) ,но мисля,че някои неща,които Алекс прави може да са си част от сценария. Например това,че не се справи на въпросите ,за да могат другите да я плюят или вчера уж не му знаеше фамилията ,за да могат да и счупят сърцата и пак да има драми в предаването.В тези моменти имам чувството,че се опитва да го изиграе,но не и се получава съвсем естествено.. Може и да греша де,но ако всичко е сценарии,защо това да не е
По въпроса с bully-то ,аз също съм била в такива ситуации,така че и съчувствам напълно.Не се харесват различните хора обикновено,може да са най-добрите и мили на света и пак ще се намери някой идиот да ги тормози без причина или да завижда.Както някои други коментари споменаха-подобно на ситуации в училище.Според мен и завиждат и злобеят ,защото Виктор показва по-специално внимание към нея.Не виждам нещо кой знае колко дразнещо да каже/прави,за да реагират така.Ако не им харесват темите на разговор,да изберат тема пък те..може за ролекси,подаръци и разкрачвания да им е по-интересно
Тяхната единствена тема на разговор е Александра и колко е зле,явно други теми нямат.Учудвам се как тук има толкова хора,които не я харесват,докато във фейса на 95% поне я подкрепят.На мен по-скоро ми е жал,винаги бих подкрепила някой отритнат,защото знам какво е.'Айде и моето стана ферман..