🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 514
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 1 080
Въобще не съм съгласна , че Александра има дефицити и проблеми с общуването. Това, че не може да помни факти не я прави глупава, а е най-вероятно дислекцията, която спомена.

Начинът ѝ на общуване, фактът че има собствено мнение, не се води по течението, учи, чете, и интересува се, е достатъчно показателен.
Че не е кой знае какъв интелект е ясно, но глупава не е.

Оправдание за лошото отношение към нея, което виждаме, няма. Масово вътре са много кофти хора или както Виктор се изрази, кучки. Напомня ми на учищните групички, които са решили да тормозят някой. Еми не е ОК.

# 1 081
Обаче след целувките под дъжда Виктор не налетя да целува никоя друга тази вечер. СлучаЕност?
Ама поне малко да се бяха понамокрили... 😂😂😂

# 1 082
Блага ми се вижда надебеляла в лицето, бузки, брадичка...
Момичетата спортуват ли в това имение, имат ли някакви уреди?

Виктор много държи кой най-много е запомнил за него, браво на Дениз. И за баба му са си говорили сигурно. Дениз е мн хитричка, той не я целува, ама тя тръгва да го сваля.  И Питонка също- няма целувка, ами няма, ще чака.

По сценарий - за детето на бившата на Виктор. И как Виктор споделя с Марта. Даже имената на децата не спестиха. Виктор си я държи Марта, защото му липсва майка му ли, да плаче на някой на рамото, защото и на него не му е лесно от толкова емоции. Е, поне и каза, че е хубава.  Щом му харесва, да си я държи.

Питонката е на принципа да получаваш на готово, всъщност тя се труди в тази насока, то не е точно наготово, дава себе си. За нея това е върховно умение да имаш без да работиш, но тя работи всъщност, тия клипове, за да се правят, това си е работа. Ако се впрегне да запълни мозъчния си капацитет да прочете "Анна Каренина" цена няма да има. Сашка поне се мъчи нещо да учи, макар, че трудна работа, не помни, бели петна има, но стигнала до тази потребност.

Виктор този път искаше да си изясни секса с дамите. Кой държи на секса, кой не държи, да се договорят един вид по колко пъти седмично. Нещо Питонката не я целува и Дениз също, само със Сашето си пасва. Тя с някакъв чар го спечелва, като му каже как си представя секса с Виктор и на него... му става. Сашка е най-близка до него като жизнена философия. Людмила съвсем я е зарязал, макар, че в тяло му харесва, но не я вика на среща, нищо не знае за нея. Блажето също, вече не му е интересна, и нея не целува вече. Кака му Деница наистина му харесва, защото е по-зряла от него. На тяло  го докарва, а той като тренер ще я пооправи. Наистина на фона на останалите мацки, Деница остава спокойна, усмихва му се мило, възпитана е!, настина има един финес само при нея. И ергенчето е забелязал, нея ще си я остави за 4 място сигурно.

# 1 083
И аз недоумявам как продължават да толерират това насилие в национален ефир. Да, вярно е ,че телевизията не е тази ,която трябва да възпитава. Но след небивалата  лошотия и агресия, която имаше след последната "Ферма " все си мислех ,че малко или много не биха го допуснали отново да се случи.Е, нищо подобно !
      Сашка определено не  е цвете за мирисане ,но ми докривя много като сподели ,че от 3 дни с никой дума не е обелила. Говорим ние тук за някакви психолози на предаването. Дали има там на терен такива ? Ако има твърде жалко за т.наr. Продукция .
Никой не я държи насила вътре.. Нито Виктор е спрял да се целува или среща с други, че да вярва, че тя е единствената. Това не е затвор, че да се оплаква, че условията не й харесват, когато е дала информирано съгласие и се е подписала. Животът й не зависи от това да стои вътре, а ако има взаимна любов, не трябва да се притеснява, Виктор няма да избере друга, ако тя излезе Wink

Телевизията отдавна е отстъпила от образователната си роля. Но в нас е решението, как ще възриемаме подобна траш халтура - дали ще й позволим да ни влияе (като слезем на нивото на участниците, каквито коментари има) или ще гледаме всичко като на евтин експеримент.

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 10:48 от Tsugumi_

# 1 084
Виждам някакъв абсурд. Преди време чрез дискусията за дислекЦията се опитахте да ме убедите колко безпомомощна е Сашка, колко не е виновна за незнанието си, за липсата на справяне в интелектуалната сфера, как за всичко е виновна дислексията ѝ, как трябва да я ожалим Сашка, че е тотал щета.
Е, не я ожалих. Снощи пак потвърди, че е глупава. А хората с дислексия, които аз имам в обкръжението си, хич не са като Сашка.
Сашка е обида, ако я сложите под общ знаменател с дислектиците. Сашка си е с увреждания, различни от това, което заявява, но пък с претенции за психолог и преводач. Уж не може да помни, уж туй, уж онуй, пък велик специалист, ментор, обучител. И думите неправилно изговаря, не е само розАво, съвсем не...кое ли не греши тази жена.
Мое мнение и няма да се извиня за него.

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 12:21 от *Камея

# 1 085
Радвам се, че чета все по осъзнати мнения за "изключителната" Сашка. Че ми беше омръзнало от дитирамби за нейната възвишена персона. Пак ще повторя, всичко е сценарий! Включително и симпатиите на Виктор към Сашка(каква любов, какви 5 лв Joy). Нейната роля на жертва, "лошата" Виктория, "злата" Люси и тн. Стига сте повтаряли колко злобна и грозна била, такава роля е поело момичето. Всички други си я гушкат и целуват значи не е такова зло. Както пък не смятам, че и Сашка е зло. Просто в това затворено пространство им избиват балансите.
Виктор си пада единствено по непукиста Марта.
Аз пък много се смях със следенето на всички през прозореца на В и С когато тичаха. И всичките им сръдни за "Госпожа Стоянова", и подвикването на Виктория - без целувки, да не я изядеш, ти вън.. Не виждам злоба, а игра и забавление. И съм сигурна, че девойките са го приели по този начин и с желание всяка е приела ролята, която играе в момента.
А тук вземане насериозно всичко, лагери, караници, клетви, обиди.. 😁

# 1 086
Преводач ли била Сашка, тя една дума не може да запомни.

# 1 087
Направо ме умилява надеждата на някои,  че Сашка ще се коригира и развие. Става,  ама ако беше на 20+, а тя е на 30+. Липсват ѝ важните за всеки що-годе интелигентен човек десет години. До сега не учила, не добила базови умения,  но сега си открива дефицитите иии... Не,  че не допускам някой в по-късен етап да се развие,  но при нея не виждам нагласа за това. Играе си ролята тя,  която, явно,  е добре тренирана и в живота, учи нещо, дето ѝ се струва престижно и вървежно и чака някой да я вземе и обгрижва, както и останалите там. Едва ли има чак такива оптимисти тук,  да вярват, че Сашка ще се издържа с практика. Най-много да поинфлуенсърства с "уменията" си.

# 1 088
За Фермата може да се каже, че всичко е сценарий. Тук кои са сценаристи? Злобата и омразата, която лъха от тези жени, си е съвсем автентична.
И се усеща привличането между Алекс и Виктор. Може да е просто страст, но така или иначе я има.
Някой може ли да даде линк към въпросника за втория Ергенин?

# 1 089
Колкото и да са ми неприятни всички образи в шоуто (казвам образи, защото това са роли, които играят – в действителност може да не са точно такива момичетата и момчето), снощи искрено ми дожаля за тях в сцената с розите.
Зарязаха ги да висят като мокри кокошки под дъжда, без да знаят какво да правят с розите, подхвърлени им като на кучета. Много унизителна сцена. И то висяха бая дълго време, както ми се стори.
Може би Дениз затова се разплака, даже очаквах, че може тя да си тръгне и това да е прословутата сцена с отказалата се участничка.
Но не. Явно все още всички се държат. Добре са ги подбрали – издръжливи на унижения.

# 1 090
Сценаристите са същите от Биг Брадър. 😁

# 1 091
Въобще не съм съгласна , че Александра има дефицити и проблеми с общуването. Това, че не може да помни факти не я прави глупава, а е най-вероятно дислекцията, която спомена.

Начинът ѝ на общуване, фактът че има собствено мнение, не се води по течението, учи, чете, и интересува се, е достатъчно показателен.
Че не е кой знае какъв интелект е ясно, но глупава не е.

Оправдание за лошото отношение към нея, което виждаме, няма. Масово вътре са много кофти хора или както Виктор се изрази, кучки. Напомня ми на учищните групички, които са решили да тормозят някой. Еми не е ОК.
Сашка погрешно е решила, че говорейки на някакви теми (трудно ми е да ги нарека от психологично естество), ще изпъкне някаква нейна интелигентност на фона на всеобщото празноглавие. Нито подходът й е успешен (уж психолог, който дава съвети), нито показва знания, информирснст и интелект. Не борави с професионална терминология, не показва да умее да прави професионален анализ (а ни най-малко) и да прилага това на практика, не  впечатлява с нещо друго освен “култура” ниво няколко книжки, купени на промоция за масовия читател на БДЖ. Това оправдава и нежеланието на другите да я слушат, въпреки че най-хитро постъпва Дениз. Уж много е влюбена във Виктор, а не проявява интерес към личността му. Един факт за него не си налага да запомни. В момента, в който й свирнат да ходи в храсталака и забравя за Ошо и другите гурута, и запретва поли Simple Smile

И преди писах, че е тъжно, събрани уж някакви дами, нагласени и вчесани, за да си прекарват приятно времето, а те стоят все едно на семейна делба и се чудят, колко още по-кофти да им стане. Колкото всяко едно драчене в стил “Женския пазар”, толкова и разговори за Вселената и мистериите на човешкия мозък са “подходящи”, за да подобрят атмосферата между тях. Но, това е материалът, както се казва. В това отношение най-съобразителни са тези, които са над нещата: така или иначе са направили екранно присъствие и реклама, поне да им е приятно времето там.

Много точно мнение, как’ Сийке.

# 1 092
Може би когато бях съвсем млада, се стремях да се адаптирвам, , дори в среда която не е мойта. Даже през ум сега не ми минава да се адаптирвам към хора които са тотално различни от мен. Да бих била толерантна ,  бих се усмихвала учтиво на някои глупости, дори ще пусна шега , но най вероятно ще си изключа звука в тяхна компания.
Ако ме затворят с Блага , Виктория и Люса на презокеански кораб
Та Темите ми с тези трите , да обсъдим тоз онзи аксесоар колко струва ..добре два часа . Да обсъдим злостно някой който не присъства  още два часа ...времето и природата ..един час ами после ...ох колко да е дълбок океана, и колко да е студен ..добре плувам, дребна съм , баш мен ли ще видят акулите..ще поема риска Joy

# 1 093
Преводач ли била Сашка, тя една дума не може да запомни.

Познавам хора с дислексия, дори състуденти. Не че не могат да четат и помнят, просто при тях механизмите са различни. Тези хора не са болни  и нямат нужда от съжаление. За мен предаването е огледало на действителността в България.

# 1 094
AuroraBB,+ 1 и аз добре плувам...какво им е на акулите,,,даже са симпатични в сравнение с компанията Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт