Scrapbooking

• 38 178
  • 390
  •   1
Отговори
# 240
тази идея много ми хареса, може да се доразвие.....
и на мен ми хареса, аз определено ще я доразвия  smile3521
Благодаря за линка  bouquet

# 241
Ето и моята кутийка-още не е готова, т.е. още снимки трябва да сложа но исках да я покажа Hug
Кликнете за да я видете по-голяма снимката Peace

# 242
  • Пазарджик
Браво, iguanka , чудесна е кутията   bouquet

# 243
благодаря ти-за жалост е само 7 на 7  Rolling Eyes

# 244
  • София
А сега какви красоти могат да се сътворят с мидени черупки! Ще създават много лятно настроение.
Аз съм правила много отдавна подобно нещо - картина, рисувана с водни бои, отгоре с лепило бях залепила пясък и мидички. Е, част от пясъка изпада, но все пак остана достатъчно Grinning

# 245
Гюлфия, снимай картината да ни я покажеш.  Flutter

# 246
  • София
Подарих я Grinning Дори бях забравила за нея, толкова отдавна беше, но сега като открих темата ви, се сетих. Но тук видях много по-идейни неща bouquet

# 247
Тази тема наистина ли не е мърдала толкова време? Или аз не съм, където трябва...

Аз се залавям да правя едно колажче и ще ви го покажа после.

Но искам да си взема готови печатчета и не знам къде се продават?.. Sad От онези с картинки - сърчица, детски крачета и пр. , сещате се нали?

# 248
Провери в магазините "Биг шоп" . Аз съм срещала такива там .

# 249
http://patmiaou.canalblog.com/archives/p30-10.html

Тук има много красиви скрапбукове, взимайте идеи Thinking

# 250
Здравейте! Пак има затишозастой по темата. Аз междувременно правих  доста неща - албуми, картички за Коледа, но нямам снимки
на всички. Искам да благодаря на laguna за чудесния линк, който много ме вдъхнови. Ето един албум, който направих по поръчка за майката на моя позната. Надявам се да ви хареса и да размърдаме малко темата.

# 251
Съжалявам, станала е някаква грешка при снимките и някои липсват, а други се повтарят. Ще опитам пак.

# 252
aniradulova , изглежда много изкусурен албума, но  защо не пуснеш и линк към по-големи снимки?
На мен ми е любопитно да видя детайли.

# 253
Не знам как да го направя, иначе с удоволствие.Имам снимки само на моя компютър. Тези комбинираните съм ги публикувала в една чужда страница страница и затова ги пуснах и тук.

# 254
Ето един опит да пратя линк. Пишете дали става.

http://lh6.google.com/aniradulova/R4-4_oStcqE/AAAAAAAAAHw/BHH8_C … rapbookAlbena.jpg

Общи условия

Активация на акаунт