🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 425
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Впечатления от епизода:

Деница става все по-жалка с фантазиите си.

С Дениз всякаш си прекарват приятно, но липсва химия. Като дружки от училище.

С Александра има истинска химия, много му се иска да я награби.

На Боброва хич не й харесва, че видимо губи. Започна да се разпуква овладяната фасада. Преди всякаш й беше по-забавно, ама сега повечето си е чиста злоба. Номерата й не работят, а други явно няма.

Сашка пак се изпусна обаче. Явно наистина има къс фитил и не я свърта да не вресне.

Марта е като бавноразвиваща се, и спрямо Витю, и попринцип. Витю си я харесва обаче, може би защото е красива. Да видим дали за няколко дена ще имат развитие, за което със скоростта, с която се движат, ще са нужни няколко месеца.

Люсито гледа все по-насрано. Ясно й е, че е поредният фикус, просто малко по-издръжлив от другите.

Чудя се коя не му знае фамилията на Витю? Може да е Сашка, и за това да й вика после г-жа Стоянова, като закачка. Все пак ми се струва, че това би го обидило. Не бих се учудила да е Вика, тя нали нищо не й трябва да знае. Първото му име сигурно го е запомнила, само защото съвпада с нейното Laughing

Интересно, че коментираха да плиснат чаша в лицето на Александра...

Връщам се да ви чета Wink

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 00:25 от Лъвица

# 706
Дениз се чудя как има самочувствието да се показва без грим?
...и с този задник...
Продуцентите отдавна се опитват да ни представят в благоприятна светлина Дениз и като чета тук - получава им се. Аз обаче помня кавгата в басейна и кой я почна, така че номера на "продуценти, сценаристи и режисьори" няма да мине. Ясно? Не сме с биополярно разстройство все пак в двете полушария.

# 707
изгониха гергана пред людмила
логика
няма

# 708
Впечатления от епизода:

Деница става все по-жалка с фантазиите си.

С Дениз всякаш си прекарват приятно, но липсва химия. Като дружки от училище.

С Александра има истинска химия, много му се иска да я награби.

На Боброва хич не й харесва, че видимо губи. Започна да се разпуква овладяната фасада. Преди всякаш й беше по-забавно, ама сега повечето си е чиста злоба.

Сашка пак се изпусна обаче. Явно наистина има къс фитил и не я свърта да не вресне.

Марта е като бавноразвиваща се, и спрямо Витю, и попринцип. Витю си я харесва обаче, може би защото е красива. Да видим дали за няколко дена ще имат развитие, за което със скоростта, с която се движат, ще са нужни няколко месеца.

Люсито гледа все по-насрано. Ясно й е, че е поредният фикус, просто малко по-издръжлив от другите.

Чудя се коя не му знае фамилията на Витю? Може да е Сашка, и за това да й вика после г-жа Стоянова, като закачка. Все пак ми се струва, че това би го обидило. Не бих се учудила да е Вика, тя нали нищо не й трябва да знае. Първото му име сигурно го е запомнила, само защото съвпада с нейното Laughing

Връщам се да ви чета Wink
Аз може и да съм се объркала нещо , но останах с впечатлението, че Блага не се сети за фамилията му.

# 709
сигурно сте го казали ама марта сефте да реши да се поцелува и си пое слюнките на александра

# 710
Виктория не му знае фамилията  според мен. Тя е над тези неща.Joy Витьо й намекна, че е много студена и дистанцирана с него и губи интерес. Да видим Боброва какво ще прави сега? Само с приказки за другите и мечти за подаръци няма да мине номера, Трябва да му пусне някоя въдичка, ама като не е привлечена от него как да стане. Много ще ми е интересно какви ще са следващите ходове на Капитонова. Все пак той с другите вече обсъжда секс и минаха на по-пикантни теми и по-фриволно поведение. Капитонова ако не влезе в играта губи позиции.

# 711
Като обсебени са от Алекс. Най-вече Люси и Виктория. Аз съм убедена, че и досега им е една от главните теми.
Капитонова дали забравя, че я снимат камери и какво е говорила, но много лъже и сега, и в минали епизоди.. И май сама си вярва, което е още по-лошото за нея.

# 712
сигурно сте го казали ама марта сефте да реши да се поцелува и си пое слюнките на александра
Не се бях замисляла, ама така като го каза, много гадно... Joy Той определено нямаше намерение да я целува, та само Алекс щеше да е в менюто за вечерта. Wink
Elwing, да се допълня - помня, че пита Алекс какво прави жена като нея в предаването на първата им среща на яхтата, а Деница я попита на един коктейл, когато бяха насаме. И Марта сега. Явно тях трите ги има за нещо повече и за мен би било логично трите да са на финал, но явно няма така да стане. Логика? Нямааа. Joy

# 713
Обаче най-важното, което се разбра в този епизод е, че сексът няма да е мираж. Stuck Out Tongue Виктор каза, че бил готов на такива действия стига да избере правилно. Аз така чух като говореха с Александра.

# 714
на повикване за секс ли са. липсва ми карина

# 715
И в крайна сметка, коя си хвана пътя за България?
Казвайте бързо моля, че аз пътувам в обратната посока и след малко интернет йок.

# 716
ъдашкатъ ви

# 717
  • София
Виктория не му знае фамилията  според мен. Тя е над тези неща.Joy Витьо й намекна, че е много студена и дистанцирана с него и губи интерес. Да видим Боброва какво ще прави сега? Само с приказки за другите и мечти за подаръци няма да мине номера, Трябва да му пусне някоя въдичка, ама като не е привлечена от него как да стане. Много ще ми е интересно какви ще са следващите ходове на Капитонова. Все пак той с другите вече обсъжда секс и минаха на по-пикантни теми и по-фриволно поведение. Капитонова ако не влезе в играта губи позиции.

Даже и намек не беше, дирекно си й каза. Но тя е толкова обсебена от Александра, че не знам дали ще се усети да изсимулира малко интерес, както правеше преди. А и май толкова си може, като няма Ролекс да я стимулира Joy

# 718
Аз изобщо не виждам как изобщо Бобърова може да бъде привлечена от някого наистина. Това е човек, който търси единствено изгода от другите, дали може да и купи ролекс, дали ще я заведе в Дубай, дали ще и плати апартамент и т.н. За мен тя е истинският социопат (извинете ако не ползвам правилния термин) в предаването. Не виждам как изобщо би могла да обича някого другиго освен себе си, ама истински да го обича.

# 719
  • Ню Йорк
Най-после Чалгарана си тръгна. Сега е време на Людмила и след нея и Блажка. Финала ще е интересен, много!
"Нещастното малтретирано Саше" си показа зъбите и се видя, че е на нивото на останалите, просто добре се сдържаше.

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 00:58 от Галактическа принцеса

Общи условия

Активация на акаунт