🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 524
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 615
Виктор и Сценарият ме/ни изненада. Явно трябва да има интриги, за да търкалят предаването. А змиите да си съскат.

# 616
То е ясно, че не решава той , а продуцентите

# 617
  • Варна
Е, това ако не е сценарий!
Сашка да остане сама.

# 618
Много ми хареса монтажа. Събрали се кукумицините , Блажка, Виктория , Люса, и Деница да се възмущават от ужасно непростимата и долна постъпка на Сашка- да си нарисува пИпируда на ръката - истински акт на сатанизма, и в следващия момент дават ято патки ...половин минута не можах да включа че това е нова сцена Joy

# 619
  • Terra incognita
Не знам дсли сте го обсъждали, но в соц мрежи се въртеше клип с една от церемониите на розата, където много слабо се чуваше мъжки глас, който казв "Гери" и след няколко секунди Виктор я извика. Беше много тихо, явно се чу гласът от слушалката.

# 620
Значи Виктор опипа почвата и другия път с Алекс могат направо да действат 🤣

# 621
Даде последната роза на баба Яга Wink
на Людмила и Гергана си тръгва. Помоли я да я прегърне на раздяла.

# 622
Ох, хареса ми как си тръгна Гери! Със самочувствие и с такива профили на участничките - Хипопотама Люси Joy

# 623
Наглост е второто щастие. Тая съвсем е луда.

Жалко за Гери, напоследък почна да ми харесва, струва ми се най-интелигентна и уравновесена, въпреки странните й изблици и драми преди време.

# 624
Хахаха след този финал тази мъжка клюкарка си заслужава рускинята или злобната Людмила .На мен май не ми се гледа повече..

# 625
Толкова с жаленето на Виктор за каквото и да било от мен.
Да си подметка на сценаристи и като мъж да предпочетеш Людмила и Благовеста пред Гергана, пред цяла България… 😆😆😆😆

# 626
Момичета, днес не съм ви чела и сега ще се върна да го направя. Само искам да кажа, че мъж, който избира Люса пред Гергана за мен е п*дерунгел.

# 627
Хубаво го каза Гергана, че като гледа какви жени оставя Виктор вътре, се изумява как изобщо му харесват. Гергана може много по-готин мъж да си намери и си тръгна с достойнство и самочувствие, така се прави.

# 628
# 629
Гери чак интелигентна не е, но очаквах деница, Люси и Марта да тръгнат преди нея

Общи условия

Активация на акаунт