🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 334
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 1 185
Като Дон Кихот и наш Виктор е “Рицарят на печалния образ”.

# 1 186
Hastar, Блага не е добра. Най - опасна е комбинацията завистлив / лош, проклет / и прост човек.

Не е лоша и проклета. Първична е. Да речем, че не е наблягала върху учебниците. Тя просто отива там, където има полза и гледа да извлече максимума от ситуацията. Не иска да е в сянката на Александра, пожела да остане максимално дълго.
Тя не е като Гергана, която е залягала над учебниците и има по-различно разсъждение върху ситуацията, но и двете решиха да излязат от нечие влияние и сянка. Само си смениха местата.

# 1 187
Не мисля, че някоя там е залягала над учебниците. Напротив, смятам, че всяка е продукт на средата си. Главно лоша среда.

# 1 188
Дами,
пускани ли са в темата линкове за последните епизоди в четв. и петък на Сеира?

Хареса ми новото определение за Бляга " Влага " хаххаха

Може ли да помоля, като пишете дълги постове да оформяте абзаци, че забравям на кой ред на изречението съм , като чета.

Благодаря.

# 1 189
Не мисля, че някоя там е залягала над учебниците. Напротив, смятам, че всяка е продукт на средата си. Главно лоша среда.

Понеже харесвам Гери и видях, че е завършила УНСС специалност "Публична администрация", демек ако трябваше да работи по специалността си, сега щеше да експерт в Министерство на икономиката или на финансите, както и във всяка друга държавна или общинска структура.

# 1 190
Ама станала певица...

# 1 191
  • Sofia
Да, "Рицарът на печалния образ" перфектно му приляга. Simple Smile
В интерес на истината, взе да ми става прекалено тягостно и мрачно в това предаване. Уж трябва да има романтика и happy end, но уви. Дали е виновен подборът или причината е в творческата немощ на сценаристите, не знам, но всичката тази злоба, завист и злъч, в комбинация с АЗ-ът на 90% от участничките, ми идва в повече.
Знам, че копчето на дистанционното е близо, но пусти инат, да докарвам всичко до края..

# 1 192

Странни пръсти... Три пъти връщах да се убедя, че не ми се привижда...

# 1 193
Преди певица - плеймейт.
Виктория вместо мениджър - инфлуенсър.

Не разбрах добре, съфорумка иска от нас дипломи да ѝ покажем ли? Дипломи за психиатрия, психология?
Без показване на официални документи не можем да определим Александра за глупава ли?
Госпожа съфорумката, така възмутена, ще покаже ли своите дипломи и ще обясни ли на базата на какъв свой професионализъм ни мъмри и оспорва глупостта, която видяхме ?

# 1 194
Дами,
пускани ли са в темата линкове за последните епизоди в четв. и петък на Сеира?

Хареса ми новото определение за Бляга " Влага " хаххаха

Може ли да помоля, като пишете дълги постове да оформяте абзаци, че забравям на кой ред на изречението съм , като чета.

Благодаря.
Има ги по-назад в темата,аз гледах снощния епизод.
Честно казано,докато четях последните страници, се чувствах като “кучките” ,когато Алекс включи на режим” психология,практики,течения”.Няма да ви тормозя де,но направо ме заболя главата и отивам да пия едно Иракли.

# 1 195
Не успях да изчета всички коментари (то егаси ферманите Grinning ) ,но мисля,че някои неща,които Алекс прави може да са си част от сценария. Например това,че не се справи на въпросите ,за да могат другите да я плюят или вчера уж не му знаеше фамилията ,за да могат да и счупят сърцата и пак да има драми в предаването.В тези моменти имам чувството,че се опитва да го изиграе,но не и се получава съвсем естествено.. Може и да греша де,но ако всичко е сценарии,защо това да не е Grinning
По въпроса с bully-то ,аз също съм била в такива ситуации,така че и съчувствам напълно.Не се харесват различните хора обикновено,може да са най-добрите и мили на света и пак ще се намери някой идиот да ги тормози без причина или да завижда.Както някои други коментари споменаха-подобно на ситуации в училище.Според мен и завиждат и злобеят ,защото Виктор показва по-специално внимание към нея.Не виждам нещо кой знае колко дразнещо да каже/прави,за да реагират така.Ако не им харесват темите на разговор,да изберат тема пък те..може за ролекси,подаръци и разкрачвания да им е по-интересно Grinning Тяхната единствена тема на разговор е Александра и колко е зле,явно други теми нямат.Учудвам се как тук има толкова хора,които не я харесват,докато във фейса на 95% поне я подкрепят.На мен по-скоро ми е жал,винаги бих подкрепила някой отритнат,защото знам какво е.
'Айде и моето стана ферман.. Grinning

Проблема на старите моми там е, че Александра обяснява със маалко по-сложни думи всяка ситуация, повечето от които са им непонятни и те се напрягат, защото не могат да я рязберат. Блага има една гънка в мозъка да може да ходи без да се блъска и като и видях снощи кривите ръчички и как ги вие тея пръстчета като от локум напраоо припадам 😂. Люса е онлайн търговец уж, но според мен обработва поръчки от някой онлайн магазин и има капацитет на мозъка колкото една гъска. Дениз е проста на държание на моменти, обаче все пак има някаква обща култура, но е зла. А Оная патица руска вече направо като я видя ми идва аз да извадя кръст и тамян. Толкова е нетърпима и безчувствена във всяко отношение, че чак отвращава.

# 1 196
Питона не знам как има очи да се заяжда за картите на Сашка.като тя прави ритуали за пари или каквито казахте глупости,а я било страх да не я урочасат...Rolling Eyes
Всички са един дол дренки там..Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 19:04 от reninel

# 1 197
  • София
О, дипломи си имаме. Александра не е глупава, а е манипулаторка. С Виктория са си лика-прилика, само че са избрали различни стратегии - Александра с позитивистки глупости, а Виктория с агресия. Людмила е от антуража на Виктория.

# 1 198
Минах да прочета мнения във фейса, лееле, само олтари не са направили на Сашка. Ама то мъка, състрадание,  преклонение към нея  и жлъч, омраза, епитети към останалите. Нивото - потресаващо ниско относно грамотност,  речников запас и емоционална уравновесеност. Някой тук спомена,  че във фейса 95% били за Сашка. Нормално, кой би седнал да спори на подобно ниво.

# 1 199
  • при него
Според мен, са й обяснавали на Александра, какво ги натоварва в нейното поведение, просто не е имало сеир в тези кадри и затова не са стигали до зрителите. Мисля, че за да се стигне до там, всички масово да не искат да говорят с нея, явно наистина им е дотегнало.  Може би не всички, но мисля че има момичета, които са се опитвали да й обясняват. Просто Александра не приема и не търпи критика. Разбира се, не е нужно да взима чиято и да е критика под внимание, но може да излуша, да зададе допълнителни въпроси, да покаже че я интересува да чуе, а дали ще приеме е друг въпрос. Не казвам че е лош човек, но за да оцелее трябва тя да се адаптира към средата, а не средата към нея. Също е прекалено чувствителна, което според мен й пречи. Човек трябва да е и малко (а понякога и много) "перде". Не можеш да се връзва и разправя и да иска обяснение, за всяка реплика, която не й харесва. Никой не е длъжен да й дава обяснения за всичко. Може просто да махне с ръка и да смени темата или просто да седне и да ги слуша. Може пък като се позаслуша, като им зададе някой въпрос свързан с тяхното битие, те да се поотпуснат да говорят с нея и така да тръгне разговор. Всеки човек е и трябва да бъде до една добра степен егоист. Но, живеем в общество и трябва да се съобразяваме.
За репликата на Люси, че не искали да я опознават.  За мен това не е тормоз. По-скоро е липса на съобразяване и възпитание и говори за Люси, не за Александра.
За Публичната Администрация на Гери, това беше една много привлекателна специалност, когато се появи някъде в средата на 90-те. С тази специалност, човек може да се реализира и в частния сектор, изобщо не е задължително да отиде в държавната администрация. Според мен, всяко едно висше образование дава доста по-добър кръгозор на човека.

Общи условия

Активация на акаунт