🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 403
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 750
Оставям факта, че са с много голямо самочувствие настрана. Не е ок човек да се мисли за повече от другите. Но някак не ми е приемливо да се обсъждат хора и да се възмущаваме как някой имал самочувствие да се показва без грим. И защо да не се? Аз пък конкретно за това ѝ се кефя. Пак казвам, като изключим поведение и т.н. Такива коментари за външен вид, брадавици, лош вкус за облекло са ми крайно нелепи, уви, присъстват и в ежедневието.

# 751
Прави ми впечатление, че Виктор докато действа с някои другите жени по- интимно ( целувки и прочие), Капитонова не се наема да я целува. А уж е една от ,, фаворитките”. Или и той не я понася, или да са се уговорили без такива, че чичко- паричко я гледа.

# 752
Влизам да си кажа и моето мнение за вчера, и се връщам да ви чета:

1. Дениз - срещата им мина много интересно и приятно. Определено вече разбирам защо я харесват мъжете - тя е усмихната и приятна за разговор, не натоварва, а искрено се забавлява, което я прави приятна за компания. И въпреки това Виктор я харесва само, като позната/приятелка. Нямаше никаква химия между тях

2. Александра - значиии, тази целувка на пейката беше, като от романтичен филм. Много ми хареса. А преди да я целуне, Викито така я гледаше, че щеше да й скочи, ако нямаше камери. Като хищник. Определено апетита му към нея расте и то сериозно.

3. Скандала - ами Александра си беше изцяло виновна. След целувката и розата набра сила, отделно чувстваше подкрепа и от Гергана, и сътвори лишен от всякакъв смисъл, и логика скандал. Защо й трябваше това - не ми е ясно. Можеше да си замълчи и да го подмине - все едно не е разбрала. Много лош ход от нейна страна, защото сега, като остана сама, направо ще я разкатаят.

4. Виктория - днес специално ще изгледам пак частта, в която Виктор взима розата и я дава на Александра. Направо побеля от злоба това девойче. Много ми стана кеф

5. Деница - тази жена не е на център нещо. Виктор бил с Дениз, ама си мислел за нея, тя била конкуренция и т.н. Е толкова пък да няма усещане за нещата, направо не мога да повярвам. Вече започва да става смешна и жалка. Не й отива.

6. Марта - сети се тя накрая да гони Витко, ама изпусна влака - той си падна по Александра. А в началото я харесваше. Сега мисля, че и да започне да го гони, там нещата вече са приключили.

# 753
Скрит текст:
Някой разбра ли кой е този каньон?
Дефиле Съклъкент -Saklikent gorge

Мисля че е каньонът иракли..нещо такова беше Joy
Тета,аферим машала,това е! Виктор ираклито му е второто име!😀

# 754
Аз да попитам, ако някой зне да каже - по време на снимките ли си е избрал коя да остане или са останали 2 - 3 и чак след излъчването на всички епизоди, ще си избере една от тях? Т.е. финала и победителката по време на снимките ли са се състояли или ще има окончателен финал на живо, след излъчване на всички епизоди?

И довечера пак ли ще гони някоя?

# 755
Да не ми се обидят феновете на "50 нюанса сиво, по-сиво и най-сиво", ама това е едно посредствено тъпо книжле, хванах уртикария още на първите страници и я изоставих... И на туй му викали любоФФ на всичко отгоре(((
Виктор сигурно са го накарали да ги пита за секса...
Честно да си кажа, имам чувството, че е много отегчен и уморен и даже почва да преиграва с влечението си към Александра - нещо ми се вижда не много ентусиазиран. На Марта се зарадва повече.
И наистина вярвам, че в компанията на Деница и Дениз си почива от претенции, истерии и мераци.

# 756
Е, то е класика в жанра - в библиотеката на кифлите задължително присъства Паоло Куельо и 50 нюанса сиво. Изненада щеше да е ако не беше го споменала.

# 757
Мечтая си, на стълбите да ме приклещи някой левент, и да ми разплете страстно търлъка. Шест пъти...Joy

Направи ми вЧепетление, когато Витко каза за мечтата си - пак той беше в пасивна позиция - някой на него да му разкъсал ризата, на стълбите, нале...изведнАж. Но не каза че той ще разкъсва нечии ризи и гащи, или аз поне така го чух....пак ще чака някой друг да му върши работата...

# 758
Аз да попитам, ако някой зне да каже - по време на снимките ли си е избрал коя да остане или са останали 2 - 3 и чак след излъчването на всички епизоди, ще си избере една от тях?

Защо мислиш, че някой изобщо му е дал правото на избор? Която му кажат, нея ще избере.
Гледайте театрото и не се вживявайте толкова. Simple Smile

Много ми е любопитно тези, които се прехласват по книгата за нюансите, дали изобщо са я разлиствали, или са се задоволили само с филма? Съмнявам се да са от хората, които обичат да четат...

# 759
"Нормално ли е един човек да си рисува на ръката", каза лицемерката, която продава ритуали за внезапно печелене на пари.
Точно това си помислих, докато я гледам как се пени.
Попаднах на един клип на психоложка, която анализира гримасите на Виктория и според нея физиономията тип "мирише ми на л@йно" е свързана с голяма неудовлетвореност. Май е права. Рядко злобен човек ще излезе.
Щях да падна от смях като видях бележката на Блага. Ниво седми клас. А защо на английски?
Дениз по бански хептен едра ми се видя, даже върнах два пъти, за да се уверя. Нещо странно има в корема и позата на ханша.
Скрит текст:
Днешният епизод ще е хептен леене на злоба.
Да си ходят хипопотама и джуджето, крайно време е.

# 760
Ох, хайде пак Александра ще лапне микрофона... надявам се сега все повече хора да виждат защо вътре не я харесват.
Ако бях аз вече да съм и набила два шамара на тая откачалка Виктория, Александра пак се сдържа....

# 761
Май финалът наближава. Днес залагам на Люска, че ще си ходи. Като гледам снимките на Деница в инстаграм - или здраво ги обработва или е минала тотален ремонт след предаването. Нищо общо няма. 

# 762
Сашка се усети как да изкара истинското лице на Виктория и се възползва на макс. Видях истинска злост в бобъра. Злобни са повечето,даже донякъде е нормално в ситуацията в която сами са се навряли. Но във Виктория има истинска лошотия,което е много по-плашещо от всички небивалици,рисунки,карти и проповеди на Сашка.
Най-противни са Люса и Блага.Едната грозна и злобна,другата тъпа,с лице и характер на пекинез.
Деница ми е жалка.
Дениз е хамелеон,аха-аха да кажа,че не е много зле и се прояви.
Марта е хубава и лежерна,бичи айляк яко и ненатоварваща.
Сашка е абсолютно фалшива.
Виктория е зло!
Виктор е пут** маринкин на все фона на мускули,плочки и усмивка тип 38 зъба са ми в излишък.
Има някаква химия между него и Сашка,която ще избухне и залезе за три минути и половина.

# 763
Относно изказването на Александра, че обичала секс тип "50 нюанса сиво" - убедена съм, че не е вярно. Те всички хубаво се оглеждат в този фил и се опитват да се изкарат толкова страстни, колкото героите в книгата/филма, обаче я да ги върже и да ги подкара с камшика, да видим колко от тях ще устискат. Ръсят клише след клише, само за да се изкарат по-сексуални, отколкото са. Да си страстен и да обичаш да правиш импулсивен секс на нестандартни места е едно, да те връзват и да те бият с камшик е нещо съвсем различно.

# 764
  • София
И на мен не ми е красива Гергана, не разбирам всеобщия захлас. Въобще не съм изненадана от избора на Виктор, той всяка ще предпочете пред Гера.Тя го отблъсна и погнуси с долнопробните си налазвания и той изпитва физическа непоносимост към нея.
Скрит текст:
Аз също виждам много цигански черти в лицето ѝ. Бих я нарекла симпатична, но това прехласване просто ми е прекалено. Люса пък има някакъв потенциал да изглежда добре, веднъж с една червена рокля и пусната коса, направо беше хубава. Тя се загрозява от падналите клепачи, идиотските гримаси, пискливия глас и неприятния характер.
Недей и ти като Людмила и Деница да вярваш, че Виктор много ги харесва и затова ги държи там.
Гергана и Виктор са прекарали добре заедно на брега и въпреки, че на нас не ни дават почти нищо от от тези срещи, тя сподели, че той умеел да предразполага и са си говорили за много лични неща. Отношението му към нея се промени, нейното също и не само към него, но и към останалите - балансираше.
Сценаристите, след като разчистиха и последните две които бяха само за фон, нямаше кой друг и хоп, Гери вън. Другите са главни действащи лица в пиеската, а и всеки който е на страната на Александра, си заминава.

Общи условия

Активация на акаунт