🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 438
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 795
Толкова с жаленето на Виктор за каквото и да било от мен.
Да си подметка на сценаристи и като мъж да предпочетеш Людмила и Благовеста пред Гергана, пред цяла България… 😆😆😆😆
Абсолютно!
Даже му написах коментар в инстаграм.
И получи ли отговор?

# 796
О да ,това забравих.Оставането на Люси,а не на  Гери пак е ход на продукцията.Убедена съм.Не че откривам топлата вода. Simple Smile

# 797
Добре, де. Аз Гергана също я харесвам, но това от началните епизоди не се отнася за Виктор.
Той нито Люси, нито Гергана харесва. И Блага върви по техните стъпки вече с хленчовете си.
Даже, ако няма намерения към нея - да й казва "Гудбай" довечера, защото много пренебрежително отношение проявява към нея, въпреки кучешката й преданост.

# 798
то като цяло един мъж за 2-3 часа може да ги отсее 22 девойки без проблем

# 799
Епизодът накратко:
Деница си получи вчерашната роза 😒
Виктория 🐍
Марта 😐
Срещата на Дениз и Виктор 😽😽
Деница: ама той сигурно през цялото време си е мислил за мен! 😒
Останалите ергенки коментират срещата 🐍🐍🐍🐍🐍
Деница: не е имало никаква романтика!😒
Дениз и Виктор 😍😍
Сашка раздава акъл и рисува вуду😵‍💫
Блага 😱
Останалите ергенки 🥶🥶🥶🥶🥶
Раздават се рози

# 800
  • Варна
Мари, много ти благодаря ❤️

# 801
  • София
Гергана вчера във вчерното шоу беше потресаваща. Бях на балкона и като влизам в стаята и се блещя срещу телевизора, не мога да повярвам, че се появила по бельо. Мисля си, че тя и Блага са на едно ниво.
Иначе от останалите ергенки май само Люси не е ходила на среща. Това е доста показателно колко не я харесва Виктор. Тя и Блага са пътнички, но и да не стане така, че руската госпожа да си тръгне преди всички.

# 802
  • Бургас
Като споменахте София Вергара и тъй като сме на тема ергени, да ви покажа и нейният "ерген " ,официално номиниран и за най-желан ерген за 2014 -   Джо Манганиело

Ей, тая София никак не разбира от ергени  Joy  за другия сезон да й пратим нашия за размяна

# 803
  • София
Този ергенин и той малко излъскан в салона, ноо Heart EyesHeart EyesHeart EyesHeart EyesHeart EyesRelaxed

# 804
Ах, този Джо... 🤤 Витко срещу него да тича, няма да го стигне.

# 805
Людмила е била на среща - бяха на балкона на някакъв ресторант.

# 806
От целия епизод запомних големия, разплут задник на Дениз, умело презентиран с впити прашки 🤢 Представих си  как би надградила след 10 - 20 години и 2 деца....
Кадър как Виктор и Дениз вървят към водопада, в гръб, един до друг.

ММ: Малии, тая какъв огромен гъз има!

Joy

# 807
Да, на Люса Витко каза, че правел секс по 6 пъти на ден и тя веднага заяви, че и тя също е много сексуално активна.

# 808
Мечтая си, на стълбите да ме приклещи някой левент, и да ми разплете страстно търлъка. Шест пъти...Joy

Направи ми вЧепетление, когато Витко каза за мечтата си - пак той беше в пасивна позиция - някой на него да му разкъсал ризата, на стълбите, нале...изведнАж. Но не каза че той ще разкъсва нечии ризи и гащи, или аз поне така го чух....пак ще чака някой друг да му върши работата...
🤣Преди или след като си претакала зелето да те срещне някой на стълбите към мазето? И няма ли да ти е жал за най- хубавия ти пеньоар на баклавички?
Иначе по темата: Виктор е силно влюбен …. в себе си . Трудно приема ролята на ловец и джентълмен, личи си ме не е съвсем спонтанен и естествен. По- скоро му допада жена тип “мама”, отколкото тип”Лолита”

# 809
Не се подвеждай по терлиците...нито пенюВяр нося, нито съм домакиня, нито задникът ми е като на Денизката....

Довечера не знам ще успея ли да зяпам и аз, ако не..в неделя на поФторението ще да е....Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт