🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 411
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 735
Виктор снощи ако се беше разгонил. Аз все още съм за Александра. Има си странностите, но на нейно място всеки би изчаткал при тоя тормоз.

# 736
  • София
missNoir, вдигната коса, не й отива.
 В сравнение с другите в харема, може да се каже, че изглежда най-добре.
 Хареса ми с грима. Зъбите са й проблем и няма да е лошо, да ги пооправи.

Викито и ТЯ там да прави грим, ама отпадна в този епизод

от 2011 била в България, но започнала да говори български през 2017, че иначе не я взимали на сериозно, заради руския.

# 737
  • Варна
Mari_mar, сигурно си права.

Аз не я харесвам, защото прекалено много ромско виждам в нея.

Като е намазана с грим, има леко туширане, но без грим...

Не казвам, че е грозна. Казвам, че не е по красива от останалите. Айде, от останалите изключвам Зори Джи и Людмила.

И в комплект с магистрално-труженическото й поведение и налазване върху Виктор, съвсем ми олеква и дори познанията й, не могат в моите очи да я издигнат.

Да не говорим, че не носи отговорност за действията си. Другите я били накарали, другите я подстрекавали, другите я настройвали.

И ако това е вярно, Герганата не е пич да каже:
Да, вярно е, но аз сама съм си виновна, защото се поддадох!

# 738
Някой разбра ли кой е този каньон?
Дефиле Съклъкент -Saklikent gorge

Мисля че е каньонът иракли..нещо такова беше Joy

# 739
Mari_Mar ,благодарности за линковете.. Flowers Tulip Добре,че ги качваш сутрин,защото ако снощи бях видяла Людмила-нямаше да мигна...Laughing .Достойна за "Кошмари на Елм стрийт"!

# 740
Непрекъснато ги класираме по красота, но по-интересно е да изберем коя е най-грозна. Според мен първенството се пада на Людмила без никаква конкуренция! Поведението и подсилва физическата непривлекателност и я прави изключително противна. На второ място -  Дениз без грим! Аз такъв контраст никога не съм виждала през живота си, сякаш е напълно различна жена. В тялото ми прилича на кобила. Нейната злоба и простотия допълват образа и. На трето място -  Теодора. Грозноватата визия се допълва от неприятния мъжки глас, който сякаш излиза от фуния. И на четвърто място - не мога да не спомена любимата ми Зори  Джи. Не мога да я разбира тази жена - има толкова много пари, а не се е погрижила за носа и зъбите си. На всички други могат да се намерят някакви кусури, като на всеки човек естествено, то тези четирите са ми фаворитки за грозници ергенки 😀

# 741
Дениз се чудя как има самочувствието да се показва без грим?
...и с този задник...
Продуцентите отдавна се опитват да ни представят в благоприятна светлина Дениз и като чета тук - получава им се. Аз обаче помня кавгата в басейна и кой я почна, така че номера на "продуценти, сценаристи и режисьори" няма да мине. Ясно? Не сме с биополярно разстройство все пак в двете полушария.
Не знам какво помниш, но кавгата я почна Сашка.

На Гергана поведението е толкова магистрално, че убива всичката и хубост. Държи се по-леко и от Блажка.

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 08:22 от Iseis

# 742
И на мен не ми е красива Гергана, не разбирам всеобщия захлас. Въобще не съм изненадана от избора на Виктор, той всяка ще предпочете пред Гера. Тя го отблъсна и погнуси с долнопробните си налазвания и той изпитва физическа непоносимост към нея. Аз също виждам много цигански черти в лицето ѝ. Бих я нарекла симпатична, но това прехласване просто ми е прекалено. Люса пък има някакъв потенциал да изглежда добре, веднъж с една червена рокля и пусната коса, направо беше хубава. Тя се загрозява от падналите клепачи, идиотските гримаси, пискливия глас и неприятния характер.

# 743
Дениз се чудя как има самочувствието да се показва без грим?
...и с този задник...
Продуцентите отдавна се опитват да ни представят в благоприятна светлина Дениз и като чета тук - получава им се. Аз обаче помня кавгата в басейна и кой я почна, така че номера на "продуценти, сценаристи и режисьори" няма да мине. Ясно? Не сме с биополярно разстройство все пак в двете полушария.
Не знам какво помниш, но кавгата я почна Сашка.

Няма как да се сдържиш, ако знаеш, че те обсъждат и не намират смелост да ти кажат някои неща в лицето. Винаги е по-лесно да се говори зад гърба на хората. Долнопробни са Людмила и Виктория. Жалко е това, че те си мислеха, че хората няма да харесат Александра, а те всички паднаха под нейното ниво и зрителите се отвратиха от тях.
Аз лично гледам предаването заради химията, която се усеща между Виктор и Александра. Ако Алекс си тръгне, спирам да гледам.

# 744
Ами не знам. На мен всички са ми на едно ниво - всяка се излага, както може.

# 745
Какво толкова, че са обсъждали Сашка зад гърба ѝ… така правят хората, когато нещо ги впечатли, а не искат да комуникират или да се конфронтират с някого. Кокошкарстваха си, после Гергана ги изтропа и на Сашка пак ѝ се запали късия фитил.
Сашка па все едно не е знаела, че ще предизвика коментари с тия рисунки.
На каПитонова бесът, че губи е друга тема

# 746
Изгледах епизода набързо, докато пътувах в метрото, и нека ви споделя моите 5 стотинки: Виктор е яко разгонен и тъй като вече му е ясно, че няма как наистина да избере никоя от жените там за реалния живот, е решил поне да се отдаде на нагона и да бодне чушлето. Очаквам да го направи минимум с Александра и Блага.
За Питона вече разбрахме, че се възбужда само при вида на кола, Шанел, Ролекс и тн.

# 747
Няма как да не се е разгонил Grinning два месеца кара на сухо, а иначе на ден по няколко пъти е топвал...
Все пак за него сексуалността е над всичко останало

# 748
Няма как да не се е разгонил Grinning два месеца кара на сухо, а иначе на ден по няколко пъти е топвал...
Все пак за него сексуалността е над всичко останало

Ако е така защо не ги избира по сексуалност? Гери, Блажка.... май и той не збае какво иска.

# 749
Ако можеше, щеше да ги мине като бройка..за друго не става поне Блажка

Общи условия

Активация на акаунт