🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 267
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Sofia
Човек не е на работа по 24 часа. Може да е емоционален в личния си живот, но професионално да е доста умерен.  А често е и обратното - от толкова изслушване на работа да иска в личния си живот да е различен и да не се съобразява постоянно.
Да, не е нужно, но когато попаднеш във враждебна среда, се предполага, че трябва да можеш да се възползва от всичките си умения. Simple Smile

# 1 216
  • София
Е, да, тя там е на работа и би трябвало да се владее.

# 1 217
Обаче в скандала с гащите на Блага, Александра не застана точно в защита на събуването, а изрева - спрете, защото МИ писна. Ама коя си ти, че 20 кокошки да се съобразяват, че ти писнало? В един момент се дра да вика по Люса нещо, не помня за какво, скандала с плискането в басейна пак тя го започна. Хубаво си постели в началото и сега - ама защо не искате да ме опознавате. Не оправдавам булинга, прекалиха много, обаче ако бях там, аз също не бих комуникирала с нея, супер натоварващ човек е. Още повече пък като видиш и контраста в поведението, когато е с Виктор. Шизофренично идва малко.

# 1 218
На мен най-лошо впечатление ми направи като  нападна Карина, когато тя се опита да я успокои след случката с банския. Едно си Сашка знае, едно си бае. Ако не си на нейното мнение трябва да бъдеш наддърдорен.

Дениз снощи прояви някакво страшно търпение да ѝ слуша тирадите. Аз като видя, че диалог не върви, ставам и си тръгвам. Ние от Дениз и друго лице видяхме, ама за конкретно снощи говоря. Гледам, че Деница и Марта я избягват без изобщо да се конфронтират. Както и малкото Вики, Ния Косара. Люса как да я хареса като ходеше да адвокатства на Влага. Люса реално не е искала да се кара със Сашка, ама втората яко се постара да влезе с 200.

Много са случаите, в които тя ги провокира. И съвсем сериозно си мисля, че ѝ харесва, защото дори и най-простият човек чисто инстинктивно избягва ситуациите, които го нараняват.

# 1 219
  • София
Мен не ме изненадва, такъв типаж е, нали затова казах, че е нарцистична. Виктория и тя, но при нея злобата е повече.

# 1 220
Щото пък само Алекс е различна. И Дениз не сме видели да крещи "мръсен долен изрод" по Виктор, и Питона и Люса не сме видели да се кривят пред него и да говорят с техните си изразни средства. Айде моля ви се просто.
А скандалът с гащите си беше точно в защита на Блага. И то при положение, че Александра никога не би направила такова нещо, но все пак скочи в нейна защита и даже каза, че за мъж, към когото има чувства, би си съблякла всичко, не само гащите. Друг е въпросът, че не би го направила по телевизията, ама нали я защитаваше. Аз пък бих имала приятел като нея в реала и смятам, че повечето от нас биха искали да има в живота им някой, който би влязъл винаги в защита, независимо от всичко.

# 1 221
Честно казано вече гледам Ергенът с лек мазохизъм (малко като слънчогледови семки или някой тъп сериал, който си почнал и си казваш “Трябва на всяка цена да видя края”). Нищо ново не се случва, което когато е съчетано и с нито една отпаднала е особено досадно. А и поне в началото имах някакви симпатии към някои участници, а в момента всички са ми “под общ знаменател”.
Но да не бъде спам, нещото което ми прави впечетление е, че с Александра Виктор май е нямал особено задълбочен разговор (не помня на морето какво си говориха), но в последно време май при срещите им нагонът взима превес.

# 1 222
Съгласна съм, че единствените хубави качества, които съм видяла в Сашка са свързани с приятелството ѝ с Влага. Искрено я утешаваше на всичките ѝ ревове, искрено се радваше за нея след срещата ѝ. Лоялна беше към нея доста. Най-вероятно тези качества ги има в реалния живот, което ѝ прави чест Simple Smile

# 1 223
За мен е загадка как досега няма много надежден спойлер за случилото се , след като финалът е заснет толкова отдавна.  За Игри на волята например, винаги се знае кой ще е победителят. Тук само за Виктория се спряга, но  с оглед развитието до момента ми се струва абсурдно.
Най-логично ми се струва победителка да е Алекс и след предаването да не се е случило нищо с Витко. А слухът за Капитонова за е пуснат , за да се поддържа някак си интригата.

# 1 224
  • София
Признавам си, че гледам за сеира, затова искам по-бързо да превъртат любовните срещи и сцените с розите.
Външно се вижда, че нашият ерген харесва Александра, най-топли им изглеждат отношенията, а тя съвсем естествено се възползва.

# 1 225
За случката с гащите - Александра заяви, че не одобрява, но защитава приятел, и че насаме би и споделила /на Блага/ мнението си/неодобрението си. Разбира се, че не цитирам дословно, но казаното от нея беше в този смисъл, запомнила съм го, защото ми хареса.
Някой назад спомена за химия между Марта и Виктор. Имам чувството, че гледаме различни предавания. Никаква химия не виждам. За Виктор Марта е по-голямата кака, с повече опит, искащ, търсещ мнението и, рамото, на което да поплаче, и тя съвсем съзнателно влиза в тази роля. Същото би го играла и извън формата. Не им знам отношенията сега, но точно такива биха били в живота. Тя от своя страна го баламосва, за да остане още. Не вярвам на нито една нейна дума за наченки на чувства или харесване в любовен смисъл.

# 1 226
Обаче в скандала с гащите на Блага, Александра не застана точно в защита на събуването, а изрева - спрете, защото МИ писна. Ама коя си ти, че 20 кокошки да се съобразяват, че ти писнало? В един момент се дра да вика по Люса нещо, не помня за какво, скандала с плискането в басейна пак тя го започна. Хубаво си постели в началото и сега - ама защо не искате да ме опознавате. Не оправдавам булинга, прекалиха много, обаче ако бях там, аз също не бих комуникирала с нея, супер натоварващ човек е. Още повече пък като видиш и контраста в поведението, когато е с Виктор. Шизофренично идва малко.
Точно.

Когато бяхме деца, братовчедка ми ме дразнеше тихичко, а аз избеснявах и почвах да плача или да крещя и накрая все аз излизах виновна, нищо, че тя започваше. Нещо такова се получи и в "Ергенът" - Александра е провокаторът, оказа се, че се е скарала с Габи още на първата вечер и затова Габи я наричаше "стара мома" (показаха ни само второто), но момичетата се набиха повече в очите на продукцията и зрителите, защото крещяха и обиждаха грозно.

# 1 227
  • София
Разбира се, че това, което се упражнява над Сашка е тормоз, или тъй нареченият bullying. Но тя е толкова дразнеща за някои потребители, че не могат да се сдържат да нападат други потребители, дори да прибягват до евтинджос манипулации, като етикирането им като "защитнички на Сашка", с надеждата да се почувстват засрамени и да спрат. Напомни ми преди време на политическата тема, където масово се нареждаха потребители, че ако кажат нещо лошо за някоя партия, напременно защитават друга партия. Тъжно е да се наблюдава такава загуба на обективност. Всеки има право да не харесва Сашка, да й се дразни, да я мрази дори. Но има доста хора, които въпреки че не я харесват и също и се дразнят в някаква степен, не са достатъчно заслепени от собствените си емоции, че да могат да си затворят очите за това, което се излива върху нея. В крайна сметка, можеш да се дразниш на някого колкото искаш, но да не се държиш като гамен. Въпрос на лично достойнство, особено ако претендираш да си нещо повече от тъй наречения ти дразнител.

# 1 228
Някой назад спомена за химия между Марта и Виктор. Имам чувството, че гледаме различни предавания. Никаква химия не виждам. За Виктор Марта е по-голямата кака, с повече опит, искащ, търсещ мнението и, рамото, на което да поплаче, и тя съвсем съзнателно влиза в тази роля. Същото би го играла и извън формата. Не им знам отношенията сега, но точно такива биха били в живота. Тя от своя страна го баламосва, за да остане още. Не вярвам на нито една нейна дума за наченки на чувства или харесване в любовен смисъл.

Аз пък виждам точно обратното. Марта се опитва да държи ролята на голямата кака, която дава съвети и подкрепа, а Виктор се опитва да я изкара от тази роля, неуспешно обаче.
Не забравяйте, че Марта я гледат не само бившият и евентуално бъдещите, но и дъщеря ѝ. Малко са жените, които ще му отпуснат края пред очите на собствените си деца, особено ако са в тийнейджърска възраст.

# 1 229
Щото пък само Алекс е различна. И Дениз не сме видели да крещи "мръсен долен изрод" по Виктор, и Питона и Люса не сме видели да се кривят пред него и да говорят с техните си изразни средства. Айде моля ви се просто.
А скандалът с гащите си беше точно в защита на Блага. И то при положение, че Александра никога не би направила такова нещо, но все пак скочи в нейна защита и даже каза, че за мъж, към когото има чувства, би си съблякла всичко, не само гащите. Друг е въпросът, че не би го направила по телевизията, ама нали я защитаваше. Аз пък бих имала приятел като нея в реала и смятам, че повечето от нас биха искали да има в живота им някой, който би влязъл винаги в защита, независимо от всичко.

Точно това в реала изобщо не би й помогнало. По скоро една градивна критика към Блага по би й била от полза, отколкото да защитава безумното й поведение със свалените гащи. Не да й пляска й да й казва браво, а да й обясни, че това е нелепо и смешно. В този смисъл и реакцията на Сашка беше тъпа и затова никой не я оцени позитивно. Аз дори първоначално си мислех, че Сашка и се подиграва, пък то я „защитавала”.

Общи условия

Активация на акаунт