🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 427
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 540
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Кака Денка, действала на Виктор успокояващо. Ми то и на мене така ми действат майка ми и баба ми, та.... И четирите и реактора са извън строя ми се струва. Срещата с Дениз ми хареса, беше много приятна изключае клюкарско-оправдателния разговор на Витя. Тая вечер и палав е решил да бъде. Да видим разговора с ходещия секЦ.

# 541
Ама Виктор упорито подклажда конфликта Виктория-Александра 
Забавно ми е как дразни Виктория, обаче всичко е на гърба на Алекс
А Деница ме разби тази вечер с мечтите си Joy
И Виктор изкърти като коментираше Блага Joy

# 542
Ми... Имат си химията с Алекс, няма какво да си говорим. Ако нямаше камери, можеше и да задминат 50 нюанса сиво. Grinning
А погледът на Виктория, когато Виктор връчваше розата на Алекс - безценен... Joy

# 543
Аз предлагам ходещия секЦ да си ходи направо.

# 544
Виктория има вид на толкова студена и пресметлива жена, а такива сексът е последното, което ги интересува. За тях той е необходимо зло, за да "задържат" някой мъж. Да не отивам далеч, но нищо чудно и да е фригидна
Едит: Сега виждам, че има и други такива мнения в темата малко по-нагоре, явно действително има такова нещо, щом толкова хора си го мислят

# 545
Виктория сто про лежи, мълчи и чака работата да приключи. За кекса.

# 546
Офф, сега Сашето ще се обясняяяява... пак ще има нерви и ще подскачат момите.

# 547
  • Terra incognita
Тя затова е толкова самоуверена. Не влага нищо на нито един фронт. Лишена от нравственост, лишена от сексуалност. Едно кухо, меркантилно същество. Хвърля стръвта и който се закачи. Гледа да си вземе своето, изсмуква докрай каквото й трябва.

# 548
Ми... Имат си химията с Алекс, няма какво да си говорим. Ако нямаше камери, можеше и да задминат 50 нюанса сиво. Heart Eyes
А погледът на Виктория, когато Виктор връчваше розата на Алекс - безценен... Joy

Е безценен чак...той си е оня нейния, поглед. Всекидневния. Ала мирише ми на *ко...

# 549
Люса: Не давам оценки. Ти си нула.

Логика - няма 🤣🤣🤣

# 550
"Нормално ли е един човек да си рисува на ръката", каза лицемерката, която продава ритуали за внезапно печелене на пари.

# 551
Нормално ли е човек на 34 години да си рисува неща по ръката? И аз си мисля, нормално ли е човек на 27 (или там колкото беше) да си прави ритуали за пари?!  Да не говорим колко хора на повече години правят подобни неща...

Някой пита за Деница дали е имало целувка - не, нямаше.

# 552
Казах ви аз, че е асексуална тази. Даже имам чувството, че сексът я отвращава. Влиза в ролята на дървото, за някоя материална облага и толкова.

То как да не я отвращава, ако го прави само с чичко-паричковци, а не с мъже, към които изпитва привличане.

# 553
Боже, тия само се карат, направо не съм си мислила, че могат нон-стоп да има скандали

# 554
  • Terra incognita
Фалцетът на Люса ми докарва усещането като дращене по стъкло

Общи условия

Активация на акаунт