🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 325
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 930
Ох, Лична драма пасти да яде.

# 931
Личната атака на Деница срещу Питона беше един път. Вероятно първата се бори с някакви вътрешни комплекси свързани с втората, но дефинитивно Виктор има повече интерес, ако въобще, към Деница. Адашката хич не я хочи.
Подозирам от известно време насам, че неприязънта към Питона ще е точката на сплотяване между Деница и Александра. Марта ако си тръгне, Деница също остава сама.
На Питона много ми харесва косата й като е права. И дотам. Алекс беше най-сладка на играта, Дениз също беше хубава. До коктейла не съм стигнала, ама като чета вие какво пишете... 🤣

# 932
Ако мъжът на Марта е бил този, който я е напуснал, сега може като я гледа да изревнува и пак да пожелае да си я прибере. Пък и тя така го хвалеше през целия сезон...

Иначе не знам за сърцата на Алекс и Виктор, ама аз получавам екстрасистули от физиономиите на Бобъра и Люса! Толкова черни енергии са, че чак екранът потъмнява от миазмата!

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 22:19 от ♛𝐵𝑒𝒶 𝒮𝓃𝑜𝓌♛

# 933
  • Terra incognita
За какво намесват децата? Тъпо е.
И бившите. Ами майката може да не е съгласна да развяват името на детето й в предаването, както и нея самата. Пък какво било, пък ала- бала. Не са за пред камери тези неща

# 934
Това с детето на бившата определено е в повече в този епизод. ХубУ, липсва му сигурно, но ТУК едва ли е място да бъде толкова широко обсъждано, където ТО, майка му и останалите, които са наясно, а и ние повечето, които гледаме знаем за кого иде реч. Sad

Днес ще си гръва ли някоя, дори да ни изненада, както казахте все тая кое ще е поред, ама за предпочитане да се отървем от люса, хем нас няма да ни е страшно да гледаме, хем на нея ще и е ок, защото Там с Александра не и е Wink

# 935
Люси е просто страшна за гледане. Ще сънувам кошмари от физиономиите й.

# 936
Сашето защо все се обяснява и обяснява.... Вярно е, че става досадничко.

# 937
Люси е истински грозофил не на визия, а като поведение. То я прави грозна.

# 938
Кви са тия размазани физиономии на Люса?  Само една злобна вещица може да ги направи

# 939
Ама хайде, останаха 10 мин... А обезрозяването???

# 940
Питонова яко изпростява. Много грозно се изразява и само подвиква след Виктор като някоя махленка. Много клАсно!

# 941
Може би съм единствена, но не ме дразни Алекс и монологът й. Мисля, че се чувства самотна, тя е топъл човек и търси път към тях. Не се усеща просто когато говори малко повечко, отделно че е подпийнала. Но не виждам злоба в нея, спечели ме с поведението си още когато се извиних, че в началото я нарекох интригантка.

# 942
Александра наистина има май раздвояване на личността, защо единственият разговор с Виктор е "много е хубаво," много съм щастлива", "как ми харесва" бла бла. Нищо друго абсолютно. А с останалите едни философии, проповеди. Защо на него не смее да му каже нищо в такъв стил. Странна работа.

# 943
  • Разпиляна във въображението
Аз едно не разбирам - толкова ли не могат да сменят темата? Не да влизат грубо, да се прозяват и т.н. Просто да сменят темата и да спрат да задават въпроси на Александра. Филми, музика, пътувания, книги. 100 теми. Дори да обсъдят това около тях - къщата, времето...

# 944
Не ме изненадва, че Александра не е запомнила името на Виктор, все пак когато те са заедно (което се случва рядко) нямат време да се наситят на целувки, погледи, прегръдки и разни други такива хубави неща, а не да сучат глупави изкуствени разговори.

Общи условия

Активация на акаунт