🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 381
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 810
Ох,rosi81 право в сърцето ме нацели с Джо. Heart Eyes Така ѝ завиждам на Вергара,хич не ми е приятна! Joy
При наш Витко няма такъв сексапил..най малкото Джо е 1,96 см.

# 811
Има много за ядене, гладни няма да останат.

# 812
Let the fight begin.. а аз все още си чакам калните борби Joy
Прочетох "калните бобри" и за миг настроението ми се подобри Grinning

# 813
Нея не само покани първа ма среща ,но и я нацелува тогава 😆

Людмила е била на среща - бяха на балкона на някакъв ресторант.

# 814
Значиии, идвам с клюка за Витко и родителите му от една моя приятелка, която се оказа, че има апартамент в блока, в който е живял той с братята и майка си.
Каза, че майка му е много добра и мила жена, а той и братята му са много добри, кротки и възпитани момчета. Винаги усмихнати, поздравяват, готови да помогнат. Много го харесват в блока, където е апартамента на майка му. Апартамента се намира в Дружба 1, близо до 69 СОУ и пазара.

# 815
В унисон е с това, което гледахме в Търси се, хубав човек е явно. Предвид всички щуротии вътре, си се държи на ниво.

Жалко, че е тръгнал по пътя на популярността и бързата кариера. Оттам чисти не излизат.

# 816
В унисон е с това, което гледахме в Търси се, хубав човек е явно. Предвид всички щуротии вътре, си се държи на ниво.

Жалко, че е тръгнал по пътя на популярността и бързата кариера. Оттам чисти не излизат.
Поне някой лев да вземе.

# 817
Мечтая си, на стълбите да ме приклещи някой левент, и да ми разплете страстно търлъка. Шест пъти...Joy

Направи ми вЧепетление, когато Витко каза за мечтата си - пак той беше в пасивна позиция - някой на него да му разкъсал ризата, на стълбите, нале...изведнАж. Но не каза че той ще разкъсва нечии ризи и гащи, или аз поне така го чух....пак ще чака някой друг да му върши работата...
🤣Преди или след като си претакала зелето да те срещне някой на стълбите към мазето? И няма ли да ти е жал за най- хубавия ти пеньоар на баклавички?
Иначе по темата: Виктор е силно влюбен …. в себе си . Трудно приема ролята на ловец и джентълмен, личи си ме не е съвсем спонтанен и естествен. По- скоро му допада жена тип “мама”, отколкото тип”Лолита”
... Докато носи към казана бидона с остатъците от зимата ... Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 818

Имам една молба към хората, които могат да направят гиф(т)че на момента, в който Виктор подари роза на Александра и след това дадоха физиономията на Виктория.
Много ти благодаря,слънце! Още отсега те моля за гиф с физиономии на Бобърка и другите когато Сашка и Витко бягат под дъжда!😘

# 819
За мен Гери е най-хубава външно, но чак пък много умна. И тя е като другите - Блага, Дениз, нали и тя се е явявала на плеймейт.
Да се кълчат по чалготеките, а от вип сепарето да ги ухажват чичковци, това им е живота.
Може да знае няколко важни дати за БГ държава, но е станала певица, пък не може да пее.
Личеше си отдавна, че Виктор въобще не я харесва и направо го дразни със страстните си погледи.

Искам и Блага да си ходи.

Людмила май само мен не ме дразни.
А за най-грознички класирам малкото Вики, Зори Джи, девствената забравих й името.

Александра много дразни пак, те се заяждат, обсъждат я, но и тя квичи като квачка, с поведението си прави скандала още по-голям.
И все пред Виктор е душичка, а иначе..

Марта е време да си ходи също, Деница и тя.

Дениз май ми е най-симпатична, макар да бях изключително предубедена за нея заради покойния Х.Сираков и славата й на труженичка.

# 820
За заинтересованите пускам интервюто с Ния- Косара в "Преди обед". Добре се представи според мен, не харесва чалга разгеле.
Каза че са изрязали изказванията и в Ергенът,явно не са били достатъчно сеирджийски. Спестили са ни и драмите които са имали относно храната и грим и прически 😀
Сашо е един мизоген в тялото на зрял мъж с вид на пубер, не го дишам понякога.

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 17:01 от masala

# 821
Няма да мога да присъствувам на вашата вечеринка, но ще пия едно иракли в наша чест и разчитам да преразкажете колоритно днешното чупене на сърца. Много миЙ важно да разбера Питоня как го разбира това животно щастието. Тя вече е моето духовно и материално гуру.

Доколкото разбрах, под щастие разбира нахалство. Демек, чрез нахалство към щастие (за Ролекси и пр.). Ако не съм разбрала правилно това, което тя каза, моля да ме поправите.

# 822
Срещата на Виктор и Дениз мина добре. Посмях се на раираните му гащета и на "Смело, жено" Но се чудя дали Габриела е изказала мнение за чехличките на Дениз Joy
Днес мисля, че Люси ще си тръгне, но ми се ще да е Блага.

# 823
Гледах  сега Гергана при Цитиридис и в сутрешното предаване. Ами според мен не се излага. Реално във вечерното шоу е с тоалета от клипа. Прави си реклама на новия проект. Нормално е. Щеше да е по-нормално, ако ложеше да пее, де. Като цяло оставам с положително впечатление от нея, без да смятам, че е мега умна. Просто не е безкрайно проста. Нормална, хубава жена.

Какво са говорили тя и Деница срещу Дениз, че е откликнала с тази класна реакция.

# 824
Дениз такъв култ към задните си части, ще падна. Това да ти е гордостта в живота Joy
За такива като нея е създаден изразът "Мълчанието е злато" Уви...

Общи условия

Активация на акаунт