🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 355
  • 1 444
  •   2
Отговори
# 825
Ох, какво е това облекло от Гергана у гръко... "облекло". Как може да се изтипоса по сутиен, никаква класа. Остави малко на въображението, бе моме.. не се прай така😀. С такива тяло една готина рокля ще и стои уникално,  но чалгата, за жалост, е повече от жанр.

..

Облеклото е същото като в клипа на песента, вероятно умишлено, след като я представя в предаването.

# 826
  • Велико Търново
Дали е умишлено, не знам, но изглежда сякаш има 1 сценичен костюм.

# 827
  • София
Сценичният костюм е все едно от битака взет, да не говорим, че цветът му не е чисто бял и изглежда като захабен.
Деница какво е казала, че Дениз така да я хейти?

# 828
Не мога да повярвам, че Деница остана.

# 829

Интересни са физиономиите и на другите. Дениз се усмихна, а Люса, също, като Капитонка побеля от злоба

# 830
Аз пък искам гиф с на Александра крясъците и соченето с пръст и ехидната усмивчица като Капитонова правеше опит за оправдания!
Като ще изкарваме разни работи от контекста, нека бъдем справедливи и да отразим и двете страни!

# 831
Е да не сме в съдебната зала....че да дирим справедливост.
По диваните сме Grinning

# 832
Хвани едната, удари другата, да падне третата е положението.

# 833
  • Sofia
Сега изгледах снощния епизод, накратко:
Дениз - самочувствие на база "премита чиния". Голям диференциал, в комбинация с дебел глезен, несъразмерна и кобилеста структура, и нещо, като разширена вена в задната част на левия ботор - за разкош!
КаПитона - дъно, та дъно - без коментар.
Люска - злобна гъска.
Блажка - лека, инфантилна и мека.
Деница - майката на АЕЦ-а, не разбрала, кога е остаряла.
Марта - художничка прясна, влюбена в бившия, но с Общака се млясна.
Гера - хишната хиена, снощи не беше орозена.
Сашка - "милата" тя, жертвено агънце, в таз нелепа игра.
Дами тама няма, а за Витята остана, да си бере срама. Simple Smile

# 834
Обаче Виктория, Люса и др момичета нали бяха много силните играчи? Вместо да излязат в пряк конфликт и да й кажат всичко в лицето на Александра в момента, в който им се предостави възможност се изнизаха като мокра връв! 😂 Толкова за силните играчи-въздух под налягане. Капитонова била силен играч- е видяхме я! 😂

# 835
Е да не сме в съдебната зала....че да дирим справедливост.
По диваните сме Grinning

Тъй, тъй, ама аз се напрягам. И аз искам гифове на неща, които видях, пък излиза, че не съм права!
 Александрата е добричко, красиво, любимо Пепеляшче, на които му изгонили "приятелките" и било сам-само срещу страшния меркантилен Питон, хипопотам, джудже и Дениз със селташките изцепки на комбайнер по жътва!
Пък и разни Деници и Марти дето се въртяли накъде духне вятъра (къде са те, къде е Великата Алекс)...
Горкинкото, класа над другите, дама възвишена и добричка, вливаща акъл на всички, които имат нужда от духовно просветление, регресия и мелантонин, защитаващо  прЕателките си с гърди и душа, пък те такива неблагодарни нищожества се оказват!
Завиждат, разбира се!

# 836
Александра ще ги купи и продаде.. Колко мъже е извръткала в испанския бар преди години, а от тогава колко повече опит е натрупала...

# 837
Аз съм в темата да хейтя лежерно и отпускащо. Признавам си. Не съм го крила никога...толкова си мога Satisfied
Иначе предаването НЕ го гледам.
Под нивото ми е, разбира се...
Joy

# 838
Тези звИзди ги хейтя с кеф и викам "Пази Боже", че имам две момичета.

# 839
И на мен ми идват малко в повече коментарите за външния вид откъм телосложение,  лице, бенки.. както и за недокоокосменото теме на Витя.  Косопадът е труден момент за мъже...и за жени. Много е тежко за самочувствието (личен опит). Като цяло смятам, че не е редно да се критикуват неща, над които човек няма контрол, но всеки си е с различни разбирания. Понякога просто е прекалено. Никой не е перфектен и дори тези, които го твърдят за себе си, го знаят.

Общи условия

Активация на акаунт