🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 432
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 645

Много лошо се вижда. Защо Blaga се е писала така? Много е нелепо.
Поне спомена за плискане на чашата Виктория, явно не се е случило реално, но за миг си го е помислила.

All I need is your Rose tonight!

# 646
Бележки като ученичка в трети клас, I срок..

# 647
То хубаво сценарий, ама нещо им куца, поне изборите му за гонене да изглеждаха логични и истински, а то ... абсурдни са на моменти.

# 648
Ама защо в случая нападате Виктория?!
Александра крещя като изоглавена насред партито, без никой да й е казал "копче", че се и подсмихваше ехидно!
Людмила просто си излезе, защото не е длъжна да й слуша крясъците!
То, ясно че епизодът беше доста нагласен, но ако допуснем, че е реална ситуация, колко от вас като участнички ще изтърпите да ви занимава някаква си с истериите си, че били говорили зад гърба й?!
То и Деница редовно "храни" рускинчето зад гърба, но то не пищи като бясна горила отгоре й!

# 649
Нарочно махнаха Гергана, за да затегнат докрай възела около Сашка. Гаврят се с нея сценаристите яко. Виктор няма и грам симпатия към Люса, дори вече и на зрителите омръзна. Целта е да сринат Сашето и да направят сеир и рейтинг.
Съгласна съм.
Изобщо не харесвам Гергана, но трябваше Люса да хвърчи.

Абе, само аз ли не я харесвам Герганата?
Тя била най красивата?!? Алоу, я слез малко на земята. Общака изобщо не ти забеляза красотата.
И тя с нереална оценка за себе си.

И аз не харесвам визуално Гергана, но насилих моичкия (да изгледа серия чак такива жертви не мога да искам, но да ги огледа и да посочи най-убавата го придумах))). Изненадващо за мен беше Гергана, мислех , че ще посочи Виктория , че е от техните или Блажка понеже е секси , но ме изненада, каза , че само Гера ставала, другите изобщо . Знаех си , че е таен чалгар , и слуша рок за камуфлаж Joy

# 650
Дениз, Виктория и Александра мога да ги възприема да останат след Гери, но Люса, Деница, Марта и бонбониерата са абсурд.. от тук нататък искам да гледам само скандали и яко сеир и нека най-злата победи Wink

# 651

Много лошо се вижда. Защо Blaga се е писала така? Много е нелепо.
Поне спомена за плискане на чашата Виктория, явно не се е случило реално, но за миг си го е помислила.
Усмихнатото Лице отдолу 😂

# 652
Бележки като ученичка в трети клас, I срок..

Ама тя май има и акъла и май вече емоционалното развитие на ученичка в трети клас.

# 653
Що за мъж би избрал Людмила пред Гергана?

# 654
От ФБ:
"Нищо чудно, винаги единия е по-хубав във връзката, поне в България.

У нас красивите жени са с по-обикновени от тях мъже, някои направо с невзрачни, доста под нивото им визуално.

А метросексуалните красавци като Виктор (кръстоска между Ибрахим Челиккол и куклата Кен) вместо да се хванат с някое топ маце тип Гергана са по-често с жени с по-обикновена или нетипична красота като Александра.

Нямам обяснение за този феномен, но ето че той по нея хлътна, а не по Гергана. Може би подсъзнателно търсят някой не толкова външно идеален, двама идеални е твърде захаросано." Grinning

# 655
Оф беше хубав епизод до средата.
Чак срещата на злобата Дениз ми хареса, но там страст няма, не са на една вълна.
Началото на вечерта също беше добро- Деница успокоява ( днес за първи път се загледах- наистина веждите и косата я състаряват).

С Алекс срещата беше супер- това е дамата на сърцето му.. пасват си, има химия, ще е жалко ако не са се събрали след предаването.

После скандалите и последната роза ужас - не съм фенка на Гергана, но определено имаше други които да си ходят. Люса ужас, какво прави там, той грам не я харесва… сценарий на тупарев ще да е…

# 656
Някой разбра ли кой е този каньон?
Дефиле Съклъкент -Saklikent gorge

# 657
Аууу, пак злоба на килограм в рускинята. Бива, бива зло, но тази всички граници минава. Ако нямаше камери, можеше и главата да й счупи на Алекс. Отвратителна.
А секса не го обича, защото очевидно го прави единствено по задължение като знак на благодарност за някое парфюмче или чантичка. Много жалка, низка топка.
Александра може да е всякаква, но лоша не е. И както си и мислех, г-жа Стоянова ще бъде наречена тя.
Гергана си тръгна по сценарий, за да остане Александра пак сама и да ескалира още повече интригата.

# 658
Гергана при Цитиридис съща Касандра

# 659
Гергана е много красива. Наистина е като Касандра.

Общи условия

Активация на акаунт