🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 460
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 720
А някой знае ли какви са тези карти? Че Александра се обиди и скочи да ги брани малко сектантски наистина?

# 721
тя заради тях е толкова неадекватна в комуникацията и реалния свят. картите като ти казват розовости и некой ти спука балона - лошу

# 722
На мен пък ми стана странно, че Алекс призна за BDSM предпочитания. Направо тежката артилерия:)

Като започнат да се правят на много страстни с 50 Нюанса Сиво, направо стават смешни. 😅  Алекс е минала покрай bdsm сцената. С нейното поведение тип "Ти ли ще ми кажеш на мен какво да правя" друго освен topping from the bottom ( постоянно да прави фасони) при нея не мога да си представя.

# 723
тя циври от сичко ама пеесе ниоанса сиву ххахахахахаххахахс

# 724
Тя се опита да обясни, че картите са от нейна приятелка направени и са с позитивни послания. Сега, повечето хора може да смятат това за глупост. Но е смешна реакцията им - ако имаш татуировки и си се изрисувал с някакви символи е ок, но понеже е Александра и си е нарисувала нещо на ръката, обявиха, че прави магии, има проблеми с мозъка, а Блага даже я е страх да спи при нея...
На този етап вече Александра наистина може "да прави каквото си иска" Grinning , Виктория и ко нямат никакъв шанс да излязат чисти.

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 02:30 от roundelle

# 725
  • София
Според мен Витю не смее много да ги подпипва, защото рязко ще му отеснеят панталоните.

# 726
Деница просто не се грижи за външния си вид и няма вкус, според мен. Кожата и косата и са в ужасно състояние, затова е толкова състарена. И не е особено интелигентна, защото бавно загрява в много ситуации.
Викторио и странните му избори дори няма смисъл да ги коментирам вече...
Аз доколкото разбрах от спойлера за днес една от дамите по собствено желание си тръгва?! Нещо съм недочела.

# 727
Току-виж, подлъгал се Витю и почне да я пошляпва, пък тя ревне,  че ѝ взема ролята. 😄
Александра си е Александра - с всички средства, само да е център на внимание.
Според мен Марта е решила да си ходи и финално да ощастливи Виктор с целувките. Заслужил си ги е, определено я държа на пиедестал през цялото време.

# 728
малко като във филма точно дет изглеждаше като че тя трябва да го пошляпва

# 729
От страницата на предаването във фейса

Joy

Гергана трябваше да й дадат ролята на анализатор и подсрекател/ манипулатор, че има акъл за това, а не на фатална жена, която да плаши Витьо Шестте пъти.

Бях решила да спра да го гледам това предаване и чак се ядосах, че се изкуших да си пусна днешния епизод, но само за последното изказване на Гергана заслужаваше. Резюмето на ситуацията беше просто безценно Joy Joy Joy

# 730
  • Ню Йорк

Тя това го каза, само за да му се натегне.
Виктор в общи линии каза на всяка една какво мисли за нея:
На Деница, че я усеща като приятел, с който може да споделя.
На Виктория, че я намира за студена.
На Сашка, че не мисли, че е достатъчно разкрепостена.
С реакцията си към Блага показа, че не се интересува от нея, но ще е джентълмен до края.
Беше на път да обясни на Марта, че чуства, че тя не е свободна и затова тя реши да го нацелува. Иначе щеше да е пътничка.
Дениз явно много я харесва, но там според мен, самият той не е наясно какво би се получило, какво би искал да се получи. Много му е приятно с нея, но някак си мисли, че го работи и тя.
Люса епизод след епизод затвърждава позицията си на храстче.  Моите прогнози за следващата заминала са за нея.

# 731
Гергана (едвам я познах)
Скрит текст:

# 732
  • Sunshine state
Жалко, че Гергана си тръгна преди Люса. Прилича ми точно на Гаргамел от Смърфовете.

# 733
  • София
ЕПИЗОД 20

Дениз за Гергана, как се била напила,
какво е говорила за Виктор...

ПРОМО

Деница толкова си повярва, че е спечелила сърцето на Виктор и той само за нея мисли, че започна да се държи като психопат и скоро ще задмине, Дениз, Людмила и Питона.

Виктория: Наглост, е второто щастие!

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 08:01 от Mari_Mar

# 734
  • Варна
Гергана (едвам я познах)
Скрит текст:
И тази в темата е обявена за най красивата !
И тя се смята за най красивата !
Ако тя трябвало да избира, себе си щяла да избере!

Общи условия

Активация на акаунт