се рекламират, да се представят, да си заработят бъдещи ангажименти в областта, която ги влече – реклами, бъдещи роли, спонсори...
Няма лошо, проблемът е там, че точно такива образи ни ги налагат като ВИП-ове. И децата попиват... И се стремят да подражават. Едно време върхът на детските мечти беше „да стана космонавт“. Днес това се замени с „да стана влогър/инфлуенсър“.
Знам, че тук четат куп журналисти. Ако искат, могат да направят едно проучване сред различните възрастови групи деца и подрастващи – колко хора на изкуството или науката могат да изброят.И колко подобни на тук обсъжданите персони... Атрактивни са за момента, няма спор, ама... еднодневки.

# 432
Наметнала съм тук един дълъг плетен шал на голо, отгоре съм закопчала балтонЯ до третото копче, шията да ми е гола, и чааааакам ли, чакааам....Joy

# 433
Валят пари! Heart Eyes Ритуалите на Капитонова са магически! Joy

# 434

Половин час до старта.. не се трае.. Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт