🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 472
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 660
  • Вестерос
Е как да не са казали и копче на Александра, стига, моля ви се 🙄

# 661
  • Разпиляна във въображението
Ама защо в случая нападате Виктория?!
Александра крещя като изоглавена насред партито, без никой да й е казал "копче", че се и подсмихваше ехидно!
Людмила просто си излезе, защото не е длъжна да й слуша крясъците!
То, ясно че епизодът беше доста нагласен, но ако допуснем, че е реална ситуация, колко от вас като участнички ще изтърпите да ви занимава някаква си с истериите си, че били говорили зад гърба й?!
То и Деница редовно "храни" рускинчето зад гърба, но то не пищи като бясна горила отгоре й!

Всъщност им предложи да кажат в лицето й това, което постоянно коментират зад гърба й. Людмила излъга, че нищо не била казвала и т.н. Отделно държа отвратителен тон на Гергана. Те се занимават с Александра, не тя с тях.

# 662
Бележки като ученичка в трети клас, I срок..
Ама тя май има и акъла и май вече емоционалното развитие на ученичка в трети клас.
Само защото е на английски ѝ дадох 3. клас. Иначе си е за 1-ви, II срок.

И роза с главна буква и името ѝ.. толкова от Блага.

# 663
От ФБ:
"Нищо чудно, винаги единия е по-хубав във връзката, поне в България.

У нас красивите жени са с по-обикновени от тях мъже, някои направо с невзрачни, доста под нивото им визуално.

А метросексуалните красавци като Виктор (кръстоска между Ибрахим Челиккол и куклата Кен) вместо да се хванат с някое топ маце тип Гергана са по-често с жени с по-обикновена или нетипична красота като Александра.

Нямам обяснение за този феномен, но ето че той по нея хлътна, а не по Гергана. Може би подсъзнателно търсят някой не толкова външно идеален, двама идеални е твърде захаросано." Grinning

Подсъзнателно търси тази, която прилича на майка му. Неслучайно, в много случаи, партньорите в дадена двойка имат подобни черти.. отделно играе и зодиакалната съвместимост. Повечето момичета не са имали никакъв шанс още от началото.

# 664
  • Terra incognita
Аз Гергана не я намирам за топ красавица. Хубавка е, да, но не нищо особено ( за лице говоря, тялото е топ). Има нещо отблъскващо в устата й, някак много голяма е за това лице. У зъбите са й малко криви 😬

# 665
Гергана ми е латино хубавица.
Само не разбрах каква е тази конспирация с годините и? На колко е в крайна сметка?

# 666
Момите там толкова са се впили в Александра, повече гледат нея от колкото Ергенчо, скоро ще започне той да ревнува ми се струва Joy

# 667
Ама защо в случая нападате Виктория?!
Александра крещя като изоглавена насред партито, без никой да й е казал "копче", че се и подсмихваше ехидно!
Людмила просто си излезе, защото не е длъжна да й слуша крясъците!
То, ясно че епизодът беше доста нагласен, но ако допуснем, че е реална ситуация, колко от вас като участнички ще изтърпите да ви занимава някаква си с истериите си, че били говорили зад гърба й?!
То и Деница редовно "храни" рускинчето зад гърба, но то не пищи като бясна горила отгоре й!

Всъщност им предложи да кажат в лицето й това, което постоянно коментират зад гърба й. Людмила излъга, че нищо не била казвала и т.н. Отделно държа отвратителен тон на Гергана. Те се занимават с Александра, не тя с тях.

Нищо не им предложи - почна да вика, за да могат да я чуят през две улици колко е важна и как всички говорят зад гърба й! На практика тя почна скандала. Не й харесва да не е в центъра на вниманието и туй-то.
Людмила не е длъжна да й дава отчет и да й се обяснява какво била говорила за нея.

# 668
Видях снимката на "влажната, смачкана" бележка, дайте ми Смислено обяснение защо е на английски?
Smile Блажка демонстрира, че знае ЕзицИ ли Wink

# 669
Масово се пишеше преди месец някъде, че е на 37 което е абсурд.

# 670
Песента на Гериту е потрес
Преди 5 години пак е била на 24

# 671
  • Варна/Лондон
Ех, ако Виктор не можеше да чете на английски можеше и да ми се сбъдне едното от трите желания. 😁
Може пък и специалните част да не са били в готовност да изкарат Блажната Бонка, че тя от там само с барикадиране, вземане на Виктор за заложник и парламентьори с обещания, може да си тръгне.

# 672
Гергана е на 29 години, набор 92, каза го в едно видео.

# 673
Видях снимката на "влажната, смачкана" бележка, дайте ми Смислено обяснение защо е на английски?
Smile Блажка демонстрира, че знае ЕзицИ ли Wink

С тия неравномерни интервали ми изглежда като да е търсила думи в речника Simple Smile

# 674

Гергана и Ева с песен. Елвира в клипа. Може би е публикувано вече.
Е, на 37 наистина е абсурдно Joy

Общи условия

Активация на акаунт