Петокласници 2022/2023

• 32 769
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Честита да ви е абитуриентката! Много успехи занапред!!!

# 136
  • София
Ние днес сме малко еуфорични и малко тъжни в семейството. Каката е за последен ден в училище. Тази седмица за последно Школо подрънкваше със срочни, годишни и дипломни оценки. Стана ми едно такова тъжно... много скоро беше тоя първи учебен ден, а ето го - последният дойде.
Еха, браво! Честита абитуриентка и попътен вятър в платната! Simple Smile
Времето наистина лети...

# 137
  • София
Vache,
честита да ви е! Нека има много късмет и да й се сбъдват мечтите!

И моят четвъртокласник го тресат емоциите напоследък доста. На пръв поглед нещо елементарно е способно да го изкара извън релси набързо. Предполагам подготовката за матурите ги напряга. Факта, че с доста от децата може и да не са заедно догодина също. Растат и се променят, както физически така и емоционално. Simple Smile

# 138
Vache, честита абитуриентка! Много успехи и попътен вятър!
Успех и на всички, които са на състезание в събота!

# 139
  • Пловдив
И моята кукумявчица е на състезанието в събота. Само дето грам не се е напънала да решава задачи. Осланя се само на ходенето веднъж седмично на уроци (чийто край чака с нетърпение. Ние с баща ѝ два пъти повече. Grinning).

Онзи ден ми заяви, че вече ѝ е все едно дали ще я приемат в МГ. На мен ми е ясно, че няма да я приемат, но поне тя няма да изпада в драми. На две пробни матури по математика изкара отличен. С математиката на ниво училище е ОК, но със състезателната математика .....

Така или иначе, в нейното училище в 5-ти клас са със засилено изучаване на математика и отделно допълнително  свободно избираем математика.
 Надявам се че няма да е толкова драматично положението колкото го описвате.

# 140
  • Бургас
Моят е над нещата и изобщо не си дава зар за нищо.
Знае,че е между 5 и 6 и по двете НВО-та. Усилено решават тестове в училище от предходни години.
Не му пука,че ще ходи на НВО,сигурен е в себе си. Госпожите им са много стабилни и са ги подготвили яко.
Говорила съм с госпожите му и двете казаха едно и също. Знае,може,мисли правилно,но често мързелът му е в повече.
Днес му казах,че донесе ли ми различна оценка от 6,айде 5,ще си има сериозни проблеми! И то не че незнае,а че е от мързел! От голям мързел!

И на мен ми е спокойно и знам,че ще се справи.

# 141
  • София
Благодаря за пожеланията! Ей сега ще отлети времето и ще обикаляме за рокли и костюми за днешните четвъртокласници. 🙃
Успех на изпита за МГ на всички наборчета!! ❤️❤️❤️

# 142
Стиснати палци и от мен за математиците, обикалянето за дрехи го отложихме за неделя. Днес само подстригване на дългите до кръста коси. Малко съживяване трябва от време на време. Добре, че се съгласи този път сравнително лесно.

# 143
Как се справиха вашите на състезанието? Изглеждаха много изтормозени децата на излизане. Моят хубостник още на затворените отговори е объркал половината, изобщо не се надявам на добър резултат.

# 144
При нас е същото. Кофти му е, щото и грешките са му супер баламски, ама......

# 145
Моят излезе в 10.50 свежар, от втори модул решил едната, другата изобщо не разбрал. Твърди, че доста е решил от първия модул, но подозирам, че поне 1/3 са грешни, така че няма да си го слагам на сърце изобщо. На него не му се струва зле 😆 няма и да ги проверявам. Аз самата не мога да реша повечето.

# 146
  • Отвъд алеята зад шкафа
Моята дъщеря не се яви, но като се появят задачите ( и решенията Wink ), ще й го дам от любопитство дали ще може нещо да реши.

# 147
  • София
Ами същата работа като всички Simple Smile Трудни задачи, ядосана и разочарована, тъпи грешки. Какво да ви кажа... ще чакаме резултатите, но по тишината в групите, нещата не изглеждат розови май за никого.

# 148
Абе, със сигурност ще има едни 200 деца, дето ще са се справли малко по-добре от другите. И може би родителите им не пишат по групите.....Grin

# 149
gadamer, има ги вече задачите и решенията в Изимат.

На мен по-лесни ми се сториха от миналогодишните, от първи модул има 4-5 задачи, които са определено ужасни, останалите са ОК, сгрешени заради бързане и недочитане. А от модул 2 втората (или много подобна) я има и някъде из сборниците, май в Математика за таланти, защото и той помни, че сме я решавали. Не че е успял да я реши на състезанието, де, но със сигурност ще има доста деца, които са си я спомнили.

Общи условия

Активация на акаунт