🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 244
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 1 275
Не говорим буквално за децибелите, а за експресивността на постъпката.
А и под "отваряне на устата" се има предвид, че зейва и почва да се обяснява и да напада. Виждано е хиляди пъти. Пример "те са ми обсъждали картите???". Или пък ако не е реплика, то агресията и командването при играта с топките, прераснала в развързване на банския (не бяха първи, но направиха нещо по-красноречиво и грозно от Сашка), скандал, рев...

Хайде, сладки сънища на всички.

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 23:01 от Clouded Mind

# 1 276
Кастингът за Ергена е правен за всичко друго, но не и да се търси свестен партньор на Виктор. Да започна с Марта - отначало ми беше много симпатична, но не може да казваш,че си била майка и си обикаляла площадките, а да си толкова зле в готвенето. Постоянно за този бивш мъж - ми като не си го преодоляла, изживей си го и тогава си търси друг. Виктория - без думи. Смятам, че и Виктор не я харесва. Лансират я, защото тя води за носа другите и става конфликта с Алекс. Всяко едно излизане на момиче е нагласено от продукцията. Изкараха Гери, защото беше по - близка с Алекс, а целта е да я оставят сама. То и затова изкараха първо нейният лагер. Ако трябва Виктор да казва според мен би си тръгнала  Люси. В последно време няма нищо с нея, докато с Гери имаше хубава среща. Блага - толкова глупаво момиче рядко се среща. Горката - държат я, че иначе никой не иска чак толкова Виктор. Дениз - изненадва понякога. Забелязвам, че Капитова не смее да я настъпи за нищо - тя остана с Алекс, счупи и сърцето. Деница - много ми се срина в очите. Типична лелка със самочувствие до небето. Отначало я харесвах, но вече не. Алекс - и тя ме натоварва, но сякаш е една идея по-добре от всички. А за продуцента какво да кажа - като всяко едно негово предаване ни навира едно и също в очите - то не беше Мани, сега пък този скандал с Алекс. Така ли нищо друго не се случва там

# 1 277
На мен най-лошо впечатление ми направи като  нападна Карина, когато тя се опита да я успокои след случката с банския. Едно си Сашка знае, едно си бае. Ако не си на нейното мнение трябва да бъдеш наддърдорен.

Дениз снощи прояви някакво страшно търпение да ѝ слуша тирадите. Аз като видя, че диалог не върви, ставам и си тръгвам. Ние от Дениз и друго лице видяхме, ама за конкретно снощи говоря. Гледам, че Деница и Марта я избягват без изобщо да се конфронтират. Както и малкото Вики, Ния Косара. Люса как да я хареса като ходеше да адвокатства на Влага. Люса реално не е искала да се кара със Сашка, ама втората яко се постара да влезе с 200.

Много са случаите, в които тя ги провокира. И съвсем сериозно си мисля, че ѝ харесва, защото дори и най-простият човек чисто инстинктивно избягва ситуациите, които го нараняват.

Е да де, но нали не забравяме, че има сценарий? Пепеляшка.
А как да се следва сценария, ако няма Пепеляшка и злобни сестрички? Все нещо трябва да се направи, за да изглежда истинско и живо предаването. Приказката е вечна класика, защото се случва и в реалността.

Само сега ми е интересно дали ще се придържат към приказката до края, или ще минат на приказки с неочакван край. За това още не съм вдигнала телефона да разбера коя е победителката. Силна съм, ще издържа! Sweat Smile

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 23:38 от Odillia

# 1 278
Аз си мислех, че съм нелош, долу-горе състрадателен човек, разбиращ и приемащ различните, защитаващ слабите, амааа ... живея в заблуда! Като всички, които смятат, че "Ми туу" е "шит" и истинска гавра с всички, подложени на истински тормоз!
От разговорите и мненията тук разбирам, че съм в дълбока заблуда, толерирам тормоза, даже явно имам проблеми, неадекватни виждания и едва прикрита злоба, липса на емпатия и склонност да се отдавам на групов тормоз над някое невинно, добро и просветлено Алексче...
Посипвам си главата с пепел и преди да напиша признанията си във виновност, изгледах "Хелс китчън" - (едно добро садо-мазо между другото) и там никой не се оплаква, че е тормозен, даже му е кеф да го навикват и той отговаря, "Да,Шеф! Бях свиня! Прости ми, дай ми шааанс!"
СипАх си "Троянска сливова" и поднасям най-искрените си извинения (като включвам всички форумки, които мислят или си позволяват да не ги кефи Алекс Великолепната и са кьорави за факта, че е тормозена системно) на всички чувствителни, красиви и възвисени душевно същества!
Мир да бъде!

# 1 279
Аз си мислех, че съм нелош, долу-горе състрадателен човек, разбиращ и приемащ различните, защитаващ слабите, амааа ... живея в заблуда! Като всички, които смятат, че "Ми туу" е "шит" и истинска гавра с всички, подложени на истински тормоз!
От разговорите и мненията тук разбирам, че съм в дълбока заблуда, толерирам тормоза, даже явно имам проблеми, неадекватни виждания и едва прикрита злоба, липса на емпатия и склонност да се отдавам на групов тормоз над някое невинно, добро и просветлено Алексче...
Посипвам си главата с пепел и преди да напиша признанията си във виновност, изгледах "Хелс китчън" - (едно добро садо-мазо между другото) и там никой не се оплаква, че е тормозен, даже му е кеф да го навикват и той отговаря, "Да,Шеф! Бях свиня! Прости ми, дай ми шааанс!"
СипАх си "Троянска сливова" и поднасям най-искрените си извинения (като включвам всички форумки, които мислят или си позволяват да не ги кефи Алекс Великолепната и са кьорави за факта, че е тормозена системно) на всички чувствителни, красиви и възвисени душевно същества!
Мир да бъде!

Простена бъди, чадо! Innocent
Сега сериозно - когато човек си дава сметка, че гледа телевизия, може да спи спокойно.
А хората, които влизат в риалити формати, според мен са си абсолютни мазохисти. Обаче като не искат да работят от 8 до 5, така е. Пари и слава не се получават лесно.

# 1 280
Споко тя и Алекс се има за такава.. Stuck Out Tongue Winking Eye ама се оказва, че тихо мълком зад камерите ги наритва , бие , хапе , взима им мъжете, изяжда им десертчетата и като види камера изскача с рев.. иИбедните мили кротки девойки, отишли там да търсят любовта , не могат да отворят очите на принц виктор , който ги има за жабки и не знае, че като ги целуне ще се превърнат в красиви принцеси

# 1 281
Скрит текст:
Мир да бъде!

Споко, бе! И аз съм гадина се оказа по описания от теб сценарий. Grinning
Сега като се изповяда на кушетката, дано ти е олекнало. И тук се пие само Иракли/патент teta/ ако искаш да знаеш. Пак си в издънка!

Понятието тормоз  наистина носи много негативно усещане, но самата дума,/ както я произнасят братята роми, а и днес мярнах по нова точно един скандал в Съдебен спор, и пак по същия смешен начин я произнесоха тАрмоз/   вече ми звучи двусмислено. Като Ми туто.
Недей се тармози толкоз, с една дума искам да ти кажа!
В края на филма винаги пише - няма пострадали хора и животни при заснемането. Гледай по-розАво на нещата!

# 1 282
Щото пък само Алекс е различна. И Дениз не сме видели да крещи "мръсен долен изрод" по Виктор, и Питона и Люса не сме видели да се кривят пред него и да говорят с техните си изразни средства. Айде моля ви се просто.
А скандалът с гащите си беше точно в защита на Блага. И то при положение, че Александра никога не би направила такова нещо, но все пак скочи в нейна защита и даже каза, че за мъж, към когото има чувства, би си съблякла всичко, не само гащите. Друг е въпросът, че не би го направила по телевизията, ама нали я защитаваше. Аз пък бих имала приятел като нея в реала и смятам, че повечето от нас биха искали да има в живота им някой, който би влязъл винаги в защита, независимо от всичко.

Точно това в реала изобщо не би й помогнало. По скоро една градивна критика към Блага по би й била от полза, отколкото да защитава безумното й поведение със свалените гащи. Не да й пляска й да й казва браво, а да й обясни, че това е нелепо и смешно. В този смисъл и реакцията на Сашка беше тъпа и затова никой не я оцени позитивно. Аз дори първоначално си мислех, че Сашка и се подиграва, пък то я „защитавала”.
Напротив. Александра си каза, че и да не е съгласна с поведението й, ще й го каже насаме, не пред всички. И със сигурност е говорила с нея, но не пред камерите, за да вади дивиденти от ситуацията. Само негативи понесе от тази защита. Това е истински приятел. Не харесвам някои неща в нея и много пъти съм я критикувала за това и онова, но на черното бяло не мога да кажа.

# 1 283
много мила логика няма гащи долу ролекси заредени

# 1 284
Скрит текст:
В американското и близначки имало, заедно на 1 среща. Grinning Ние си имаме популярни тризначки... Grinning

https://youtu.be/yaKHlDR61W4?t=138
Техния вариант на предаването някакъв по-различен,момите трябва да избират,а ергени много? Grinning Open Mouth

# 1 285
И едните, и другите са един дол дренки. Ама ако от продукцията покажат всичко, без целенасочен монтаж, кой ще гледа?! Ще се види, че ни една свястна няма и ще превключат канала. А така са лагери, доводи, теории. Скандалите без кауза са натоварващи, друго си е и ние като един виктор да се хвърлим да спасяваме.

Иначе, да, не мисля че има интелигентен човек, който да толерира тормоз под каквато и да е форма.

Ама и ми е трудно да повярвам как пък всички останали, до една, са с тооолкова слаби нерви, че им стига само александра невинно да ги погледне, за да й се нахвърлят, без причина.

А и е странно как скандалите някак винаги почват от средата.

# 1 286
  • София
Ако два месеца са били в тази вила заедно и не са излизали кой знае колко извън сценария е съвсем нормално да се изострят отношенията. Омръзват си, а поставени в конкуренция и провокации съвсем откачат.

# 1 287
Приятелят те вади от блатото, не държи речи в твоя защита на брега.

# 1 288
Споко тя и Алекс се има за такава.. Stuck Out Tongue Winking Eye ама се оказва, че тихо мълком зад камерите ги наритва , бие , хапе , взима им мъжете, изяжда им десертчетата и като види камера изскача с рев.. иИбедните мили кротки девойки, отишли там да търсят любовта , не могат да отворят очите на принц виктор , който ги има за жабки и не знае, че като ги целуне ще се превърнат в красиви принцеси

При Люса явно целувката не работи, все същата жаба си е

# 1 289
  • Sofia
Приятелят те вади от блатото, не държи речи в твоя защита на брега.
Абсолютно! Simple Smile Замислих се, в двата дни от седмицата, в които излъчват предаването, обсъждаме участничките, в останалите - се "дърляме" помежду си. СлучаЕност - едва ли. Като няма интересни сюжети, сами си ги създаваме. БТВ-то са виновни, шъ знаете. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт