Scrapbooking

• 38 163
  • 390
  •   1
Отговори
# 300
Ади, много нежно, браво!  Heart Eyes

# 301
  • Откъм Варната
Аз картичката така и не я снимах ( надявам се тез дни преди да я подаря да се наканя да я щракна), но ето една кутийка за подарък, която направих от кутия от вафли и опаковъчна хартия, снимката е линк към другите снимки на кутийката

# 302
Това е моят първи опит за албум - exploding box  Rolling Eyes
Албум
Направила съм го от цветни картони, дребни нещица от кинкалерия, снимки, различни изрезки от рекламни материали и пънчове. Съжалявам за качеството на снимките, но са правени набързо  с телефон.

Това са някои от нещата, които си купих. Пънчове, няколко ножички и 3 комплекта за Scrapbooking.
Албум

# 303
Много, много са ви хубави нещата! Ама много ме зарадваха покупките на mycynkata. И то защото мога да "облека" във форма тези комплекти, а не да си представям какво ли не.  Blush

# 304
Комплектите са за направата на няколко странички 30/30 см. Купих си два такива (един с 6 различни листа - 4 щамповани и 2 дюс и един комплект с 4 щамповани страници).
По-големият комплект, който е в кутия, представлява 1 албум, 1 ножица и различни дреболиики. За съжаление големият комплект беше една бройка. Лошо е, че никъде не се предлагат листове с щампи. Аз си купих щампован паус и използвам и опаковъчна хартия с по-дребен десен.

# 305
Муцунка, не пишеш от къде точно си ги купила, но аз си реших, че е от Слънчоглед и ей сега им писах с молба  Grinning, пък да видим какво ще стане.
Като пишеш за изрезки от списания и т.н. си мисля, че точно това е идеята, да се използват непотребни, останали от друго парчета, ама като са толкова красиви готовите комплекти. Хората не случайно са го превърнали в бизнес  Grinning

# 306
От Слънчоглед са. Готовите комплекти си ги взех, защото отделните листове са с невероятни малки щампи, които няма от къде другаде да намеря.
Ако някой е виждал листа А4 с цветни щампи по тях, моля да сподели.

# 307
mycynkata punch-те кога си ги купила newsm78 аз ходих миналата седмица и нямаше.Казаха че има 6 разновидности и цената им е 6.90-на бройка.Видях че имаш и  декориращи ножици-и те ли са от там ?

# 308
Пънчовете са ми от около месец. Сега нямат, защото аз ги изкупих всичките  Mr. Green, но казаха, че скоро ще получават (имало голямо търсене и се чудя, дали ще се доредя за следващата партида). Ножиците са ми от години. Декоративна ножица, режеща ето така ~~~ (съжалявам, само това ми хрумна) има в Практикер.

# 309
  • Откъм Варната
Аз имам 3 вида декориращи ножици, даже мисля че са същите, ако не подобни ( сега ме мързи да ходя да ги погледна ) купих си ги от Пикадили, но не наведнъж, понеже нямаха много в видове наличност, единия път имаше от единия вид, другия път от другия и така...

# 310
  • София
Много искам от тези перфораторчета  Cry  Cry  Cry На тях ли им казвате пънчове? КОлко струва единия и само в Слънчоглед ли ги има  Praynig

За ножиците като на Муцунката да ви кажа.Има в Джъмбо на подземния етаж.МНого интересен пакет с 3 накрайника и се сменят на дръжките - зиг-заг, вълнообразна и имитираща стара снимка.Копмлекта беше към 4 лева  Hug Сега ме е яд, че не посегнах да си купя, но се надявам,ч е няма да се свършат  Laughing

Муцунката, страхотна е кутията със снимки  Heart Eyes

# 311
Страхотни неща творите, а тези пънчове и аз от кога ги търся..... Ако някой разбере, че ги има някъде да свирка:)

# 312
Ади ,албумчето е страхотно и идеята ти с прозрачните листа отгоре е много оригинална. Супер е ! Непременно да го довършиш и да го покажеш пак. Дамаянти  благодаря.  Муцунка и твойта кутия е много готина. Адски се радвам, че всички се запалихте. За съжаление наистина няма много хартии с дребни мотиви. Чат-пат съм намирала на книжната борса, но там не всички продават на дребно.

# 313
За перфораторчетата /пънчовете/ - аз си ги купих от Слънчоглед и то след интензивно търсене. В Слънчоглед ми казаха, че скоро пак ще получат.
Радвам се, че кутийката ви е харесала.
aniradulova исках да те попитам, ти с доставка до България ли си ги поръча хартиите, защото ако е така може да се съберем оттук и да си поръчаме.

# 314
aniradulova исках да те попитам, ти с доставка до България ли си ги поръча хартиите, защото ако е така може да се съберем оттук и да си поръчаме.

newsm26 И аз си го помислих няколко обиколки по- рано  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт