🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 433
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 765
Витко може и да е разгонен, но по-скоро си мисля, че ги подготвя психически, тъй като не остана много и трябва да знае кои имат потенциал да паснат на следващата фаза. Не върви да им говори "Нежна си като порцеланова чаша" и после "Ела да ти пръсна сервиза", нали.

Освен Блага и Гергана, Людмила нали също уж му разправяше колко била сексуална. На нито една от трите не обърна внимание във вчерашния епизод.

# 766
Какво пишеше на листчето?
"All I need is your rose tonight" Grin

# 767
Ох, какво е това облекло от Гергана у гръко... "облекло". Как може да се изтипоса по сутиен, никаква класа. Остави малко на въображението, бе моме.. не се прай така😀. С такива тяло една готина рокля ще и стои уникално,  но чалгата, за жалост, е повече от жанр.

Виктор ме дразни много вече. *бати дървото е, добре че са момичетата да върви разговора. Реакциите и интонацията му ми напомнят, както когато дете ти покаже драсканицата си.. и ти реагираш  с "Уау, колко е хубаво". Стилът му е too much метро/гей (поне за мен). Не дай си боже облече суичър и изпусне да подчертае я бицепс, я 5тата плочка.

Виктория как па решихте, че е асексуална и тн. Просто не го харесва. Не е тръгнал да я целува, защото тя очевидно не го желае. Марта к'ви ги дири там.. явно не е да си почива, при все че винаги  изглежда сякаш сънят е дефицит.Деница май радиацията и е дошла в повече. Тая жена нема връзка с реалността.

Ох нахейтих ги, избих малко комплекси,  сега се чувствам по-добре с нещастния си живот без ролекси и шанел.

# 768
Сега гледах Гери по БТВ.
Момичето е страхотно. Красива и умна, това трудно ще го преглътнат хората. Животът на хора като нея не е лесен. Друго е да си красива и тъпа. Тогава е много лесно да се реализира човек. Ако си грозна и умна, пак ще постигнеш сравнително лесен успех, защото се очаква умните да са грозновати. Обаче красива и умна...животът е труден, защото освен красота, можеш и да мислиш и да разбираш и анализираш света около себе си, в т.ч. човешките взаимоотношения. Трудно е. Мъжете вечно ще се домогват до тялото й, а тя ще се опитва да им доказва умът си, а пък жените ще й завиждат неистово...

# 769
  • Бургас
Проблемът на Гергана не  е, че е умна и красива, а че е със свръх самочувствие и непремерено поведение. Класа, класа няма - евтинее...

# 770
Оставям факта, че са с много голямо самочувствие настрана. Не е ок човек да се мисли за повече от другите. Но някак не ми е приемливо да се обсъждат хора и да се възмущаваме как някой имал самочувствие да се показва без грим. И защо да не се? Аз пък конкретно за това ѝ се кефя. Пак казвам, като изключим поведение и т.н. Такива коментари за външен вид, брадавици, лош вкус за облекло са ми крайно нелепи, уви, присъстват и в ежедневието.
Обсъждаме външния им вид, защото те точно това искат. Нали затова са отишли там - за да си показват лицата, фигурите и тоалетите, а не да правят тестове за интелигентност. Друг е въпросът, че коментарите не вървят в посоката, която на тях им се иска.

# 771
Проблемът на Гергана не  е, че е умна и красива, а че е със свръх самочувствие и непремерено поведение. Класа, класа няма - евтинее...

По-скоро се опитва да е комерсиална. В днешно време сексът продава. Тя се е насочила към шоубизнес, но с тази външност трудно ще я възприемат насериозно за друга роля, освен на секссимвол. Така че, изборът и е ако иска да работи зад камера, а не пред камера, да се обере, да сложи очила, да махне гримът и предизвикателните дрехи. Ако ще работи пред камера си е ок както изглежда в момента, особено в чалгасредите. Но тогава пък ще страда от духовно падение.
Както казах, трудно е за една жена да е красива и умна. Трябва да намери подходящ човек, който да я подкрепя на 100 процента, а такива е трудно да намери човек в днешно време (нещо като Магърдич за Кремена). Обаче мъже с оскубани вежди колкото си искаш...

# 772
Моля се днес вече Людмила да пътува 😭

# 773
Ами тя Блажка според мен е готова, когато кажат да се мята в леглото на Виктор. Ама явно той не ще. Иначе честно казано нямам обяснение защо се заседя дотук. То ревовете се изтъркаха.
Виктория е права, че не би се продала толкова евтино да прави секс с него по ТВ. Проблемът май е, че тя осъзна какъв му е портфейла и в реала също не е навита. Joy
Честно казано освен Блага, може би само Алекс би се навила във формата. Което не говори много добре за нея.
А Цитиридис каза на Гери, че според него си е тръгнала, защото е приятелка на Алекс. Това е така, но според мен редът и беше и по-рано, но понеже обърна монетата и се сближи с Алекс поостана. Вкараха малко интрига и с нейно участие. Иначе Виктор отначалото не я хареса. Даже се плашеше и дърпаше от нея. То не е и само до красота. С някои жени просто не може да си пасне.
Иначе Гери за мен влезе да се рекламира и да и потръгне в музикалния бизнес. Обаче глас няма.

# 774
Гергана (едвам я познах)
Скрит текст:
И тази в темата е обявена за най красивата !
И тя се смята за най красивата !
Ако тя трябвало да избира, себе си щяла да избере!

Гергана тук много ми прилича на една съфорумка, от чиято красота и визия много хора се възхищават. Relieved

В интерес на истината, на тази снимка може да се долови някакво симпатично излъчване.

# 775
Стига, бе хора! Умна … Гергана? Колко ум се иска да се изтипосаш точно в това предаване и да се показваш пиян в сластни пози пред цялата му аудитория. Все си мислех, че критериите за ум са други. Това, че не е на дъното, на което са останалите не я прави умна. Едноокия в царството на слепите е работата.

# 776
И аз я гледах сега, добре.. сложила е повече дрехи за ранните часове. Освен това си противоречеше, не обичала да обижда, пък какво беше това с джуджетата и хипопотамите. Още нещо каза в противовес с представянето си, ама забравИх какво. Сори, ма не ми е толкова дълбока.. емоционално. Ако беше чак пък такава умница, можеше да използва красотата си по-умело. А тя к'во.. снима софткор клипове (по ваши думи, не съм си го причинявала, неудобно ми е). Та по тази линия, Виктория се справя по-добре.

А Сашо как я гледаше като се сложи с него под един знаменател с "ние актьорите" 😂.

# 777
Той пък Мамин Сашко щото е голям актьор...
Гергана не е обиждала в лице някоя от шоОто, мисля....коментарите зад кадър са друго нещо. Но в директен конфликт с грозни думи и епитети, не е влизала, мисля....

# 778
Стана ми странно защо покани Дениз на среща от отново след като Сашка беше наред. Пък и нали я харесва уж. А не я е канил от сумати време. А и тяхната среща беше доста скучна, ровеха и се шляеха по един плаж цял ден. Програмата на Дениз беше много много по интересна, не би ли трябвало да искаш да споделиш това преживяване с някой специален за теб човек. На Дениз явно не налита и физически, не е и пробвал да я целуне. Друго за което обърнах внимание е че Дениз май нито веднъж не сложи подарените обувки, а сега на тази вечеря би било хубав жест .

Гергана вчера про Цитиродос не ми хареса нито как беше облечена нито от изказванията и. Нямаше класа нареждаше някакви приказки като на кафе с приятелка. Видя се въпреки заучените факти няма голямо интелетуално развитие.

# 779
Причиних си снощната серия. Всичко сте изкоментирали.

Най- забавно ми стана от целувката на Марта с Витко : D : D : D

Като 10 годишно тийнче цвилеше завалията " Уоуууу, Уааааа, АААА" ахахахах

Мартето не ми харесва, добре се усети да го цунне, че да остане на курорта още малко.
Мисля , че мъжът и е зарязал, в никакъв случай тя него.

Деница ми звучи като трактор. Наранява моЙ слух.
Люса вреди на моИ очи.......

Положението е мяУ - Бау - чаЛ

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 12:33 от boroboro

Общи условия

Активация на акаунт