Scrapbooking

• 38 157
  • 390
  •   1
Отговори
# 315
  • Откъм Варната
Ето най сетне картичката която правих за рожденния ден на мойта мама

Пънчове днес видях в книжарница АБВ на Чаталджа / за Варненки, към 3.80 е цената

# 316
kalima   благодаря ти-утре ще намина натам  Hug много е хубава картичката ти   bouquet Peace

# 317
Калима, мерси за инфото. Има ли избор от фигурки?

# 318
  • Откъм Варната
Калима, мерси за инфото. Има ли избор от фигурки?

Ами нямаше много, 3 вида бяха, инак на опаковката имаше картинка и там са нарисувани всички видове към 8 и повече май бяха, казаха че ги зареждат периодично

# 319
kalima картичката е прекрасна и много нежна.Браво! Муцунката идеята за обща поръчка е чудесна, но има един малък проблем - поръчки над 45 евро /или съответно към 60 $/ се облагат с мито, което в комплект с цялата митническа услуга вдига много цената.

# 320
kalima картичката е прекрасна и много нежна.Браво! Муцунката идеята за обща поръчка е чудесна, но има един малък проблем - поръчки над 45 евро /или съответно към 60 $/ се облагат с мито, което в комплект с цялата митническа услуга вдига много цената.
И аз като лисицата от "Малкия принц" да кажа: Ех, не може всичко да е съвършено  Wink. Но пък доставката излиза на половина на поръчката  Shocked

# 321
  • Откъм Варната
Чудех се не ставали да си принтираме хартии във формат А4, имам много фонове за дигитален скрапбукинг и мислех да си ги направя в А4 и в копирен център да си изкарам на цветен принтер, само не съм проверила колко ще ми струва, утре ако не забравя ще направя 2-3 и като излизаме ще отида да проверя дали ще стане

# 322
KaliMa, става разбира се , но е хубаво да подбереш по-качествени фонове.

aniradulova преди е споделяла , че така си принтира някой готови елементи. Много хитра идея е.  Simple Smile  Аз  също съм се заканила да си събера някои по-интересни картинки на един лист А3  и да ги разпечатам на самозалепваща хартия.

# 323
  • София
Момичета, БРАВО  #Crazy  bouquet
СТРАШНИ КРАСОТИ, заразихте ме и сега ще правя албумче на дъщеричката ми като подарък на баба й за рождения ден, моля споделете с какво лепило лепите и от къде си намирате елементите..........
купих си няколко разноцветни хартии и малко панделки ама ми се иска нещо по така
Ани Радулова огромен фен съм ти и да знаеш  omm ще крада идеи, много ми харесват нещата ти  newsm20
и къде да си намеря халкички за прикрепване на листата да не се разпиляват, мислех си да взема от някоя папака , ама не знам дали ще стане newsm78

# 324
По повод принтирането на декоративна хартия- и аз съм пробвала, но на принтера винаги излиза по-бледо и много бързо се захабява и изтрива, особено ако е печатано на лазерен принтер. А и доколкото знам май не е много евтино, ако го печаташ в копирен център. Но въпреки всичко става и най-вече защото background-ите за дигитален скрапбук са по няколко и се комбинират помежду си. Marinap, кради колкото искаш - аз съм поласкана. За залепване ползвам сухо лепило /ако лепя хартия за хартия/, двойнозалепващо тиксо /незаменимо/ и топъл силикон. В Слънчоглед продават евтини пистолетчета за топъл силикон, но силиконовите пръчки които са в комплекта с пистолета са кофти. Купувайте си отделно и се консултирайте за качеството. Със силикона лепа джувки, копчета, метални елемени - въобще по-тежките неща. За закрепване на отделните страници може да се използват много неща - панделки, канап, машинки от стари папки и др. Може предварително да се остави по-широко поле и после да се даде за подвързия /гребен + корици- цветни или прозрачни/. Май станах досадна.

# 325
Да добавя нещо, което забравих - с монтажна лепенка лепя  някои елементи за да станат по-обемни и да изпъкнат.

# 326
  • София
едно огромно БЛАГОДАРЯ   bouquet
въобще не си досадна, давай още идеи, имам такъв пистолет и със сигурност ще го използвам, благодаря ти
обещавам да покажа като го направя  Peace
тия дни ще ходя на лов за джунджурий при майка ми hahaha и после ще ви показвам докъде съм стигнала, а какъв картон ползвате за основа newsm78

# 327
Ползвам цветен кадастрон. 

# 328
Аз обикновено използвам бирен картон върху който изцяло залепвам декоративната хартия. Също така може и да се оцветява с акрилна боя. Той е много плътен и добър за основа. Цветния картон колкото и да е дебел рано или късто ъгълчетата му поддават. Но и той става за по-малки проекти.

# 329
  • Откъм Варната
Какъв е този бирен картон ?

Общи условия

Активация на акаунт