🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 478
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 675
  • Terra incognita
Гергана не може да пее, жалко е жена около 30- те да се бута в тази индустрия, без каквито и да е данни. Зори Жи на музикалния бранш. Колежката й Ева е същата работа.
Не знам с какво друго се занимава/ препитава, надявам се "пеенето" да е просто ексцентрично хоби.

# 676
Видях снимката на "влажната, смачкана" бележка, дайте ми Смислено обяснение защо е на английски?
Smile Блажка демонстрира, че знае ЕзицИ ли Wink
Има една песен All I need is your love tonight, предполагам rose е вместо tonight .. та така де това е моето предположение 😆 Доста оригинално, точно в стил основно училище.

# 677
Цитиридис и той е отврат. Никакви умения на водещ няма. Гледах няколко епизода и на "България търси талант" (така ли се казваше?) и там се показва като свадлив хлапак.

# 678
Гергана беше и най-красива на коктейла. Да върви да убеждава Витко после, че диша автономно.

# 679
Песента е поздрав за Виктор

# 680
Леля Деница взе много да ме дразни. Седнала замислена с впит в нищото поглед, понеже,видиш ли,срещата била нейна. Моля ти се! И вади едно самочувствие...да я питаш от подпухналите клепачи ли, от черните вежди ли, от флегматичния си изказ ли?!
Наистина ли Дениз беше момичето,което от началото каза,че била с най-хубавото дупе? Ха-ха
Жалко за Герито. Можеше още малко да ги подразни.
Ако бях получила розата така,както Блага получи своята, щях да се срамувам и да се скрия някъде. 😀

# 681
  • Велико Търново
Ако наистина, както масово се тиражира, Виктория е победителката, ще се разочаровам много! Не съм толкова Стара и смотана (34 ще правя), но публично да се награждава итргант, материлист, който дори не говори правилно ми е в разрез с ценностната система. Външния вид не го обсъждам.

# 682
На бележката на Блага прочетох по време на шоуто "All I need is your love tonight", пък сега от вас виждам, че било rose... Егати просията! Joy

# 683
За мен като мъж Гергана е най-красивата, а Ева може би за сериозна връзка. Гергана е мечтата/звездата, за екскурзии, леглото, купони и излизания е супер, но Ева е момичето, което бих представил на нашите. Донякъде и Людмила, но само на тази снимка която цитирах, иначе не изглежда така... Grinning

Рускинята външно е някъде по средата между симпатичното съседско момиче Ева и секс бомбата Гергана. Но е змия и няма да я изтърпя повече от седмица. Много мразя такива характери.

Всъщност Александра и напусналата Вероника също ми допадат, но ми стареят за мои връстнички. Или аз младея хаха. Може би повече биха ми допаднали техните версии на 20-25 години. Wink

Но това като страничен наблюдател, химията привлича и към тези, които не са ти тип...

# 684
Дениз има сериозно предимство пред Виктория, Александра и Блага. Умее да види разговор,има поведение с мъжа, предразполага го.

# 685
На мен пък ми стана странно, че Алекс призна за BDSM предпочитания. Направо тежката артилерия:)

# 686
Някой може ли да ми припомни в скрит текст чии роднини са били в Турция (преди много страници го обсъждахме)? Simple Smile Три Flowers Rose давам веднага!

# 687
Изпуснах епизода днес, някой ако може да обобщи какво съм изпуснала? Давам Flowers Rose. Виктория е пуснала някакъв лайф, ама нямам нерви да я гледам.

# 688
От страницата на предаването във фейса

Joy

Гергана трябваше да й дадат ролята на анализатор и подсрекател/ манипулатор, че има акъл за това, а не на фатална жена, която да плаши Витьо Шестте пъти.

# 689
Толкова се радвам, че се разотиват, че ми е все тая коя хваща пътя.

Общи условия

Активация на акаунт