🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 474
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 630
Много жалко, харесваше ми как ги дразнеше Гери. Финалните й коментари като джудже и хипопотам и после как ги показаха една след друга ме уби 😂

# 631
Е, това ако не е сценарий!
Сашка да остане сама.

+100.
Обаче тя вече е по-спокойна, успя да изкара от кожата за момент рускинята пръскаше злоба с маркуча, много се изложи.
  Колкото и да играят роля, завистта, злобата и злорадството много им личи. Алекс може да е досадна и глупава, истеричка на моменти но не съм видяла злорадство на лицето и

# 632
  • Вестерос
Защо, ама наистина защо крокозъбелът Люса е още там 🤦🤦🤦

Бобърът дълбае дъното...

# 633
Толкова с жаленето на Виктор за каквото и да било от мен.
Да си подметка на сценаристи и като мъж да предпочетеш Людмила и Благовеста пред Гергана, пред цяла България… 😆😆😆😆
Абсолютно!
Даже му написах коментар в инстаграм.

# 634
Ако съм на мястото на Александра, изборите, които той прави на коктейлите, щяха да променят мнението ми за него. Вижда, че с Гергана седят заедно, отделени от другите. Надявам се да е сценарий...
Продължавам да подкрепям Александра, защото е няколко нива над тези, с които остана в предаването.

# 635
Тази вечер не познах за Блага или Марта, но за утре си пожелавам първата да си хване пътя 😐😐

Сега ми е интересно като Сашка остана сама как ще се държи с тях

# 636
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Нарочно махнаха Гергана, за да затегнат докрай възела около Сашка. Гаврят се с нея сценаристите яко. Виктор няма и грам симпатия към Люса, дори вече и на зрителите омръзна. Целта е да сринат Сашето и да направят сеир и рейтинг.

# 637
Аз мисля, че следваща е Люси, после Блага(ако се смилят сценаристите над Виктор Joy), после Деница, Марта, Дениз и накрая Виктория и Александра.

# 638
Дойде време и аз да дам своето мнение за тазвечершния епизод.
Този епизод ме шокира! До сега не съм изпитвала толкова крайни чувства, гледайки някой от епизодите в шоуто. Откъде да започна? Първо, според мен Виктория се представя като домашен насилник. Колкото и да не харесвам крайните мнения за нея, сега вече не мога да не ги подкрепя. Тя или е била дълбоко наранена в детството си, или е била боготворена. Само неглижирани или носени на ръце хора могат да бъдат толкова властни. Не мога да не се съглася с Александра, че понеже Виктория не получи роза, за това избухна като вулкан. А не получи веднага роза, защото Виктор така реши. Дразни я.

Второ, вече съм сто процента сигурна, че има сценарий и той се следва. Няма да се учудя, ако се снимат по няколко версии на епизод, като взависимост от реакцията на публиката се излъчва такава, която да поддържа интереса към шоуто. Някои сцени, като тази, в която Блага и Люси отидоха при Деница и Марта на масата, бяха направени като по учебник за реклама.

Трето, Виктор изгони Гергана, а остави Люси? Наистина ли? При положение, че той държи на външния вид, изгони най-красивата жена там. А я изгони, защото стана близка с Александра и това пасва на сценария Александра да остане сама в гнездото на оси.

Дениз не е глупачка. Но не е и красавица.

Тази вечер беше изпълнена със сексуално напрежение, предполагам почерпено от развитието на темата във нашия форум. Ставаме нетърпеливи да разберем кой с кого е спал. Wink

Бих искала да дам висока оценка за актьорските умения на участниците в предаването. Някои от сцените са изпълнени направо перфектно, което означава, че играят себе си пред камера. Браво!

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 23:03 от Odillia

# 639
  • Варна
Нарочно махнаха Гергана, за да затегнат докрай възела около Сашка. Гаврят се с нея сценаристите яко. Виктор няма и грам симпатия към Люса, дори вече и на зрителите омръзна. Целта е да сринат Сашето и да направят сеир и рейтинг.
Съгласна съм.
Изобщо не харесвам Гергана, но трябваше Люса да хвърчи.

Абе, само аз ли не я харесвам Герганата?
Тя била най красивата?!? Алоу, я слез малко на земята. Общака изобщо не ти забеляза красотата.
И тя с нереална оценка за себе си.

# 640
Очаквам с нетърпение епизода утре вечер! 😁 Голяма ревност ги хваща, когато чуват Витьо как кани Алекс с обръщението г-жо Стоянова...
Много ме дразни Люсата! Ей ужасна е! Дано да я махне/махнат вече!

# 641
  • София

Много лошо се вижда. Защо Blaga се е писала така? Много е нелепо.
Поне спомена за плискане на чашата Виктория, явно не се е случило реално, но за миг си го е помислила.

# 642
Утре ще наваксам с епизода, сега включих само, за да видя кой си тръгва ... И не бях изненадана. Сценарий. Александра да остане напълно сама, за да могат всички змии спокойно да съскат около нея.  Иначе няма начин който и да било нормален хетеросексуален мъж да предпочете Людмила пред Гергана.

А Питонът достигна нови дълбини. Наглост е второто име на щастието. 🤯🤯🤯

# 643
  • Разпиляна във въображението
Жените ще се обединят срещу Александра. Смях Simple Smile Жалките им душички ще триумфират за кратко, а Виктор все пак вечерта ще целува Александра под дъжда.

# 644
Ако Виктория остане на финал това ще е пълно безумие…
Нищо общо с това, което Виктор търси.
Днес въобще не трябваше да е в 5цата.

А защо изгони най-умната или по-скоро единствената с някакви basic познания след като са си изкарали добре на срещата - не се знае.

Сценарият е погром!

Общи условия

Активация на акаунт