🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 538
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Скрит текст:
някой каза за сестра на Дениз и нещо за майката на Александра ми се върти, но не съм сигурна

# 691
Като видях аутфита на Гергана при Цитрунадата ми дойде идеята за Терлик обшит със синджири...

Може ли да си вържеш на Сутена 2 м вериги и да сложиш гривните от Зрънчо до лакътя..
Тялото й не ми е секси... ханш и талия са еднакви...Няма никакви извивки Касандра.
Днешният Сеир го проспах.Накрая, като се пробуждах и чух една Мантра : Нахалството е второто щастие.
Чудесно описание за особота на вредния Гризач.

# 692
На мен ми направи впечатление, че го целува, но не ги докосва или прегръща, докато го прави.
Даже с Алекс, ръката му беше на пейката и не помръдна.

# 693
Изпуснах епизода днес, някой ако може да обобщи какво съм изпуснала? Давам Flowers Rose. Виктория е пуснала някакъв лайф, ама нямам нерви да я гледам.
Среща с Дениз - добре им се получи на един водопад. Деница през цялото време говореше как била нейната среща това, ама не я е взел понеже е контузена. Поредният скандал между Александра и Питонова и Людмила, заради някакви карти на Александра със символи. И накрая Виктор не даде роза на Гергана и тя напусна.

# 694
  • Вестерос
На мен ми направи впечатление, че го целува, но не ги докосва или прегръща, докато го прави.
Виктор пипаше Алекс по лицето като се целуваха.

# 695
Виктор пипаше Алекс по лицето като се целуваха.
Да, мисля, че само Александра докосваше по лицето по време на целувки. Иначе и на мен ми е направила впечатление тази статичност.

# 696
За Дениз трябва да съберат пари и да си направи операция на очите, че нещо много я подлъгват и не вижда на какво прилича. Едно време може и да е имала хубаво дупе, но сега има само един увиснал задник.

# 697
  • София
И аз това си помислих - че Марта го направи, за да остане още там. Никакви емоции не видях към Виктор. А той, горканчо, се радва като детенце. Само на нея досега е казвал, че се е питал какво прави тя там. Изглежда я оценява като много над другите, а и себе си като недостоен за нея. Все едно - виж се колко си красива, можеш да имаш всекиго.

# 698
Ау, Викторчо каза чао Гери, ама я намачка като пластелин Satisfied Много страстно взе да става.

# 699
И аз това си помислих - че Марта го направи, за да остане още там. Никакви емоции не видях към Виктор. А той, горканчо, се радва като детенце. Само на нея досега е казвал, че се е питал какво прави тя там. Изглежда я оценява като много над другите, а и себе си като недостоен за нея. Все едно - виж се колко си красива, можеш да имаш всекиго.
И Алекс и Деница е питал как жени като тях са в шоуто. За други освен тях трите нямам спомен.
И аз съм съгласна, че Марта го направи единствено, за да остане там. Първо я даваха как се чуди дали ще има роза и за нея и главата й този ход роди, за да се подсигури. Wink

# 700
Изпуснах какво му каза Марта, че Той така чак се впечатли?

# 701
Не мога да преглътна, че баба Яга остана да ни радва с брадавиците си. В потрес съм от Витьо! А руският гризач вече копае под дъното. Най - интересното обаче, ми беше, че всички кобри бяха убедени, че хората, които ги гледат ще намразят Александра и ще бъдат на тяхна страна.

# 702
Ама тя Блага даже не беше на мини среща, просто си изпроси чичек и си седна 🤔

# 703
Представете си сценарий в който двете последни момичета на финала се скарват, първата отказва розата, защото не я е защитил, а втората защото не иска служебна победа и си тръгват и двете отказвайки му розите. Е аз никога не съм му била фен на общака и мнението ми и преди е било, че топките му ги няма, защото нищо мъжко не намирам в поведението му, не мърда изобщо от нагласения сценарий, ама мисля че това заслужава. И нека най-злата да победи.

# 704
Блажка успя да си изпроси и една прегръдка. Мен ако някой ме прегърне така, повече няма да искам да го видя

Общи условия

Активация на акаунт