Петокласници 2022/2023

• 32 760
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Столичния център за работа с деца се занимава главно с тези, които ходят целогодишно при тях. Миналата година ги гледах. Освен всичко са ми и далеч като местоположение.
Ще го оставя да се наспи първите дни, пък после нещо може да помисля за някой друг урок по английски, че да не го забрави съвсем до есента....

# 121
  • София
И аз смятам да го оставя да си поспива и почива. Надявам се приятелите му от квартала да са също тук, за да могат повече да излизат да карат колело и да играят футбол.
10 дни ще е на спортен лагер, 1 седмица с нас на почивка. То половината лято минало. Simple Smile

# 122
  • София
Ще взема да звънна, пък ще видим какво ще стане... Иначе да, и аз се озорвам вече с някои от задачите Grinning
За бой си.. само това ще кажа... 🙃🙃❤️❤️❤️❤️ Записа ли го? Днес беше последен срок.

# 123
  • Бургас
Кат дойдеш лятоска, лично може да ме опердашиш барабар с виновника даже Stuck Out Tongue Записаха го и има 2 дни да си седне на дупарата и да пореши някоя и друга задача, като за целта има и специален подарък от специална дама (Иринка Heart )  Ако е трябвало - ще стане Wink

# 124
Дай му да реши задачите от последните години. Ще бъдат с подобна трудност.
Моят съм решила в четвъртък и петък да не го карам да решава, че в момента е каша в главата му от задачи.

# 125
  • София
Кат дойдеш лятоска, лично може да ме опердашиш барабар с виновника даже Stuck Out Tongue Записаха го и има 2 дни да си седне на дупарата и да пореши някоя и друга задача, като за целта има и специален подарък от специална дама (Иринка Heart )  Ако е трябвало - ще стане Wink
Ще дойда лятоска да пием бира Wink От Иринка всичко е късметлийско, така че... ти ще черпиш бирата 😁😁😁😁
Слушай Soul Free и му дай последните години.

# 126
Ваче, твоята готова ли е за събота?!?
Моят вече дава заето и иска да се отказва.....хаха

# 127
  • Бургас
Вчера го освободих от занималня за да се занимава (уж) и резултатът беше час и половина закъснение докато се прибере, час обяд и гледане на клипчета, малко игра и едва тогава почнал с 2021 година... къде гледал, къде не и 7 точки имал Grinning Вечерта седнах да гледам заедно с него какво е правил, кое е разбрал и недоразбрал, къде греши и как е начинът и ... човекът не заето даваше, ами директно заспа Grinning Днес втори дубъл ще имаме с 2020, но предвид двучасовата тренировка по футбол не тая много надежди, тъй че кот' такоа Wink

# 128
Ако си решава принципно задачи за състезания, ще се справи.
Моят и тази сутрин ми вика - Аааа, притеснявам се за събота. Питам го какво го притеснява, не знаел, обаче се съмнявал да може да ги реши задачите. Рекох му - Каквото стане!
Да минава съботата, че да се приключва тази сага! Направо без нерви останахме и аз и той!!!

# 129
  • Отвъд алеята зад шкафа
Успех на състезанието в събота!

# 130
И на моя вчера му принтирах 2021, чак се разплака от зор. Гадни са задачите, и като види, че не може да реши няколко, за следващите просто блокира. Вадих му резултатите от миналогодишното да види, че повечето деца са се справили по-зле от него, и се успокои малко.

Явно и хормоните вече бушуват, направо от нищото го избива на сълзи или яд напоследък. Вашите как са с емоциите?

# 131
Успех на състезанието в събота!

Благодаря!
Ще има нужда от късмет.....

ПС: Задачите наистина стават все по-трудни и с повече уловки с всяка година. Ако за 2008 ги решава по-лесно, то на 2018-21 прави доста повече грешки.

# 132
  • Отвъд алеята зад шкафа
Единственото успокояващо е, че са трудни за всички. За НПМГ мина ли изпитът?

# 133
Те са еднакви за СМГ и НПМГ, само се вземат с различна тежест.

# 134
  • София
Ваче, твоята готова ли е за събота?!?
Моят вече дава заето и иска да се отказва.....хаха
Абе готова е тя! Аз искам да покаже просто максимума, иначе задачите не могат да се решат на 100%. Или ако някой го постигне ще е 1-2/1000 деца Simple Smile
Ние днес сме малко еуфорични и малко тъжни в семейството. Каката е за последен ден в училище. Тази седмица за последно Школо подрънкваше със срочни, годишни и дипломни оценки. Стана ми едно такова тъжно... много скоро беше тоя първи учебен ден, а ето го - последният дойде.

Общи условия

Активация на акаунт